NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:54

NRK - 29 jan 23 kl. 00:51

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet. Brannvesenet har startet frigjøring av en person som sitter fastklemt, melder politiet i Agder. Veien er stengt på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Egelandssletta, Kvinesdal, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, ved, Kvinesdal
NRK - 29 jan 23 kl. 01:46

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 14 dec 22 kl. 22:22

Trafikkuhell i Kvinesdal

En bil skal være innvotert i et trafikkuhell ved Hunsbedtbrua i Kvinesdal. Bilen skal ha fått sleng og ligger med bakenden mot en fjellvegg. Politiet melder at sjåføren var eneste i bilen og at personen skal være våken og ikke fastklemt.

NRK - 14 okt 22 kl. 22:51

Brann i enebolig i Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til Røyland i Kvinesdal etter melding om brann i en enebolig lørdag kveld. Beboere i huset skal ha kommet seg ut. Det er skal ikke være fare for spredning av brannen, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 17 feb 23 kl. 18:12

Over tusen uten strøm

Agder Energi Nett opplyser at flere abonnenter står uten strøm i Lindesnes og Kvinesdal. I Kvinesdal har 775 kunder mistet strømmen, og 295 i Farsund. Pressevakt Anette Johnsen sier at det er veldig kraftige vindkast i områdene, og kan bekrefte at dette er grunnen for strømbruddet.

NRK - 30 nov 22 kl. 22:41

Alvorlig trafikkulykke på E6

Det er kommet en melding om en trafikkulykke på E6 ved Ulvsvågskaret. Brannvesenet er på stedet. Salten brann bekrefter til NRK at det skal være snakk om en alvorlig ulykke.

NRK - 20 dec 22 kl. 16:42

Nordmann omkomen i trafikkulykke i Thailand

Ein norsk statsborgar har omkome i ei trafikkulykke i Thailand, bekreftar Utanriksdepartementet til NRK tysdag. Dei pårørande er varsla om hendinga, opplyser UD. TV 2 meldte om hendinga først.

NRK - 06 okt 22 kl. 11:07

Trafikkulykke ved Down Town

Politiet har mottatt melding om ei trafikkulykke i eller ved eit fotgjengarfelt ved Down Town i Porsgrunn. Person skal vere påkøyrt av ein bil, men skadeomfang ukjent..

NRK - 13 dec 22 kl. 17:02

Flere trafikkulykker på Østlandet

En lastebil og to personbiler er involvert i en trafikkulykke på E6 ved Ås, melder Øst politidistrikt på Twitter like før klokken 17. – Fem personer er involvert i ulykken og airbag har blitt utløst i den ene bilen. Enn så lenge tyder ikke meldingen på at det er snakk om alvorlig skade, sier operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Gisle Sveen.

NRK - 26 dec 22 kl. 07:27

Trafikkulykke i Kleivanetunnellen på E18 ved Drammen

Nødetatene rykket ut etter melding om trafikkulykke ved Kleivanetunnellen på E18 ved Drammen tidlig mandag morgen. Ulykken skal ha skjedd inne i tunnelen, opplyser politiet i Sør-Øst på Twitter. Det er en bil som er involvert i ulykken.

NRK - 26 dec 22 kl. 07:27

Trafikkulykke i Kleivenetunnellen på E18 ved Drammen

Nødetatene rykket ut etter melding om trafikkulykke ved Kleivenetunnellen på E18 ved Drammen tidlig mandag morgen. Ulykken skal ha skjedd inne i tunnelen, opplyser politiet i Sør-Øst på Twitter. Det er en bil som er involvert i ulykken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com