NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:02

NRK - 15 jun 24 kl. 02:20

Trafikkulykke ved Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, ved, Kristiansand
NRK - 06 jul 24 kl. 23:05

Fjordline kansellerer fire avganger mellom Kristiansand og Hirtshals

På grunn av værmeldingene avlyser Fjordline fire avganger mellom Kristiansand og Hirtshals. Fjordlines rute som går mellom Kristiansand og Hirtshals klokken 19.45, ble lørdag kveld kansellert på grunn av været, opplyser selskapet på sin hjemmeside.

NRK - 15 jun 24 kl. 02:20

Fire mindreårige gutter til sykehus etter utforkjøring

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag.

NRK - 15 mar 24 kl. 16:14

Etterforskning av trafikkulykke overføres til annet politidistrikt

Etterforskningen av trafikkulykken i Torridalsveien i Kristiansand torsdag, der en sju år gammel gutt omkom, er overført til Sør-Vest politidistrikt. Det skriver politiet i en pressemelding. Årsaken til at saken er overført er at en av foreldrene til barnet som døde, er ansatt ved Kristiansand politistasjon.

NRK - 01 jul 24 kl. 14:51

Flere involvert i trafikkulykke på E18 i Kristiansand

Politiet melder om trafikkulykke på E18 ved Oddernesbroa i Kristiansand. Ulykken har skjedd i vestgående retning. Tre kjøretøy og totalt ni personer er involvert i ulykken.

NRK - 14 mar 24 kl. 09:15

Setter krisestab etter dødsulykke

Kristiansand kommune har satt krisestab etter at et barn omkom i en trafikkulykke i Kristiansand torsdag morgen. Det sier oppvekstdirektør Kristin Eidet Robstad til NRK. Barnet som ble påkjørt av et vogntog ble sendt til Sørlandet sykehus i Kristiansand, men døde etter kort tid.

NRK - 02 feb 24 kl. 21:16

Foreløpig klart flertall for å bli i Kristiansand

De digitale stemmene viser at det er klart flertall for å bli i Kristiansand. Det viser stemmene fra både Songdalen og Søgne. Kommunalminister Erling Sande (Sp) sier ifølge NTB at han vil lytte til resultatet av avstemmingen.

NRK - 29 maj 24 kl. 12:29

Palmesus flytter ikke til Bærum

Festivalen Palmesus flytter ikke fra Kristiansand til Bærum. Det er klart etter at politikerne i Kristiansand onsdag sikra flertall for en ny avtale mellom festivalen og kommunen, skriver Avisa Kristiansand. Dermed blir strandfestivalen værende i sørlandsbyen.

NRK - 20 maj 24 kl. 23:53

Sørlandsbanen stengt på grunn av brann ved sporet

Sørlandsbanen er mandag kveld stengt mellom Kristiansand og Neslandsvatn på grunn av brann ved sporet. Det er uklart når strekningen åpner igjen, opplyser Bane Nor. Togselskapet Go-Ahead opplyser at brannen har oppstått i området ved Fidjetun, og at det er satt inn buss for tog mellom Kristiansand og Neslandsvatn.

NRK - 14 maj 24 kl. 16:04

Trafikkulykke ved Steinsholt - sjåfør hardt skadd

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Steinsholt i Larvik kommune. Sør-Øst politidistrikt opplyser at det er 80-sone på ulykkesstedet. Ifølge politiet er det en personbil som har kjørt ut av veibanen.

NRK - 03 feb 24 kl. 02:49

Song­dalen vil bli i Kristiansand

Det er flertall for å bli i storkommunen Kristiansand i gamle Sogndalen kommue. Det viser den endelige opptellingen natt til lørdag. Av 4006 stemmer stemte 57,2 prosent for å bli i storkommunen Kristiansand, mens 41,5 prosent stemte for en skilsmisse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 15 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 30 minutter siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 45 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 2 timer siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 2 timer siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com