NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 10:11

NRK - 21 april 21 kl. 20:11

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
pakistan, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, drepnei , eksplosjon
NRK - 21 feb. 21 kl. 17:34

Sju drepne i eksplosjon i Niger

Sju meldem av Niger sin valkommisjon er drepne i eksplosjon, opplyser myndigheitene i landet. Det er i dag presidentval i landet. Nærare detaljar om hendinga er så langt ikkje kjende, skriv NTB..

NRK - 27 mars 21 kl. 18:41

Rundt 100 drepne i Myanmar

Mange demonstrantar er drepne i nye samanstøytar i Myanmar, ifølgje lokale kjelder. Nyheitsbyrået AP melder 93 døde, medan nyheitsnettstaden Myanmar Now melder at 114 har vorte skotne og drepne ulike stader i landet..

NRK - 21 feb. 21 kl. 15:31

Minst tre drepne av bomber

Tre personar, blant dei eit barn, blei drepne då to bomber eksploderte i Afghanistan søndag. Om lag 20 personar er skadde. Ei av bombene var retta mot ein politibil.

NRK - 24 april 21 kl. 13:20

Åtak fleire stader i Afghanistan

Minst 22 personar er drepne i åtak og attentat ei rekke stader i Afghanistan, opplyste styresmaktene i landet laurdag. I hovudstaden Kabul er fire politibetjentar, ein førelesar ved eit universitet og ein offentleg tilsett vorte drepne i tre ulike hendingar..

Klartale - 11 feb. 21 kl. 11:07

Flaks at det bare ble en eksplosjon i Beirut

Store deler av havna i Beirut ble ødelagt av en eksplosjon i august i fjor. Men det var bare flaks at det ikke ble en eksplosjon til, ifølge de som har ryddet området..

NRK - 21 feb. 21 kl. 17:34

Sju drepne i av landmine i Niger

Sju medlem av Niger sin valkommisjon blei drepne då dei køyrde på ei landmine, opplyser myndigheitene i landet. Det er i dag presidentval i landet. Nærare detaljar om hendinga er så langt ikkje kjende, skriv NTB..

NRK - 04 mars 21 kl. 11:56

Minst 54 drepne i Myanmar

Minst 54 demonstrantar er drepne i Myanmar sidan protestane mot militærkuppet starta. Det seier FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet. Ho ber styrkane i landet om å stansa valden mot fredelege demonstrantar.

NRK - 14 mars 21 kl. 15:14

Fem demonstrantar drepne i Myanmar

Minst fem er drepne i demonstrasjonar mot militærregimet i Myanmar, melder AFP. Det har vore uro i landet etter at landets valde leiar, Aung San Suu Kyi, blei fjerna i februar. Juntaen hevdar valet i november ikkje er gyldig på grunn av valfusk..

NRK - 14 mars 21 kl. 16:05

Fleire drepne i Myanmar

Minst 14 demonstrantar er drepne i Myanmar, melder Reuters. Også ein politimann skal vere drepen i samanstøytar. Det har vore stor uro i landet etter at det militæret avsette den valde leiaren Aung San Suu Kyi i februar..

NRK - 14 mars 21 kl. 19:39

Hevdar minst 38 er drepne i Myanmar

Minst 38 personar er drepne i samanstøyt med soldatar i Myanmar søndag. Det seier ein interesseorganisasjon til Reuters. Dette er like mange døde som 3.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere hundre soldater sendt hjem

Flere hundre soldater er sendt hjem fra en militærøvelse i Sverige med symptomer på koronasmitte, melder TV 4. Den første store øvelsen siden koronapandemien brøt ut har flere enn 3500 deltagere fra 13 militære avdelinger..

NRK - 15 minutter siden

Storbrann i oljehavn i Iran

En storbrann herjer i havnebyen Bushehr, en av Irans største eksporthavner for olje. Brannen har oppstått nær en av Irans siste kjernekraftverk, melder the Jerusalem Post, som siterer et iransk nyhetsbyrå. Årsaken til brannen er ikke kjent..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha medisiner godkjent raskere

Fremskrittspartiet vil ha raskere tilgang til nye og kostbare medisiner i Norge. I Danmark tar det i snitt 154 dager før nye legemidler er innført, mens det i Norge tar 522 dager. Kostnadene skal dekkes av kutt i bistand, integrering og klimatiltak..

NRK - 30 minutter siden

Sentrum støtter venstresiden

– I dagens situasjon ønsker vi en sentrum-venstreregjering, sa partileder Geir Lippestad i sin første landsmøtetale til partiet Sentrum. Det nye partiet har 850 medlemmer, ifølge NTB. Hovedsaker er kampene mot klimaendringene og sosialt utenforskap..

NRK - 45 minutter siden

440 arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 45 minutter siden

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..

NRK - 45 minutter siden

På Mount Everest for 25. gang

Kami Rita fra Nepal har vært på Mount Everest for 25. gang. 51-åringen har dermed besteget verdens høyeste fjell flest ganger, melder AP.

NRK - 1 time siden

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 1 time siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt