NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 15:03

NRK - 19 jan. 21 kl. 07:29

Trafikkulykke på E6 ved Støren

En lastebil og en personbil har kollidert i en 90-sone på E6 ved Støren i Trøndelag. Sjåføren i personbilen er fastklemt. E6 er stengt og det er omkjøring via Støren sentrum..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Støren, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykkepå E6 , ved, Støren
NRK - 12 mai 21 kl. 16:27

4 biler i trafikkulykke

4 biler skal være involvert i en trafikkulykke ved E6 på Abildsø. Det fører til store trafikale problemer. Det har også vært en trafikkulykke på Hoffsveien.

NRK - 19 jan. 21 kl. 07:29

Dødsulykke på E6 ved Støren

En person er omkommet etter at en lastebil og en personbil kolliderte i en 90-sone på E6 ved Støren i Trøndelag. E6 er stengt og det er omkjøring via Støren sentrum..

NRK - 21 mai 21 kl. 20:14

Bi og syklist i trafikkulykke

Politi og ambulanse har rykket ut til Ullern i Oslo, hvor det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en syklist. Syklisten er kjørt til sykehus med moderate skader. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, tvitrer politiet, som oppretter sak..

NRK - 04 feb. 21 kl. 15:07

Trafikkulykke på E6 ved Kløfta

Poitiet i Øst melder om trafikkulykke på E6 ved Kløfta på twitter..

NRK - 11 mars 21 kl. 21:46

Trafikkulykke ved Rognan

Politiet i Nordland melder om en trafikkulykke på E6 ved Rognan. En bil, med en person skal være involvert i ulykken. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 03 april 21 kl. 22:31

Alvorlig trafikkulykke ved Stange

Tre personer skal være alvorlig skadet etter en trafikkulykke ved Vallset på Stange, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 23 mai 21 kl. 21:09

16-åring omkom i trafikkulykke

En 16 år gammel ungdom er bekreftet død etter en trafikkulykke i Melhus natt til i dag. Ulykken skjedde da en bil med tre personer under 18 år kjørte utfor veien. De to andre passasjerene er lettere skadet.

NRK - 08 jan. 21 kl. 07:47

Trafikkulykke på E39

Politiet melder om en trafikkulykke på E39, ved avkjøringen til sykehuset i Stavanger. Ulykken skal ha skjedd i nordgående retning. Nødetater er på vei..

NRK - 05 feb. 21 kl. 13:59

To biler i trafikkulykke

Det har vært en trafikkulykke med to biler involvert på Vik like ved Temseveien i Grimstad. Totalt fire personer befant seg i bilene. Skadeomfanget er ukjent, men ifølge politiet skal ingen være fastklemt..

NRK - 07 feb. 21 kl. 15:33

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke mellom to biler på riksvei 25 ved Hernes i Elverum søndag ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent. Ifølge politiet skjedde ulykken da en bil ikke overholdt vikeplikten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 5 minutter siden

2000 fekk falsk koronavaksine

Over 2000 blei vaksinert med falske koronavaksinar i Mumbai i India, ifølge politiet. Dei skal ha fått ei saltløysing i staden for koronavaksine. Det falske vaksinasjonssenteret var tilknytt eit sjukehus.

NRK - 15 minutter siden

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 15 minutter siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 1 time siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 1 time siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 1 time siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 1 time siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 1 time siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 1 time siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt