Nyhetspressen > Sport

Torsdag, 29 Juli, 17:32

Nyhetspressen - 24 mai 17 kl. 22:40

Tre kronors VM-trupp är spikad efter gruppspelet

Gruppspelen i världsmästerskapen i ishockey är över och Sveriges Tre kronor har säkrat sin plats i kvartsfinalen. Det har varit en relativ lugn början på herrarnas mästerskap och efter första halvan har det inte uppdagats några skandaler, utvisningar eller andra domar som kan påverka de kommande matcherna.

 (Bilden heter "" (CC BY 2.0) och är tagen av Henrik Sommerfeld.) 

NHL-spelare höjer ribban

Det var först inför den näst sista gruppspelsmatchen som VM-truppen spikades. Henrik Lundqvist och Niklas Bäckström anslöt sig till laget och direkt kändes det som att allt föll på plats. Spelet blev smidigare och alla hittade sina roller. Sverige säkrade sin plats genom att vinna med 4–2 mot Danmark, men det var inte alla som ansåg att laget hade spelat bra. Enligt uppgifter på bet365 ansåg backen Anton Strålberg att det var deras sämsta match hittills och att de måste höja nivån inför kommande matcher. Oddsen för att Sverige vinner och blir regerande världsmästare för 10:e gången sedan mästerskapet började spelas är 3,75.

Det har däremot uppstått en bra kemi mellan William Nylander, Oscar Lindberg och Bäckström och det är med spänning man väntar på att se vad de kan åstadkomma i kommande matcher. Målvakten Lundqvist gick ut hårt direkt i sin första match men han rammades av dansken Mikkel Aagaard och för en stund såg det mörkt ut. Men svensken reste sig till slut och spelade vidare, men han sa att smällen gjorde ordentligt ont. Han tillade även att om det hade varit en NHL-match hade den danske forwarden straffats.

Bäst spelare på isen

Sedan NHL-spelarna anslöt sig till truppen har media rapporterat om eventuell osämja, framför allt mellan forwarden Linus Omark och ledningen. Omark utsågs till Tre kronors vassaste spelare inför mästerskapet och han har alltid ställt upp för landslaget och deltagit i alla träningsmatcher och mindre prestigefyllda turneringar. Men nu när NHL-spelarna har dykt upp har han fått sitta på bänken, och i matchen mot Danmark fick han inte ens byta om utan satt på läktaren. Detta har upprört både media och hockeyskribenter och de hävdar att han åsidosätts för att han inte spelar i NHL. Detta dementerar Omark som säger att han håller med Johan ”Garpen” Garpenlöv, som ansvarar för alla forwards, om att bäst spelare måste vara på isen för att Sverige ska ta guld. 

(Bilden heter "Sweden vs. Slovakia" (CC BY 2.0) och är tagen av s.yume.)

 

Inte lätt för Italien

Det har inte varit ett lätt VM för Italien och man kan inte låta bli att tycka synd om jumbolaget som inte har lyckats vinna en enda match. I matchen mot Danmark fanns det förhoppningar om att de skulle lyckas med att ta sig hela vägen hem, men en riktig felplanering satte käppar i hjulen för italienarna. Efter att danskarna hade spelat fram 1–0 försökte sig Italien på en kvittering som sluttade med att backen Alexander Egger snubblade och fick in pucken i eget mål, vilket resulterade i 2–0 till Danmark och det var även med den ställningen som matchen slutade. Det är redan nu klart att Italien kommer att spela i B-VM nästa år. 

Bilden deled av Nyhetspressen via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sveriges Tre, BY,  henriksommerfeld, NHL, Det, VM, Lundqvist, Niklas Bäckström, Danmark, Anton Strålberg, Sverige, William Nylander, Lindberg, Bäckström,  Mikkel Aagaard, Sedan NHL, Linus Omark, Tre, Omark, Johan Garpen Garpenlöv, Sweden,  italiendet, Italien, Alexander Egger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, kronors, VM-truppär , spikadefter , gruppspelet
P4 - 20 mai 18 kl. 23:39

Sverige vant hockey-VM

Sverige vant VM-finalen i ishockey i kveld, etter en svært dramatisk kamp mot overraskelseslaget Sveits. Kampen måtte til slutt avgjøres på straffeslag, der Sveits åpnet med scoring. Deretter stengte den Tre Kronors målvakt Anders Nilsson buret totalt - og NHL-profilene Oliver Ekman-Larsson og Filip Forsberg scoret hvert sitt mål..

P4 - 21 mai 17 kl. 06:48

Tre personer falt fra tak i Sverige

Tre personer er fraktet til sykehus med ukjente skader etter at de falt ned fra et tak i forbindelse med en studentfest i Umeå. Politiet sier til Aftonbladet at de tre har falt ned tre etasjer. Det er ikke kjent hvor gamle de tre er, men politiet skal ha vært på stedet tidligere på kvelden og vist bort flere mindreårige..

P4 - 17 juni 17 kl. 07:39

Tre menn løslatt etter Londonterror

Tre menn som ble pågrepet og siktet for medvirkning til terrorangrepet på London Bridge tidligere denne måneden har nå blitt løslatt. De tre er mellom 19 og 28 år. Åtte mennesker ble drept og 48 skadd da tre gjerningsmenn kjørte ned fotgjengere på London Bridge før de begynte å knivstikke tilfeldige forbipasserende.

P4 - 17 sep. 17 kl. 22:51

Rettssak mot tre brødre etter hotellbrann starter

I morgen starter rettssaken mot de tre brødrene som er tiltalt for å ha brent ned Selje hotell i Sogn og Fjordane i fjor. Politiet mener de tre planla og rigget tidsinnstilte loddebolter tre ulike plasser, slo av brannalarmen og lot dørene stå åpen for at brannen skulle spre seg. De tre tiltalte var hotellsjef, kjøkkensjef og styreleder på hotellet..

NRK - 01 nov. 20 kl. 23:04

Tre løslatt etter Nice-terror

Tre menn som ble pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Nice, er løslatt. Tre andre mistenkte, inkludert gjerningsmannen, er fortsatt i varetekt. De tre som ble løslatt, er tre menn på 47, 35 og 33 år, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Nyhetspressen - 25 jan. 17 kl. 01:33

Vi går mot en spennende sykkelsesong

Mens vintersesongen har startet for fullt her hjemme har det nok gått mange nordmenn hus forbi at sykkelsesongen 2017 allerede er godt i gang. På den sørlige halvkulen er det som kjent høysommer i januar, og dermed forflytter tradisjonelle sommeraktiviteter seg til Sør-Amerika og Oceania. Tour Down Under regnes blant sesongens fem store sykkelritt, og startet 15.

VG - 02 mars 17 kl. 18:44

Tre omkom i skred i Alpene

Tre skikjørerer er døde og tre skadet etter et enormt snøskred nær det populære skistedet Cormayeur i Italia. Tre nordmenn befant seg rett i nærheten av tragedien og ble eskotert ned fra fjellet av italiensk politi..

P4 - 10 mars 17 kl. 14:48

Tre fengslet etter dobbeltdrap i Sverige

Tre menn på 16, 20, og 21 år er varetektsfengslet mistenkt for dobbeltdrapet i Hallonbergen utenfor Stockholm i Sverige onsdag. Alle de tre er tidligere ustraffet, skriver Aftonbladet. De tre er siktet for å ha drept en mann og en kvinne med kniv inne i en leilighet..

P4 - 10 mars 17 kl. 22:28

Tre arrestert for dobbeltdrap

Tre tidligere ustraffede unge menn er pågrepet og fengslet for drapet på et ektepar like utenfor Stockholm tirsdag morgen. Politiet kjenner ikke motivet for drapene, men ektemannen skulle vitne i en drapssak hvor en venn av de tre arresterte sto tiltalt. Alle tre nekter straffskyld..

NRK - 26 mars 17 kl. 08:32

Tre personer pågrepet på et tog

Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier til NRK at tre personer er pågrepet inne på et tog på Oslo S. – Vi har holdt tilbake toget, og har kontroll på tre personer. Den ene av de tre mennene har en alvorlig knivskade i hånden, sier Stokkli..

Fler nyheter fra Nyhetspressen

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

Nyhetspressen - 09 sep. 19 kl. 23:26

Formel 1 fyller 70 år: Feirer med enda tettere løpskalender

Den kommende 2020-sesongen markerer Formel 1s 70-års jubileum. Det feirer organisasjonen med å presse løpskalenderen ytterligere. Førerne i neste sesongs Formel 1-sirkus skal belage seg på enda færre helger sammen med familien, sporten kommer i fremtiden til å kreve enda mer av utøverne.

Nyhetspressen - 20 aug. 19 kl. 15:34

Ukens beste tilbud - uke 34

Vi har gått gjennom kundeavisene og funnet noen av de beste tilbudene for uke 34, for deg som vil spare penger.  Kjøttdeig, Red Bull, Yoghurt og brød I Joker kundeavis finner vi Folkets kjøttdeig av storfe til fine 26,90 kr per pakke (400 g). De har satt en restriksjon på 5 pakker per kunde.

Nyhetspressen - 07 aug. 19 kl. 12:37

Spennende innovasjoner fra spill som entreprenører bør vite om

Spillindustrien har kommet langt etter starten på 1940-tallet. Både utviklere og entreprenører bør gjøre seg oppmerksomme på hvor raskt industrien har utviklet seg siden den gang. Samtidig er det viktig å se fremover, og mye tyder på at vil se en kolossal utvikling i løpet av de neste tiårene.

Nyhetspressen - 23 juli 19 kl. 13:30

Det blir stadig lansert nye casino i Norge

Spillselskapene gjør det godt i Norge for tiden, både rent økonomisk og nyhetsmessig. Ting tyder på at det ikke kun er de store kjempene som gjør det godt, da det stadig kommer nye og spennende aktører på markedet, som tyder på at det fortsatt er nisjer å fylle og markedsandeler å hente. Mange eiere og aksjonærer i sektoren kan trygt gå sommerferien i møte med et smil om munnen - deriblant oljefondet.

Nyhetspressen - 19 aug. 18 kl. 22:46

Hva er greia med nettspill i Norge?

Du ser jo mye om casino og poker over alt om dagen men hvorfor får ikke internasjonale spillselskaper lisens?   Det er mange ting som kan sies om Norges lovgivning på dette området. Lovgivningen er rett og slett veldig streng og det er lagt opp til at Norsk Tipping skal ha monopol på nettspill som casino, poker og spilleautomater.

Nyhetspressen - 07 mars 18 kl. 23:26

Den digitale framtiden

Sportsåret 2018 er så vidt kommet i gang, men vi har allerede opplevd et Vinter-OL hvor den norske medaljehøsten har satt stadig nye rekorder.  Suksessen til de norske utøverne har vært én ting, men du har kanskje lagt merke til at sendingene fra store idrettsarrangementer blir stadig mer teknologisk avanserte? Åpningsseremonien kunne blant annet bli sett med VR-briller, sånn at alle kunne føle å være til stede på stadion.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt