NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 20:01

NRK - 01 jun 23 kl. 08:25

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet. Det er store materielle skader på to biler..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Ulven, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykkepå E6 , ved, Ulveni , Oslo
NRK - 13 maj 23 kl. 00:19

Ulv skutt i stange

Fredag kveld ble en ulv skutt ved Jønsberg i Stange kommune i Innlandet. Ulven ble få timer tidligere sett nær bebyggelse. Ved 18.

NRK - 10 feb 23 kl. 15:00

Fire ulver ble felt på 13 minutter i ulvesonen

Fire ulver ble felt på under ett kvarter fredag. Totalt fem ulver er felt etter den omstridte ulvejakten startet på lørdag. Ytterlige fire ulver ble fredag felt innenfor ulvesonen i Ulvåa-reviret i Våler, bekrefter leder for fellingslaget Rune Lien til Østlendingen.

NRK - 21 jun 23 kl. 10:28

Ny observasjon av Hvaler-ulven

Ulven som man antok drepte flere sauer på Hvaler natt til mandag, ble observert på nytt tirsdag kveld på Vesterøy. Statens naturoppsyn har nå fullført sine undersøkelser og slår fast at til sammen 13 sauer ble drept av ulv. I tillegg er det fortsatt et par dyr som ikke er gjort rede for.

NRK - 03 jul 23 kl. 05:43

Hvaler-ulven har verdifullt DNA

Ulven som har drept 13 sauer på Hvaler har verdifulle gener. Det viser DNA-prøvene som er tatt, sier viltforvalter Åsmund Fjellbakk. Ulven på Hvaler er en ung hann med foreldre i Setten-reviret, som ligger i Aurskog-Høland og Indre Østfold..

NRK - 13 maj 23 kl. 02:45

Trafikkulykke i Granfosstunnelen ved Lysaker

Granfosstunnelen ved Lysaker, Ring 3, i Oslo mot retning Ulven er stengt på grunn av trafikkuhell. En bilist har kommet i høy fart og kjørt inn i tunnelveggen, tvitrer politiet i Oslo.

NRK - 07 sep 23 kl. 14:52

Forsinkelser etter hendelse ved Lillestrøm stasjon

Det er forsinkelser i togtrafikken i Oslo-området etter at det en stund var stengt ved Lillestrøm stasjon. Dette berører mange toglinjer. Nå skriver Bane Nor at det ikke lenger er stengt, men færre spor i bruk ved Lillestrøm stasjon.

NRK - 09 jul 23 kl. 19:08

Ulv skal ha blitt skutt i Nederland

En sauebonde i en landsby i Drenthe forteller at han ble angrepet av en ulv i dag tidlig, skriver RTVDrenthe. Bonden sier han ble bitt i armen da han brukte en høygaffel og en spade til å skremme ulven bort fra sauene. To timer senere skal politiet ha skutt ulven.

NRK - 26 jul 23 kl. 05:42

Vurderer fellingstillatelse på ulv

Statsforvalteren i Agder vurderer fortløpende om det skal gis fellingstillatelse på ulven som har tatt sau i vestlige deler av Agder. Det bekrefter Gry Gasbjerg Engemyr hos statsforvalteren. Så langt har Statens naturoppsyn funnet ti sau som skal ha blitt tatt av ulven, forteller fagansvarlig for rovvilt Jon Erling Skåtan..

NRK - 27 jul 23 kl. 16:15

Ulv skal ha angrepet opp mot 80 sauer i Eidsvoll

De siste ukene har en ulv drept eller skadet flere titalls sau i Eidsvoll på Romerike, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad. Ifølge Eidsvoll Sankelag har ulven angrepet rundt 80 sauer. Statens Naturoppsyn sier til Romerikes Blad at de har registrert 53 drepte eller skadde dyr i juni og juli.

NRK - 08 sep 23 kl. 15:20

Alf Ulven frikjent for økonomisk kriminalitet

I november i fjor ble fem forretningsmenn tiltalt for grov økonomisk kriminalitet etter hotellkonsernet Maribel AS gikk konkurs. Nå er to av mennene frikjent. En av dem er eiendomsinvestor og tidligere Høyre-politiker Alf Ulven..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris

Grupper av demonstranter og politi barket sammen under en protest mot politivold i Paris lørdag. Den franske innenriksministeren Gérald Darmanin kaller voldsbruken uakseptabel. En film som er lagt ut på X/Twitter av Paris' politisjef Laurent Nunez, viser en politibil som blir angrepet av demonstranter med jernstenger.

NRK - 30 minutter siden

Lavrov langet ut mot Vesten fra FNs talerstol

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot USA og Vesten da han inntok talerstolen under høynivåuka i FNs hovedforsamling lørdag. Landets krig i Ukraina brukte han imidlertid ikke særlig mye av taletiden på. – USA og dets underordnede vestlige kollektiv fortsetter å nøre oppunder konflikter som kunstig deler menneskeheten i fiendtlige blokker, og hindrer oppnåelsen av overordnede mål.

NRK - 45 minutter siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 2 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 3 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 2 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 2 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com