NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 04:57

NRK - 06 aug 22 kl. 01:44

Tre døde av lynnedslag ved Det hvite hus

Et eldre ektepar og en 29-årig mann døde etter å ha blitt truffet av lyn i Lafayette Park for Dte hvite hus i Washington fredag. En fjerde person er kritisk skadd. De fire sto under et stort tre i uværet som passerte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lafayette Park, Dte, Washington, Det

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, dødeav , lynnedslag, vedDet , hvite, hus
NRK - 04 aug 22 kl. 05:18

Mange lynnedslag i uværet

Meterologisk institutt har registert rundt 400 lynnedslag i Trøndelag i forbindelse med regnværet som kom i går kveld og natt. Det var blant annet flere lynnedslag i området mellom Trondheim og Frosta og flere steder ved grensa mot Sverige..

NRK - 13 jul 22 kl. 13:39

Flere tusen lynnedslag i Sør-Norge siste timene

Onsdag ettermiddag klokken 13:20 er det registrert over 2500 lynnedslag i Sør-Norge de siste 12 timene, ifølge meteorologenes lynoversikt. Viken har hatt over 1500 lynnedslag den siste timen alene, skriver Nettavisen..

NRK - 13 jul 22 kl. 13:39

Flere tusen lynnedslag i Sør-Norge

Onsdag ettermiddag klokken 13:20 er det registrert over 2500 lynnedslag i Sør-Norge de siste 12 timene, ifølge meteorologenes lynoversikt. Viken har hatt over 1500 lynnedslag den siste timen alene, skriver Nettavisen. Meteorologene kommer med sterk oppfordring om å ikke svømme eller bade under uværet.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 09:30

Tre døde etter lynnedslag ved Det hvite hus

Dødstallet etter et lynnedslag i en park like ved Det hvite hus i Washington, steg til tre lørdag..

Dagbladet - 01 jun 22 kl. 07:49

NRKs «gamingvilla» rammet av lynnedslag

NRK opplyser overfor Dagbladet at «gamingvillaen» antakelig ble truffet av lynnedslag mandag..

NRK - 13 jul 22 kl. 09:29

Brann i lyktestolpe etter lynnedslag i Sandnes

Et lynnedslag skal ifølge brannvesenet i Sandnes ha forårsaket brann i en lyktestolpe. Det skriver 110-sentralen Sør-Vest på Twitter. Brannmanskap er på vei..

NRK - 13 jul 22 kl. 14:43

Brann i bygning etter lynnedslag

Brannvesenet i Indre Østfold er på vei til Mysen hvor det brenner i en bygning. Brannen skal ha startet i forbindelse med lynnedslag..

Klartale - 05 aug 22 kl. 06:30

Dette bør du gjøre før lyn og torden

Vi er inne i den siste måneden med sommer. Og sensommeren er høytid for lyn og torden. Da bør du beskytte det du eier.

NRK - 05 aug 22 kl. 16:20

To mistet livet i lynnedslag ved Det hvite hus

To mennesker mistet livet og tilstanden er kritisk for to andre som ble truffet av lyn like ved Det hvite hus i Washington. Lynet slo ned i en park rett over gata fra Det hvite hus i sentrum av Washington torsdag kveld. To menn og to kvinner fikk livstruende skader og ble kjørt til sykehus i nærheten, ifølge hovedstadens brannvesen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 1 time siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 2 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 4 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 5 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 6 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 7 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..

NRK - 7 timer siden

Hotellgjester evakuert i Oslo

Rundt 50-60 hotellgjester er evakuert etter røykutvikling på et hotell på Frogner i Oslo. Røyken kommer fra kjelleren og brannvesenet jobber på stedet, opplyser politiet. Ingen personer sjal ha blitt utsatt for røyk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com