NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 21:39

NRK - 14 sep 22 kl. 11:52

Tre frifunnet i Danmark for trusler mot Mette Frederiksen

I januar hengte tre menn opp en dukke av Danmarks statsminister Mette Frederiksen med teksten «Hun må og skal avlives». Nå er de frifunnet for trusler. Trioen ble frifunnet i en domstol i København, til jubel fra tilhørerne. 23. januar i fjor hengte de tre opp en dukke med bilde av Mette Frederiksen opp under en demonstrasjon mot koronarestriksjoner i den danske hovedstaden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Danmarks, Mette Frederiksen, København, Danmark, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, frifunneti , Danmark, for, truslermot , Mette, Frederiksen
Klartale - 25 aug 23 kl. 13:33

Danmark vil gjøre dette forbudt

Koranen er islams hellige bok. Den har blitt brent flere ganger i Sverige og Danmark. Dette har ført til stor misnøye i flere muslimske land.

NRK - 27 dec 22 kl. 10:43

Frifunnet for vold mot døtre

En mann på Fosen er frifunnet for psykisk vold mot sine to døtre. Flertallet på fire dommere i Frostating lagmannsrett mente mannen skulle dømmes, men det kreves fem stemmer og dermed ble tiltalte frifunnet. Men han må betale 130 tusen kroner i oppreisningserstatning til døtrene.

NRK - 12 maj 23 kl. 16:01

Foreldre frifunnet for vold mot baby

Et foreldrepar i Tromsø er i Nord-Troms og Senja tingrett frifunnet for mishandling av babyen sin. Foreldreparet ble pågrepet i april 2021, mistenkt for grov vold mot sitt eget spedbarn. Barnet hadde da en rekke blåmerker og ribbeinsbrudd.

NRK - 04 jul 22 kl. 09:35

Thorkildsen frifunnet for grov korrupsjon

Nittedals tidligere ordfører, Hilde Thorkildsen, er i Eidsivating lagmannsrett frifunnet for grov korrupsjon, melder Romerikes Blad. Thorkildsen har vært tiltalt i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Hun har vært suspendert fra stillingen som ordfører, men har ikke gjort seg opp en mening om hun vil tilbake til jobben.

Klartale - 21 dec 22 kl. 13:20

Eva Kristin Hansen frifunnet for juks med pendlerbolig

– Oslo statsadvokatembeter har valgt å legge bort sakene. Det skriver statsadvokaten til avisa Aftenposten.Politiet har etterforsket flere politikere på Stortinget.

NRK - 02 nov 22 kl. 13:22

Blå blokk lite begeistret for nordatlantisk støtte til rød blokk

Partiledere på konservativ side i Danmark er opprørt over at nordatlantiske mandater sikrer rød blokk et knapt flertall. Rød blokk fikk flertall med 87 mandater samt tre nordatlantiske mandater, etter en valgkveld der det var tvil om stemmefordelingen til siste slutt. – Det er tankevekkende at danskene har sagt at de ønsker muligheten til å få en annen statsminister.

Klartale - 16 jun 23 kl. 16:30

– Deilig å være norsk i Danmark, synes kongen

Kong Harald og dronning Sonja er i Danmark. Torsdag deltok kongeparet i gallamiddag på Amalienborg slott i København. Der holdt kongen tale.

NRK - 24 mar 23 kl. 15:46

Omstridt øyelege i Narvik frifunnet

Øyelege Jens Kratholm ble fredag frifunnet av Hålogaland lagmannsrett. Han har vært tiltalt for bedrageri av flere tusen av pasientene sine. Det skriver lokalavisen Fremover.

Klartale - 03 nov 22 kl. 16:00

Slik blir håndball-EM for kvinner

Fredag starter Europa-mesterskapet (EM) i håndball for kvinner. Norge skal spille sin første kamp samme dag. Den er mot Kroatia.

NRK - 04 jul 22 kl. 09:43

Tidligere Nittedal-ordfører frifunnet i lagmannsretten

Den tidligere Nittedal-ordføreren Hilde Thorkildsen (Ap) er frifunnet for grov korrupsjon i lagmannsretten. Det bekrefter hennes advokat til Romerikes Blad. Dermed kom lagmannsretten fram til samme kjennelse som tingretten, opplyser advokat Thomas Skjelbred til avisa.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 30 minutter siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 45 minutter siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 1 time siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 1 time siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.

NRK - 1 time siden

Budsjettforhandlingene fortsetter

Ap, Sp og SV fortsetter forhandlingene om neste års statsbudsjett. NTB får lørdag kveld opplyst fra begge sider at det ikke ligger an til at budsjettavtalen blir presentert lørdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer leilegheitskompleks etter brann i Haugesund

Det kjem røyk ut frå eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Redningsaksjonen i Isdalen – kvinne henta av redningshelikopter

Eit redningshelikopter har frakta ut kvinna som falt i Isdalen, melder HRS Sør-Noreg på X. Ein redningsmann og lege vart heist ned frå helikopteret. Ho er kald og hadde smerter, og er no frakta til Haukeland sjukehus.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com