NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:17

NRK - 23 april 21 kl. 02:34

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt. Gjerningsmennene har krevd 1 million dollar i løsepenger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haiti

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, bortførte, Haitier , løslatt
NRK - 29 april 21 kl. 14:36

Misforståelse om bortføring

I Bergen er tre menn løslatt etter at de ble tatt av politiet og siktet for å ha bortført ei kvinne. Etter å ha avhørt de tre, ble de løslatt og politiet mener det hele er en misforståelse..

NRK - 13 mars 21 kl. 16:40

Sjuåring bortført i Sverige

En sju år gammel jente som bor hos sin mor i Sverige, ble fredag bortført av bevæpnede menn, ifølge politiet. De mistenker at jentas far bortførte jenta. Det pågår nå en større politiaksjon i Stockholm, skriver Aftonbladet.

NRK - 22 feb. 21 kl. 15:19

Løslater 53 personer i Nigeria

En væpnet bande har løslatt 53 bortførte personer i Nigeria, de fleste kvinner og barn, melder lokale myndigheter. Mange av de løslatte ble bortført på vei hjem fra et bryllup i delstaten Niger for en uke siden..

NRK - 08 feb. 21 kl. 12:31

Utpeker overgangspresident i Haiti

Opposisjonen i Haiti ønsker å avsette president Jovenel Moïse fordi de mener presidentperioden hans har utløpt. De har derfor utpekt den tidligere dommeren Joseph Mecene Jean-Louis som midlertidig president. Moïse hevder han fortsatt er president..

VG - 17 feb. 21 kl. 10:49

Diktaturfrykt utløser demonstrasjoner i Haiti

President Jovenel Moïse nekter å gi fra seg makten, slik opposisjonen mener han må. Store demonstrasjoner skal ha blitt møtt med vold fra politiet på Haiti..

NRK - 27 feb. 21 kl. 01:20

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Men enn 400 innsatte er på rømmen etter et blodig fengselsopprør i Haiti der 25 personer er døde, inkludert fengselets direktør. Seks innsatte er blant de døde i masseflukten fra fengselet i utkanten av hovedstaden Port-au-Prince..

NRK - 03 mars 21 kl. 05:33

Vil bygge mur mot Haiti

Regjeringen i Den dominikanske republikk planlegger å bygge mur langs landets grense mot Haiti for å redusere ulovlig innvandring. De to landene deler øya Hispaniola. En 380 kilometer lang grense går på tvers av øya..

NRK - 23 mars 21 kl. 12:26

Landslag stansa av væpna gjeng

Bussen til fotballandslaget til Belize blei stansa av ein væpna gjeng på Haiti i går. Det melder BBC. Politifolk som eskorterte laget måtte forhandla med gjengen for at laget kunne køyra vidare til VM-kvalfiseringskampen mot Haiti..

NRK - 29 april 21 kl. 12:37

21 døde i busskollisjon i Haiti

Minst 21 personer mistet livet i en kollisjon mellom en buss og en minibuss i Haiti. 30 andre ble skadd i kollisjonen i en kystby, 40 kilometer nordøst for hovedstaden Port-au-Prince..

NRK - 27 feb. 21 kl. 10:31

Bortførte elever løslatt i Nigeria

42 personer, 27 av dem elever, ble lørdag løslatt etter å ha blitt kidnappet fra en skole i Nigeria i forrige uke, melder Reuters. Fredag ble over 300 jenter kidnappet fra en videregående skole nordvest i landet. Det er uvisst hvor de befinner seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Smittesporingsnummer misbrukt

I går ble en innbygger i Moss kommune oppringt av falske smittesporere. Telefonnummeret som var synlig for mottakeren, er det samme som kommunens smittesporingsteam bruker. Innbyggeren ble bedt om å oppgi fødsels- og personnummer.

NRK - 15 minutter siden

45 nye koronasmittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 45 nye koronasmittede i Bergen. 36 av de smittede er nærkontakter av tidligere kjente smittede. To er importsmitte, fire personer har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei.

NRK - 30 minutter siden

Vil innføre avgift på e-sigaretter

Regjeringen foreslår å innføre en avgift på nye nikotinvarer. Avgiften på e-sigaretter vil ligge på rundt 30 prosent av avgiften for vanlige sigaretter, tilsvarende 4,50 kroner per mililiter. E-sigaretter er i dag forbudt i Norge i påvente av regelendringer i EU.

NRK - 30 minutter siden

Tilstanden er kritisk

Tilstanden er kritisk for seks av de sårede barna i Kazan etter skoleskytingen, melder russiske medier..

NRK - 30 minutter siden

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..

NRK - 30 minutter siden

Kirkens Nødhjelp-ansatt mista barna

En av Kirkens Nødhjelps ansatte på Gazastripen mista alle sine fem barn i et angrep natt til tirsdag. – Vi i Kirkens Nødhjelp er i dag i dyp sorg etter tragedien som har rammet en av våre kolleger i landprogrammet vi har sammen med danske Folkekirkens Nødhjælp. Vi oppfordrer nå inntrengende partene til å respektere folkeretten, at sivile beskyttes og aldri er et mål, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp..

NRK - 45 minutter siden

Mer penger til grensekontroll

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til politiet med 136 millioner kroner, for å dekke Forsvarets utgifter til bistand ved forsterket grensekontroll til 10. november i år. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 45 minutter siden

FHI: – Risiko for importsmitte høy

Direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, sier risikoen for importsmitte fortsatt er høy. Hun ga sin forklaring i ankesaken mellom hytteiere i Sverige og staten i dag. På spørsmål om man kan droppe karantene fordi man har god testing på grensen, sier hun nei.

NRK - 1 time siden

125 millioner til Gjerdrum kommune

Regjeringen foreslår å gi 125 millioner kroner til Gjerdrum kommune i revidert nasjonalbudsjett. Kvikkleireskredet førte til tap av menneskeliv og store materielle skader. Pengene skal dekke ekstra kostnadene etter skredet..

NRK - 45 minutter siden

370 ekstra millioner til idretten

Regjeringen foreslår å sette av 370 millioner kroner til stimuleringsordninger for idrett og frivillighet i september og oktober, slik at rammen totalt blir på 670 millioner. Pengene er en del av revidert nasjonalbudsjett som legges fram tirsdag. Stortinget har allerede løyvd 300 millioner kroner til slike stimuleringsordninger.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt