NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 17:36

NRK - 05 jun 22 kl. 13:46

Trafikkulykke på Eidsvoll verk

Nødetatene er på vei til Eidsvoll verk i forbindelse med en trafikkulykke. Det har vært en kollisjon mellom en motorsykkel og en bil. Politiet melder om personskade..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eidsvoll

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, Eidsvoll, verk
NRK - 19 aug 22 kl. 09:29

Dette vil Vegvesenet sjekke på de 14 stengte bruene

14 bruer blir inspisert og kontrollert på nytt i etterkant av Tretten bru kollapsen denne uken. En spesialinspeksjon er en utvidet inspeksjon som utføres på hele brukonstruksjonen. Vegvesenet skal sjekke: * Knutepunkter og skjøter - spesielt med hensyn til svekkelser, mangler med mer.

NRK - 10 sep 22 kl. 07:23

Skal bygge fiskefabrikk på Eidsvoll

Nordnorske sjømataktører har besluttet å bygge en ny fiskeforedlingsfabrikk på Eidsvoll. Fabrikken skal stå klar neste år. Fabrikken skal etableres i de gamle lokalene til Smedstuen AS på Dal og vil gi 60 arbeidsplasser, melder Intrafish.

NRK - 22 sep 22 kl. 05:23

Gardermobanen stengt mellom Eidsvoll og Gardermoen

Strømproblemer før til på Gardermobanen er stengt for trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn torsdag morgen, opplyser Bane Nor. Stengingen berører SJ Nords region tok mellom Oslo og Trondheim, samt Vys lokaltog og regiontog fra Oslo mot Eidsvoll og Hamar. Bane Nor opplyser ved 5-tiden at de jobber med å rette feilen.

NRK - 02 sep 22 kl. 05:39

Slapp ut fra arresten – ranet ung gutt etter én time

En 19-åring fra Øvre Romerike ble dømt for å rane en ung gutt ved Eidsvoll Verk stasjon. Det skriver Eidsvoll Ullensaker blad. Dette skal ha skjedd én time etter at 19-åringen hadde sluppet ut fra politiarresten i november i fjor.

Klartale - 03 jun 22 kl. 16:30

Nasjonalmuseet åpner dørene

Hele Norges samling av kunst, arkitektur og design får et felles hjem. Regjeringen vedtok at museet skulle bygges i 2013. Prosessen har vært lang.

Klartale - 06 jun 22 kl. 06:00

Snart kan du se kunstsamlingen til dronningen

Dronning Sonja samler på kunst. Nå skal hun vise fram sin private samling for publikum. Det betyr at du kan få se hva dronningen har samlet på.

Klartale - 06 sep 22 kl. 16:47

Mange unge kunstnere på Høstutstillingen

Høstutstillingen er en årlig kunstutstilling i Oslo. Det er 135. gang den blir arrangert.

NRK - 26 aug 22 kl. 10:44

Én alvorlig skadet i trafikkulykke i Bærum

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Bærum, hvor én person er alvorlig skadet. Ulykken skjedde ved Bærums Verk, og kun ett kjøretøy var involvert. Luftambulansen er på vei til stedet, melder politiet i Oslo..

NRK - 30 aug 22 kl. 13:56

Kvinne døde etter trafikkulykke i Bærum

En kvinne i 50-årene som var involvert i en trafikkulykke ved Bærums Verk forrige uke, døde av skadene, melder Budstikka. Ulykken skjedde på formiddagen sist fredag, og ifølge politiet var det ingen vitner til selve hendelsen. Kvinnen ble fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

NRK - 09 feb 22 kl. 15:14

Jente ble forsøkt lokket inn i bil

Ei jente på Eidsvoll ble forsøkt lokket inn i en ukjent bil i ettermiddag, i nærheten av politistasjonen. Jenta sa fra til foreldrene da hun kom hjem, som da kontaktet politiet. Politiet ber nå om tips fra andre som kan ha sett noe eller opplevd noe lignende, sier Thomas Listerud ved Eidsvoll politistasjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Japansk diplomat fengslet i Russland

Den russiske sikkerhetstjenesten opplyser at de har fengslet en diplomat ved det japanske konsulatet i Russland, og anklaget personen for spionasje, det skriver Reuters som viser til det statlige nyhetsbyrået Ria..

NRK - 30 minutter siden

Tengs-saken er oversendt Riksadvokaten

Statsadvokaten har sendt sin innstilling i Birgitte Tengs-saken til Riksadvokaten, skriver Dagbladet. – Saken ligger nå på Riksadvokatens bord, og vi venter på en avgjørelse derfra, sier advokat Stian Kristensen til avisen. Han er forsvarer til mannen i 50-årene som siden september i fjor har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995.

NRK - 15 minutter siden

Dronning Sonja overrakte dronning Margrethe Nordens språkpris

Danmarks dronning Margrethe var i Oslo mandag for å motta Nordens språkpris. Det var dronning Sonja som overrakte årets pris. – Dronning Margrethe har ved flere anledninger støttet opp under de nordiske språkene.

NRK - 30 minutter siden

Gasslekkasje nær Nord Stream 2

Det er observert en gasslekkasje sørøst for den danske øya Bornholm i Østersjøen. Lekkasjen er påvist der gassrørledningen Nord Stream 2 går. Mandag ble det meldt om et plutselig fall i trykket i gassrørledningen, som går fra Russland til Tyskland via Østersjøen.

NRK - 45 minutter siden

Kiwi fjerner rabatt på fisk

Kiwi slutter denne uken å gi kunder 15 prosent rabatt på fisk. Trumf-medlemmene har inntil nå fått avslag på både fisk og grønnsaker, men dagligvarekjeden opplyser på Facebook at ordningen fjernes..

NRK - 1 time siden

Stjørdal får bot i mobbesak

Stjørdal kommune har fått ei bot på 600.000 kroner for at de ikke greide å løse en mobbesak på en skole. En elev skal ha blitt mobba over flere år og varsla fra om dette, skriver Bladet.

NRK - 1 time siden

Siktet i Oslo-skytingen varetektsfengslet i fire uker

En av de to mennene som er pågrepet og siktet for medvirkning til Oslo-skytingen 25. juni, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen undergis fullstendig isolasjon, og forbud mot aviser og kringkasting i to uker.

NRK - 1 time siden

Ungdommer i Bergen strømmer til helsestasjoner for å teste seg for kjønnssykdom

Helsestasjoner i Bergen rapporterer om økning i unge som tester seg for kjønnssykdommen gonoré. Bare den siste uken ble det registrert ti tilfeller. Bakgrunnen er at Helse Bergen og Bergen kommune sendte et varsku for rundt to uker siden etter en kraftig økning av gonoré blant unge helt ned i 15-årsalderen, skriver Bergensavisen.

NRK - 2 timer siden

Skredrapport klar før jul

Ekspertgruppa, som undersøker årsaken til jordskredet i Heim kommune, sier rapporten skal være klar før jul. Gruppa mener de vil ha de tekniske årsakene til hvorfor skredet gikk klar i god tid før jul, opplyser Norges Geologiske Institutt. I mars 2023 vil de også presentere hvilke tiltak som kan gjøres for å unngå lignende skred..

NRK - 1 time siden

Nordea hever boliglånsrenten

Enda en storbank varsler endring i rentene etter at styringsrenten ble satt opp forrige uke. Nordea hever boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng. – Norges Bank har igjen hevet styringsrenten som tiltak for å dempe prisveksten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com