NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:28

NRK - 18 mar 23 kl. 19:08

Trafikkulukke i Fritz Riebersvei i Bergen

Klokka 19.02 blei det meldt om ei trafikkulukke ved Olderhaugen i Bergen. Ein bil skal ha køyrt inn i ei betongblokk. Dei involverte skal vera vakne og medvitne. Det er trafikale utfordringar i området.
Les mer på NRK


Les mer om:
Olderhaugen, Bergen, Fritz Riebersvei

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulukkei , Fritz, Riebersveii , Bergen
NRK - 15 dec 22 kl. 13:36

Trafikkulukke ved Fanavegen i Bergen

Politiet er på staden ved Fanavegen i Bergen, der det har vore ei trafikkulukke som involverer ein person. Sjåføren er køyrd til sjukehus, og skadeomfanget er ukjend..

NRK - 21 feb 23 kl. 21:22

Truleg ikkje personskade etter trafikkulukke

Det er truleg ikkje personskade etter ei trafikkulukke ved Damsgårdstunnelen i Bergen, opplyser Vest politidistrikt. Ulukka skal ha skjedd etter at ein bil med hengar mista last i vegbana. Ein bil stogga for dette, men dei to andre bilane som kom bak rakk ikkje å stogge.

NRK - 21 feb 23 kl. 21:33

Tunnelar opna etter trafikkulukke

Damsgårdstunnelen og Nygårdstunnelen i Bergen er no opna for fri ferdsel i retning Sotra, opplyser Vegtrafikksentralen. Det har vore ei trafikkulukke ved Damsgårdstunnelen tidlegare tysdag kveld..

NRK - 20 nov 22 kl. 13:27

Trafikkulukke på E6 i Nordland

Politiet melder om trafikkulukke på E6 ved Lønsdal. Det skal vera ein bil og ein person involvert. – Skadeomfang er ikkje kjent.

NRK - 14 dec 22 kl. 07:48

Trafikkulukke på fylkesveg 57 i Alver

På fylkesveg 57 i Nordhordland har det skjedd ei trafikkulukke. Det skal vera tre bilar involvert i ulukka. Naudetatane er på veg, melder 110-sentralen i Vest.

NRK - 19 dec 22 kl. 08:48

Oslofjordtunnelen stengt på ubestemt tid

Oslofjordtunnelen er stengt etter trafikkulukke etter trafikkulukke med bil med hengar. Skadeomfanget er ukjent, men tunnelen blir stengt i begge retningar ei stund framover, melder politiet på Twitter..

NRK - 23 jan 23 kl. 14:17

Trafikkulukke

Det har skjedd ei trafikkulukke i Eiksund i Ulstein. Ein personbil har køyrd utfor vegen. Naudetatane er på veg.

NRK - 23 jan 23 kl. 14:17

Trafikkulukke i Ulstein

Det har skjedd ei trafikkulukke i Eiksund i Ulstein. Ein bilførar har køyrd utfor vegen. Naudetatane er på veg.

NRK - 15 feb 23 kl. 21:17

Får ikke starte Giske-lag i Bergen uten Ap-godkjenning

Om det skal opprettes nye Giske-lag rundt om i landet, må de godkjennes av Arbeiderpartiet. I Bergen må de vente ett år til Bjørgvin Sosialdemokratisk Forum kan bli godkjent – hvis det i det hele tatt skjer, skriver Vårt Land. – Vil du inn under paraplyen Ap i Bergen og bli et nytt lokallag der, så må det godkjennes av årsmøtet.

NRK - 20 dec 22 kl. 16:49

Fem bilar i kjedekollisjon i Bergen

Fem bilar var i 1630-tida involverte i ein kjedekollisjon på Fritz C. Riebers veg i Fana. Det er lang kø på staden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com