NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:09

NRK - 26 sep 22 kl. 17:39

Trafikkulykke på E18 - tunnel stengt

Natvalltunnelen på E18 i Sandefjord er stengt etter at en bil har kjørt i veggen. Ulykken har skjedd i nordgående løp. Fører blir sett til av helsepersonell på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Sandefjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, E18, tunnel, stengt
NRK - 19 okt 22 kl. 05:23

Kuer har stengt E18

E18 er stengt mellom avkjørselen til Helland og Bendtsrudkrysset i Holmestrand i nordgående løp, fordi ei ku har kommet seg inn i en tunnel. Politiet meldte at to kuer var på E18 ved Kopstad klokka 04.46.

NRK - 11 jul 22 kl. 12:22

E18 ved Lier stengt etter trafikkulykke

To trailarar og ein personbil skal ha vore involverte i ei trafikkulykke på E18 ved Tranbykrysset i Lier i Viken. Ein person er skadd og melder om smerter i nakke og rygg, ifølge politiet. Vegtrafikksentralen Sør skriv at E18 er stengt i nordgåande retning..

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

E18 åpen igjen etter ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter klokken 16:13. Klokken 16:52 melder de om at veien er åpen igjen, etter at de knappe 10 minutter før varslet om at E18 utgående ville bli stengt i påvente av bergingsbil.

VG - 08 jul 22 kl. 15:48

E18-tunnel stengt i Tønsberg – meldes om mye kø

Hemtunnelen på E18 i Tønsberg er stengt i sørgående retning av veitrafikksentralen etter en trafikkulykke. Det er meldt om mye kø..

NRK - 15 jul 22 kl. 10:27

Tunnel stengt etter trafikkulykke

Soknedalstunnelen i Trøndelag er stengt etter at en motorsyklist har veltet. Det skrivet politiet på Twitter. – Tunnel stengt.

NRK - 03 okt 22 kl. 04:04

E18 stengt ved Skøyen i Oslo etter ulykke

En lastebilsjåfør er fraktet til sykehus etter at vogntoget hans veltet på E18 ved Bygdøy-lokket i Oslo ved 3.30-tida i natt. E18 er sperret i begge retninger mellom Hjortnes og Skøyen.

NRK - 11 jul 22 kl. 12:22

Mykje kø på E18 etter ulykke

To trailarar og ein personbil skal ha vore involverte i ei trafikkulykke på E18 ved Tranbykrysset i Lier i Viken. Passasjering i personbilden, ei kvinne, er skadd og melder om smerter i nakke og rygg, ifølge politiet. Ho blir køyrt til legevakt av ambulanse.

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

Stenger E18 etter ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter. E18 ved ulykkesstedet blir stengt i påvente av bergingsbil.

NRK - 16 aug 22 kl. 20:26

En person fastklemt etter trafikkulykke

Nødetatene har rykket ut til E18 i Hærland i nærheten av Trollbergtjern etter melding om en trafikkulykke mellom en bil og en lastebil. Ifølge politiet sitter en person fastklemt. – Personen sitter fortsatt fastklemt.

NRK - 25 sep 22 kl. 20:27

Bilbrann på E18 - veien stengt

En bil brenner på E18 i Tønsberg, skriver politiet. Det meldes om overtenning i bilen. – Brannen er slukket.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 2 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 3 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 3 timer siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 3 timer siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 3 timer siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 3 timer siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 3 timer siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 3 timer siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com