NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:35

NRK - 16 maj 22 kl. 22:15

Trafikkulykke i Engerdal

Tre personar får behandling på ulykkesstaden etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. – Naudetatene er komme fram til staden. Dei tre personene som er involvert i ulykka har komme seg ut av bilen, dei er skadde, og får behandling. Omfanget av skadene er ikkje kjent ennå, seier operasjonsleder Kristian Bjaanes i Innlandet politidistrikt til Østlendingen. Det er fartsgrense 80 km/t på ulykkesstaden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fv, Hylleråsen, Engerdal, Kristian Bjaanes, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykkei , Engerdal
NRK - 10 sep 23 kl. 13:34

Flere innbyggere i Engerdal kommune ble frustrerte – åpner stemmelokalet tidligere

Engerdal kommune åpner valglokalet fra klokken 08 i morgen, istedenfor klokken 10, som de først hadde bestemt. Flere innbyggere i Engerdal kommune ble frustrerte over at valglokalet stengte klokken 12 på fredag. Alle andre dager stengte det klokken 15.

NRK - 16 maj 22 kl. 22:15

Tenåring alvorleg skadd i Engerdal

Ein person er alvorleg skadd og køyrd til Hamar sjukehus etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. Ifølgje NTB skal bilføraren vere ein 19 år gamal mann. Dei to andre i bilen er lettare skadd, seier operasjonsleder Kristian Bjaanes i Innlandet politidistrikt.

NRK - 29 nov 23 kl. 18:44

Trafikkulykke med brøytebil i Engerdal

Det har vært en ulykke mellom en brøytebil og en personbil på fv. 26 i Engerdal rundt kl. 18.

NRK - 30 jul 22 kl. 22:48

Førerkortbeslag i Engerdal

I Engerdal kommune i Østerdalen nordøst i Innlandet er førerkort beslaglagt og bilføreren anmeldt etter en gjennomsnittsmåling i en 80-sone. Føreren kjørte i 128 km/t i 80-sonen..

NRK - 16 jan 23 kl. 00:27

Kollisjon med brøytebil i Engerdal

Føreren av en personbil er fraktet til sykehus etter en kollisjon med en brøytebil i Engerdal. Politiet i Innlandet sier skadeomfanget er uavklart, men at ikke noe tyder på livstruende skader..

NRK - 08 jul 23 kl. 21:57

VG: Drukningsulykke i Engerdal

– Jeg kan bekrefte at vi har hatt en ulykke i en elv nær en foss i Engerdal kommune, sier innsatsleder i brannvesenet Trond Joar Kjennstadbakk til VG. Han opplyser at helse jobber på stedet, men at situasjonen er uavklart. Personen er hentet opp av vannet.

NRK - 08 jul 23 kl. 23:47

Mann omkom i drukningsulykke i Engerdal

En mann er bekreftet omkommet etter en drukningsulykke i Engerdal i Innlandet lørdag kveld. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 19.31..

NRK - 20 sep 23 kl. 06:23

Høyreordfører i Engerdal

I Engerdal er det nå klart at Tor Erik Skramstad fra Høyre blir ordfører og Per Olav Opgård fra Arbeiderpartiet blir varaordfører. De to partiene inngår et historisk valgteknisk samarbeid, melder Østlendingen. Dette skjer til tross for at Senterpartiet fikk størst oppslutning under valget, med 41,4 prosent av stemmene.

NRK - 07 dec 23 kl. 20:04

Lisensfelling av ulv stoppes

Lisensfelling av ulv stoppes i de nordlige delene av Hedmark. Årsaken er mistanke om at en genetisk verdifull ulv er kommet inn i Engerdal kommune fra Sverige, opplyser Statsforvalteren i Innlandet. Avgrensingen av lisensfellingsområdet skjer inntil det er kommet svar om DNA-prøver som er levert til analyse, skriver rovdyr.

NRK - 07 dec 23 kl. 20:04

Lisensfelling av ulv stanses i deler av Hedmark

Lisensfelling av ulv stoppes i de nordlige delene av Hedmark. Årsaken er mistanke om at en genetisk verdifull ulv er kommet inn i Engerdal kommune fra Sverige. – Statsforvalteren avgrenser derfor lisensfellingsområdet inntil vi har svar på DNA-prøver som er levert til analyse, opplyser Statsforvalteren i Innlandet torsdag kveld, ifølge rovdyr.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 15 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 10 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 45 minutter siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 45 minutter siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.

NRK - 1 time siden

Havarikommisjonen: Viking Sky burde ikke seilt

Havarikommisjonen har kommet med sin rapport om grunnstøtingen til cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika i 2019. De påpeker en rekke feil. I rapporten skriver de blant annet at skipet manglet redundans på grunn av at én av fire dieselgeneratorer var ute av drift, og derfor utsatte mannskap og passasjerer for økt risiko.

NRK - 1 time siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 1 time siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com