NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 14:54

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var. Samme kveld tvitret Sørvest politidistrikt om en hjemme-alene-fest i Tysvær som kom ut av kontroll med flere hundre ungdommer til stede. Politiet ble tilkalt etter at det oppsto slagsmål.
Les mer på NRK


Les mer om:
Svelvik, Viken, Berger, Sørøst, Twitter, Sørvest, Tysvær, Ålesund, Grimstad, Alta, Hammerfest, Gjøvik, Gvarv, Bergen, Arendal, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Travel, natt, for, politiet
NRK - 18 jul 21 kl. 08:21

Travel natt for politiet

Flere politidistrikt melder om en travel natt. Festbråk og ordensforstyrrelser er en gjenganger. – Det har vært godt over snittet, det kan man si.

NRK - 31 okt 21 kl. 07:57

Politiet i Trøndelag: Travel natt

Politiet i Trøndelag melder om en travel natt til søndag i en helg med halloween-feiring. Politidistriktet tvitrer søndag morgen om cirka 150 loggførte oppdrag siden klokka 23 lørdag. Mye festrelatert bråk og vold og rundt 20 forstyrrelser av natteroen, opplyses det blant annet fra Trøndelag politidistrikt.

NRK - 31 okt 21 kl. 06:48

Travel natt for politi i Trøndelag

Det har vore ei travel natt for politiet i Trøndelag med ca. 150 loggførte oppdrag sidan kl. 23.

NRK - 19 jul 21 kl. 15:41

Travel sommer for Røde Kors

Det har blitt enda en travel sommer for Røde Kors-frivillige. – Vi ser at aktivitetene tar seg opp mange steder, og det er hyggelig å bidra til at samfunnet åpner opp igjen i sommer, sier nestleder Jarle Bjørge Øverland i Røde Kors Hjelpekorps. Rundt 6.

NRK - 04 sep 21 kl. 00:07

Travel fredag for brannvesenet

Vestfold brannvesen melder om en travel fredagskveld. Ved 19-tiden fikk de melding om akutt forurensning i Oslofjorden mellom Snekkestad båthavn og Ruseberget i Holmestrand. – Vi observerte et flak på 200x300meter med diesel, det var ikke aksjonerbart og vi kjenner ikke til hvor den kommer fra, sier underbrannmester Donald J.

Aftenposten - 20 jun 21 kl. 08:29

Høylytt festing og slagsmål i natt: - Vi merker at samfunnet åpner igjen

Russebråk, vold og klager på feststøy. Natt til søndag var en travel natt for politiet i store deler av landet..

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 09:37

Hektisk Halloween-natt for politiet

Fyll, bråk, mann med kjortel og kniv og passasjerer på biltaket. Politiet har hatt en travel kveld og natt..

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 09:37

Hektisk Halloween-natt for politiet: Fyll, bråk og passasjerer på biltaket

Fyll, bråk, mann med kjortel og kniv, samt passasjerer på biltaket. Politiet har hatt en travel kveld og natt..

VG - 10 okt 21 kl. 08:14

Stor trafikk i fyllearresten i natt: Slagsmål, gassvåpen og taxi-kapring

Flere stedet i landet har nødetatene hatt en travel natt. Fyll, vold og mer spesielle hendelser har stått på menyen..

VG - 10 okt 21 kl. 08:14

Stor trafikk i arresten i natt: Slagsmål, gassvåpen og taxi-kapring

Flere stedet i landet har nødetatene hatt en travel natt. Fyll, vold og mer spesielle hendelser har stått på menyen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt