NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:45

NRK - 11 dec 22 kl. 16:55

Trafikkulykke på E18

En bil er kjørt på bakfra ved Grelland på E18 i Holmestrand. Skadeomfanget er ukjent og bilene står i en havarilomme. Trafikken flyter forbi, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grelland, E18, Holmestrand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, E18
NRK - 10 dec 22 kl. 15:16

Politiet ber folk unngå E18 i Asker

Politiet melder om svært saktegående kø på E18 i Asker frem til Sandvika grunnet planlagt veiarbeid, og ber folk unngå E18 inngående i Asker de neste timene. Arbeidet skal vare til søndag kl. 12, og medfører treg trafikkavvikling i områdene rundt Slependen og veiene som fører til E18.

NRK - 14 mar 23 kl. 16:24

Brann i lastebil – E18 er åpnet

E18 er åpnet i ett felt ved Gullikrysset på E18 i Tønsberg. Veien har vært stengt på grunn av brann i et vogntog i nordgående kjørefelt. Veitrafikksentralen melder om at det henger igjen kø etter stenging av veien.

NRK - 02 okt 22 kl. 16:14

E18 åpen igjen etter ulykke ved Sandvika

En lastebil og en personbil har vært involvert i en trafikkulykke på E18 ut av Oslo ved Sandvika i Bærum. Det skriver Oslo-politiet på Twitter klokken 16:13. Klokken 16:52 melder de om at veien er åpen igjen, etter at de knappe 10 minutter før varslet om at E18 utgående ville bli stengt i påvente av bergingsbil.

NRK - 10 jan 23 kl. 15:12

Trafikkulykke på E18 i Arendal

En bil har kjørt inn i en lastebil under en trafikkulykke i vestgående retning på E18 ved Nedenes i Arendal, melder politiet. Personen i bilen er ved bevissthet og ikke fastklem, ifølge politiet. Lastebilen som ble truffet skal ha fått stans i forkant av ulykken.

NRK - 09 mar 23 kl. 00:22

E18 stengt i sørgående løp ved Lier etter trafikkulykke

Nødetatene har rykket ut etter melding om trafikkulykke på E18 ved Lier. En person skal ha kjørt i autovernet. Ukjent skadeomfang på person og bil.

NRK - 04 sep 22 kl. 08:02

Kvinne i 40-årene kjørte sparkesykkel på E18

En kvinne i 40-årene kan vente seg bot og en reprimande etter at hun natt til søndag satte av gårde på E18 ved Tvedestrand på elsparkesykkel. – Det syns vi ikke var noe greit, for det er jo ikke lov å bruke elsparkesykkel på E18, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal til Agderposten. Agder politidistrikt tvitret om hendelsen på høyhastighetsmotorveien gjennom Agder rett før klokka 2 natt til søndag: «Flere meldinger om elsparkesykkel som kjører på E18.

NRK - 03 okt 22 kl. 04:04

E18 stengt ved Skøyen i Oslo etter ulykke

En lastebilsjåfør er fraktet til sykehus etter at vogntoget hans veltet på E18 ved Bygdøy-lokket i Oslo ved 3.30-tida i natt. E18 er sperret i begge retninger mellom Hjortnes og Skøyen.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:43

Advarer om mulig E18-kø inn til Oslo fredag

All østgående trafikk på E18 ved Strand i Bærum flyttes denne helgen over i ny trasé, melder Statens vegvesen. Det betyr nedsatt kapasitet på E18 fra fredag morgen til søndag ettermiddag. Dette kan føre til ekstra kø inn mot Oslo fredag morgen.

NRK - 14 okt 22 kl. 12:35

Rassikring gir ett kjørefelt sørgående ved E18 Holmlia nattestid

Fra 17. oktober til 4. november skal Statens vegvesen utføre rassikring langs E18 Mosseveien ved Holmlia.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 2 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 2 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com