NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:00

NRK - 23 april 21 kl. 03:42

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Berkåk, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trailermed , fisk, veltet, ved, Berkåk
NRK - 22 april 21 kl. 16:26

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 15 feb. 21 kl. 12:33

1,2 millioner fisk truffet av ras

To merder med over 1,2 millioner fisk ble truffet av snøskredene ved Davatluft på Stjernøya i Finnmark i dag. Ingen ble skadet, men det er foreløpig uklart om oppdrettslaks har kommet seg ut. Det er gått tre ras i flere hundre meters bredde i alt..

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 10:00

Norske barn spiser ikke nok fisk, frukt og grønt. Matforskere har funnet ut hva som skal til for sunnere kosthold.

Norske barn spiser ikke nok fisk, frukt og grønnsaker. Matforskere har funnet ut hva som skal til for å få barn til….

VG - 14 mars 21 kl. 22:04

Historisk sprengkulde i Texas drepte flere millioner av fisk

Den iskalde kulden som herjet i Texas forrige måned har tatt en ubehagelig vending: Millioner av fisk har dødd og skylt i land..

VG - 14 mars 21 kl. 22:04

Historisk sprengkulde i Texas drepte flere millioner fisk

Den iskalde kulden som herjet i Texas forrige måned har tatt en ubehagelig vending: Millioner av fisk har dødd og skylt i land..

NRK - 10 feb. 21 kl. 19:26

Vogntog veltet på E6 i Gratangen

E6 over Gratangsfjellet lengst nord i Nordland er stengt etter at et vogntog lastet med maursyre har mistet hengeren. Det lekker syre fra hengeren, som har veltet i grøfta..

NRK - 22 mars 21 kl. 16:47

Store problemer på E6 ved Skedsmo

Det er store køproblemer på E6 ved Skedsmo etter at en trailer og en varebil har vært involvert i et trafikkuhell på E6 ved Berger. Ingen personer er skadet, skriver VG. Både sør- og nordgående kjørefelt er berørt..

NRK - 23 feb. 21 kl. 21:32

Rekordbeslag av khat

640 kilo khat ble beslaglagt ved Svinesund i januar. Det er det største beslaget av rusmiddelet i Norge. Funnet ble gjort da en slovensk trailer måtte gjennom skanningen hos Tollvesenet.

E24 - 31 mars 21 kl. 08:22

Biskop vil ikke ha oppdrettsanlegg ved «hellig» øy

Bjørgvin-biskopen frykter planene om oppdrett ved øya Selja i Stad. – Få i vår tid har Jesu evner til å mette 5.000 mennesker med to fisk, svarer ordføreren..

NRK - 03 mai 21 kl. 21:29

Slaktet 862.000 laks etter ILA-funn

Det er påvist infeksiøs lakseanemi (ILA) ved Lovundlaks sitt anlegg ved Måvær i Lurøy kommune, skriver Rana Blad. All fisk må slaktes, og selskapet jobber nå med en plan for å tømme hele lokaliteten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil innføre avgift på e-sigaretter

Regjeringen foreslår å innføre en avgift på nye nikotinvarer. Avgiften på e-sigaretter vil ligge på rundt 30 prosent av avgiften for vanlige sigaretter, tilsvarende 4,50 kroner per mililiter. E-sigaretter er i dag forbudt i Norge i påvente av regelendringer i EU.

NRK - 15 minutter siden

Tilstanden er kritisk

Tilstanden er kritisk for seks av de sårede barna i Kazan etter skoleskytingen, melder russiske medier..

NRK - 15 minutter siden

Økt støtte til ROS

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til organisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) med sju millioner kroner i år. Helseminister Bent Høie (H) sier at bevilgningen skal sikre økt kapasitet og et lavterskeltilbudet i hele landet..

NRK - 15 minutter siden

Kirkens Nødhjelp-ansatt mista barna

En av Kirkens Nødhjelps ansatte på Gazastripen mista alle sine fem barn i et angrep natt til tirsdag. – Vi i Kirkens Nødhjelp er i dag i dyp sorg etter tragedien som har rammet en av våre kolleger i landprogrammet vi har sammen med danske Folkekirkens Nødhjælp. Vi oppfordrer nå inntrengende partene til å respektere folkeretten, at sivile beskyttes og aldri er et mål, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp..

NRK - 30 minutter siden

Mer penger til grensekontroll

Regjeringen foreslår å øke bevilgningen til politiet med 136 millioner kroner, for å dekke Forsvarets utgifter til bistand ved forsterket grensekontroll til 10. november i år. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 30 minutter siden

FHI: – Risiko for importsmitte høy

Direktør i Folkehelseinstituttet, Camilla Stoltenberg, sier risikoen for importsmitte fortsatt er høy. Hun ga sin forklaring i ankesaken mellom hytteiere i Sverige og staten i dag. På spørsmål om man kan droppe karantene fordi man har god testing på grensen, sier hun nei.

NRK - 45 minutter siden

125 millioner til Gjerdrum kommune

Regjeringen foreslår å gi 125 millioner kroner til Gjerdrum kommune i revidert nasjonalbudsjett. Kvikkleireskredet førte til tap av menneskeliv og store materielle skader. Pengene skal dekke ekstra kostnadene etter skredet..

NRK - 30 minutter siden

370 ekstra millioner til idretten

Regjeringen foreslår å sette av 370 millioner kroner til stimuleringsordninger for idrett og frivillighet i september og oktober, slik at rammen totalt blir på 670 millioner. Pengene er en del av revidert nasjonalbudsjett som legges fram tirsdag. Stortinget har allerede løyvd 300 millioner kroner til slike stimuleringsordninger.

NRK - 30 minutter siden

Bekymret for overbelastning

Systemet for smittesporing i Skien kan kollapse dersom smitteutbruddet i Skien øker. Det kommer fram i risikovurderingen fra kommuneoverlegen i Skien, Anne Gunhild Waagsbø-Kjellsen. Skien kommune har registrert 51 nye smittetilfeller sist døgn..

NRK - 30 minutter siden

Staten vil kjøpe flere togtjenester

Regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett å øke kjøp persontogtjenester med 435 millioner kroner for å sikre et grunnleggende togtilbud i andre halvår..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt