NRK > Nyheter

Tuesday, 29 November, 23:17

NRK - 09 aug 22 kl. 01:36

Tre biler brant i boligområde

Tre biler ble ødelagt i en brann på en parkeringsplass i et boligområde på Skårer Lørenskog natt til tirsdag. Operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt forteller til NTB at bilene trolig er påtent. – Flere vitner har opplyst til oss at de har sett en eller to personer løpe fra stedet da bilene begynte å brenne. Vi ser etter dem, sier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skårer Lørenskog, Trond Lorentzen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, biler, branti , boligområde
Klartale - 26 aug 22 kl. 08:28

Voldsom brann ødela biler og fylte hjem med røyk

Minst fem parkerte biler er ødelagt. Flere leiligheter er umulig å bo i. Det brant voldsomt på Enerhaugen i Oslo fredag morgen.

VG - 07 aug 22 kl. 00:56

Bygning og flere biler brant

Det brant godt i en bygning i Sandnes natt til søndag. Flere biler som sto parkert utenfor bygget tok også fyr..

NRK - 08 nov 22 kl. 07:27

Minst 19 biler brant opp i Malmö

Minst 19 parkerte biler brant opp i Malmö i Sverige natt til tirsdag. Politiet mistenker at brannen er påsatt. Bilene sto parkert i et garasjeanlegg på bakkeplan mellom boliger og det var kraftig røykutvikling, opplyser redningstjenesten til avisen Sydsvenskan.

NRK - 31 okt 22 kl. 21:15

Andre brann i samme område på to uker

Det brenner kraftig i tre biler på Rødtvet i Oslo. Både politi og brannvesen er på stedet. – Det er delvis spredningsfare til flere biler og bygg, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i oslopolitiet til NRK.

Aftenposten - 11 jul 22 kl. 07:19

Ukraina: Minst 15 drept i rakettangrep mot boligområde

Minst 15 personer ble drept i et rakettangrep mot et boligområde i det krigsherjede fylket Donetsk i Øst-Ukraina..

NRK - 06 nov 22 kl. 00:38

Russisk angrep skal ha truffet boligområde i Zaporizjzja

Russiske styrker skal ha angrepet et boligområde i Zaporizjzja som skal forårsaket brann natt til søndag. Redningsmannskap jobber på stedet, opplyser fungerende ordfører i byen Anatolii Kurtiev. Det er så langt ikke meldt om skadde, melder nettavisen The Kyiv Independent.

NRK - 21 nov 22 kl. 16:57

Småfly har krasjet i boligområde i Colombia

Et småfly har krasjet i et boligområde i Colombia, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 31 okt 22 kl. 21:15

Flere biler i brann – spredningsfare til bygg og biler

Det brenner kraftig i tre biler på Rødtvet i Oslo. Både politi og brannvesen er på stedet. – Det er delvis spredningsfare til flere biler og bygg, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i oslopolitiet til NRK.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:50

14 biler involvert i ulykker på 18 i Stokke – en person alvorlig skadet

Det har vært en trafikkulykke med tre biler involvert i nordgående løp på E18 i Stokke i Vestfold. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Da politiet kom frem smalt det i sørgående retning også.

NRK - 21 jul 22 kl. 09:04

Brann i sofa i leilighet i Oslo

Cirka 20 personer ble evakuert fra en boligblokk i Fagerheimgata i Oslo da det begynte å brenne i en leilighet. Røykdykkere tok seg inn i leiligheten, hvor det brant i en sofa og kom svart røyk ut av vinduet. Brannvesenet, som er på plass med syv biler, melder ved 09.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Lærlinger får skru på F-16-jagerfly

For å sikre seg nok teknikere har Forsvaret åpnet et helt eget område på kampflybasen på Ørlandet forbeholdt lærlinger i flyfag. Øving på utdaterte F-16-jagerfly kan bli nøkkelen for å få nok flymekanikere. Etter ett års trening skla lærlingene få skru på den nye F-35 jagerflyene..

NRK - 5 minutter siden

Trur bustadsskatt rammer vanlege folk

Regjeringa legg opp til ei auke i formuesskatten for dei med «dyre» bustader i det nye statsbudsjettet. Huseierne og Norges Eiendomsmeglerforbund meiner endringane vil gå ut over vanlege folk..

NRK - 15 minutter siden

Infantino møtt med pipekonsert

Fifa-president Gianni Infantino ble møtt med høylytt buing under VM-kampen mellom England og Wales. Både Norges og Danmarks fotballforbund har uttalt at de ikke lenger har tillit til sveitseren..

NRK - 15 minutter siden

Stort britisk fugleinfluensa-utbrudd

Britene kan måtte slite med å få kalkun på bordet i til jul. Halvparten av landets frittgående kalkuner og gjess er gått tapt som følge av fugleinfluensa. Utbruddet er landets største noensinne, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

USA advarer mot tyrkisk bakkeoperasjon i Syria

Fremskrittene som er gjort i kampen mot IS, vil stå i fare dersom Tyrkia går inn med bakkestyrker i Syria, advarer forsvarsdepartementet i USA. Tyrkia har gjennomført en rekke bombeangrep i Syria retter bombeeksplosjonen i Istanbul der seks mennesker ble drept. Tyrkia hevder at YPG og PKK sto bak angrepet, noe de kurdiske gruppene avviser.

NRK - 4 timer siden

Ringeriksbanen tilbake til Bane Nor

Ringeriksbanen fortsetter som fellesprosjekt i Nye Veier. Dette ble klart da budsjettavtalen mellom regjeringspartiene og SV ble presentert i kveld, skriver Hallingdølen. I sitt budsjettforslag tidligere i høst foreslo regjeringen å splitte jernbane og ny E16 slik at jernbanen skulle tilbakeføres til Bane Nor..

NRK - 4 timer siden

76 millioner kroner til Stad skipstunnel

Ap, Sp og SV har i budsjettforhandlingene blitt enige om at Stad skipstunnel får 76 millioner kroner i oppstartsmidler over neste års statsbudsjett. –Skipstunnelen er et svært viktig prosjekt for et maritimt midtpunkt som Møre og Romsdal. Nå gjelder det å få spaden i jorda så fort som mulig, sier Per Vidar Kjølmoen, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet..

NRK - 3 timer siden

Eldreombudet legges ned

Fra 1. juli 2023 er det over og ut for Eldreombudet som ikke fikk midler til videre drift over statsbudsjettet 2023. Ombudet var foreslått lagt ned i forslaget til statsbudsjett.

NRK - 1 time siden

Enighet mellom SAS og kabinansatte

Det er enighet i lønnsoppgjøret mellom Norsk kabinforening og SAS Norge. Avtalen innebærer en lønnsøkning på 3,7 prosent for alle kabinansatte fra nyttår. – Vi har fått på plass en avtale og sikret våre medlemmer et moderat lønnsløft som er i takt med resten av samfunnet, sier Bjarte Stedje, styreleder i Norsk Kabinforening til NRK De kabinansatte i SAS var klar til å ta ut rundt 500 medlemmer ut i streik om partene ikke ble enige, men enigheten nå gjør at SAS unngår konflikt rett før en travel julehøytid.

NRK - 2 timer siden

Lege sikta for å utnytta stillinga si til å ha sex

Legen frå Rogaland er sikta for å ha skaffa seg seksuell omgang ved «misbruk av stilling, avhengighetsforhold eller tillitsforhold», noko som kan gi opp til seks års fengsel. Han blei varetektsfengsla i ei veke, men anka fengslinga, i dag har lagmannsretten forkasta anken. Mannen nektar straffskuld, skriv forsvararen hans, Christina Marie Steensnæs Winsor, i ein SMS til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com