NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 11:57

NRK - 10 jul 24 kl. 12:31

Tre kvinner drepne i London – politiet jaktar på gjerningsmann

Britisk politi har sett i gang omfattande søk etter ein væpna mann etter at tre kvinner vart funne drepne i eit hus i Bushey utanfor London. Den antekne gjerningsmannen bak trippeldrapet er 26 år gammal, og politiet oppmodar folk til å halde seg unna han ettersom han framleis kan vere væpna. Ifølgje politiet vart dei tre kvinnene, som var i slekt, funne alvorleg skadde i eit hus i Bushey i Hertfordshire, nordvest for London, tysdag kveld. Politi og ambulansearbeidarar prøvde å redde dei, men alle tre vart erklærte døde på staden. Politiet har ikkje sagt om gjerningsmannen, som er frå London, også har ei tilknyting til kvinnene.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bushey, London, Hertfordshire, Rob Hall, NPK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, kvinner, drepnei , London, politiet, jaktar, gjerningsmann
Klartale - 08 maj 24 kl. 06:00

Hvorfor stemmer jenter og gutter på forskjellige partier?

Gutter og menn har sine egne problemer. Og disse har vært hyppig diskutert i år. Men også når gutter legger stemmeseddelen i urna, skiller de seg fra jentene.

Klartale - 09 jun 24 kl. 06:00

Kvinnene tar styringen

Blir et land mer likestilt med flere kvinner i politikken? Det kan kanskje ha noe å si.Island er et veldig likestilt land.

NRK - 26 apr 24 kl. 13:42

Over 50 drepne i Gaza siste døgn

51 menneske er drepne og 75 er såra i israelske angrep på Gazastripa det siste døgnet, ifølge palestinske helsestyresmakter. Minst 34.356 palestinarar er drepne sidan krigen starta i oktober.

NRK - 29 apr 24 kl. 09:55

Mange skal vere drepne i luftangrep i Gaza

Minst 20 palestinarar skal vere drepne i luftangrep mot Rafah på Gazastripa, ifølge palestinske helsestyresmakter, melder Reuters. Nyheitsbyrået AP skriv at minst 22 er drepne. Blant dei drepne skal det vere seks kvinner og fem barn, ifølge styresmaktene.

NRK - 29 apr 24 kl. 00:57

Minst 13 drepne i angrep mot tre hus i Rafah

Minst 13 personar skal vere drepne i eit angrep mot tre hus i Rafah, heilt sør på Gazastripa, ifølgje helsepersonell i Gaza. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Ifølgje det statlege palestinske nyheitsbyrået Wafa er det 15 drepne i åtaka, skriv Al Jazeera.

NRK - 09 apr 24 kl. 13:04

153 personar drepne i Gaza det siste døgnet

Totalt er no 33.360 palestinarar drepne sidan krigen i Gaza byrja, ifølgje palestinske helsestyresmakter. Det skriv nyheitsbyrået AFP.

NRK - 15 apr 24 kl. 12:00

Helsemyndigheitene i Gaza: 33.797 menneske er drepne sidan oktober

Minst 33.797 menneske er drepne i israelske angrep på Gazastripa, sidan krigen braut ut i oktober i fjor. Det opplyser helsemyndigheiter i den Hamas-leidde byen Gaza, ifølge NTB.

NRK - 26 apr 24 kl. 20:25

Irak: Tre drepne i droneangrep mot gassanlegg

Tre arbeidarar vart drepne i eit droneangrep på gassanlegget Khor Mor i Kurdistan-regionen i Irak fredag, ifølge ein offentleg tenesteperson. Det melder AFP. «Tre arbeidarar blei drepne og tre andre skadde», sa Ramak Ramadan, som er borgarmeister i Chamchamal kor gassanlegget Khor Mor ligg.

Klartale - 04 mar 24 kl. 14:50

Likestillingen går riktig vei. Men det er fortsatt forskjeller

Statistisk sentralbyrå (SSB) har undersøkt hvordan det går med likestilling i norske kommuner. Likestillingen i Norge går sakte riktig vei. Forskjellene mellom kvinner og menn blir mindre.

NRK - 27 apr 24 kl. 11:40

Over 30 drepne i Gaza siste døgnet

32 menneske er drepne og 69 er skadde i israelske angrep på Gazastripa det siste døgnet, ifølge palestinske helsestyresmakter, melder Reuters. Minst 34.388 palestinarar er drepne sidan krigen starta.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 2 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 2 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

AFP: Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Ifølge nyhetsbyrået AFP har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza..

NRK - 3 timer siden

Minst 17 palestinere skal ha blitt drept natt til lørdag

Ifølge helsemyndighetene i Gaza har minst 17 palestinere blitt drept og 50 såret i israelske angrep mot Gaza by natt til lørdag. Det skriver Reuters..

NRK - 10 timer siden

To pågrepet etter mulig knivstikking i Arendal

En mann i Arendal sentrum meldte selv fra til politiet om at han var knivstukket, melder Agder-politiet i Politiloggen. – Personen som er stukket med kniv er ikke alvorlig skadd, og er kuttet i en finger, opplyser politiet. Politiet har pågrepet to personer etter hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com