NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 21:25

NRK - 11 mai 21 kl. 15:05

Trafikkulykke Hommelvik

Det har vært ei trafikkulykke i Hommelvik sentrum. Bil mot fotgjenger. Fotgjenger ligger på bakken, men er bevisst. Helse og politi er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hommelvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, Hommelvik
NRK - 29 april 21 kl. 11:45

Leteaksjon i Hommelvik

Politiet i Trøndelag har startet en leteaksjonen i Mostamarka ved Hommelvik, etter at en mann som dro ut på fjelltur i går, ikke har kommet hjem igjen. Alle nødetater deltar i søket, og helikopter fra Norsk Luftambulanse søker i området..

NRK - 29 april 21 kl. 13:37

Mann og hund funnet omkommet

Mannen som var meldt savnet i Mostadmarka ved Hommelvik i Trøndelag, er funnet død ved Håsetdammen, opplyser politiet. Han ble funnet med hunden sin, som også er død. Mannens pårørende er varslet..

NRK - 30 april 21 kl. 12:45

Frigir navn på omkommet

Politiet har nå frigitt navnet på den omkomne i Mostadmarka i Malvik torsdag. Det var den 70 år gamle Svein Olav Østeraas fra Hommelvik som ble funnet omkommet i Håsetdammen..

NRK - 11 mai 21 kl. 15:38

Fotgjenger ikke alvorlig skadd

Fotgjengeren som ble påkjørt i Hommelvik sentrum er ikke alvorlig skadd. Politiet opplyser at vedkommende er våken, og har smerter i rygg og hofte. Påkjørselen har trolig skjedd i et fotgjengerfelt..

NRK - 11 mai 21 kl. 16:35

Førerkortbeslag etter påkjørsel

Ei kvinne i 30-åra er kjørt til St. Olavs hospital etter en påkjørsel i et fotgjengerfelt i Hommelvik sentrum. Kvinna hadde smerter i rygg og hofte, forteller politiet.

NRK - 12 mai 21 kl. 16:27

4 biler i trafikkulykke

4 biler skal være involvert i en trafikkulykke ved E6 på Abildsø. Det fører til store trafikale problemer. Det har også vært en trafikkulykke på Hoffsveien.

Dagbladet - 25 feb. 21 kl. 12:34

Alvorlig trafikkulykke: Mistenker villet handling

To biler var torsdag involvert i en trafikkulykke på E6 ved Sarpsborg..

VG - 25 feb. 21 kl. 12:41

To personer til sykehus etter trafikkulykke i Sarpsborg

To biler var torsdag involvert i en trafikkulykke på E6 ved Grålum i Sarpsborg. To personer er sendt til sykehus..

NRK - 03 mars 21 kl. 15:39

Alvorlig skadd i trafikkulykke

Alle nødetater er på Skedsmokorset i Lillestrøm etter en trafikkulykke, og det pågår livreddende arbeid på en sjåfør. Det melder politiet på Twitter..

VG - 09 mars 21 kl. 23:29

To omkom i trafikkulykke i Alta – kommunen har satt krisestab

Fem personer var tirsdag involvert i en alvorlig trafikkulykke i Alta i Finnmark. To av dem mistet livet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Rødt-gruppeleder: Ikke svar i kveld

En post lagt ut av Rødts gruppeleder Eivor Evenrud på Facebook tyder at hun ikke vil komme med noe svar om mistillit i kveld: «Eit stalltips til alle som kontaktar meg no; kos dykk med fotball, ei bok eller noko anna triveleg Eg forstår at de vil ha svar, men de får ikkje noko svar av meg i kveld,» lyder meldinga. Rødts bystyregruppe har diskutert saken på sitt møte i kveld. Deres stemmer vil avgjøre om det blir misitllit mot Lan Marie Berg..

NRK - 15 minutter siden

Aas-Hansen ny leder i EOS-utvalget

Stortingets presidentskap har innstilt Astri Aas-Hansen som ny leder for Stortingets kontrollutvalg for etterretnings-, overvåkings- og sikkerhetstjeneste (EOS-utvalget). Aas-Hansen, som er dommer i Oslo tingrett og tidligere statssekretær i Justisdepartementet, har de to siste årene vært nestleder i EOS-utvalget. Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, er innstilt som ny nest leder i utvalget..

NRK - 30 minutter siden

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 1 time siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 1 time siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 1 time siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 2 timer siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 2 timer siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt