NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:48

NRK - 01 jun 22 kl. 12:21

Trafikkstasjon åpner ikke likevel

Oslos eneste trafikkstasjon på Risløkka forblir stengt ut uka, melder Statens vegvesen. Det ble funnet asbest i lokalene forrige uke, og dermed stengte stasjonen delvis ned. Selv om nye prøver har «friskmeldt» lokalene er det fortsatt prøvesvar de venter på. Dermed forblir trafikkstasjonen delvis stengt fram til og med fredag 3. januar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Risløkka, Statens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkstasjon, åpner, ikke, likevel
NRK - 01 jun 22 kl. 07:15

Oslos eneste trafikkstasjon åpner igjen

Fra i dag er det mulig igjen å ta teoriprøve ved Risløkka trafikkstasjon igjen. Den har vært stengt siden 25. mai på grunn av asbest på teoriprøverommet og skranken.

NRK - 25 maj 22 kl. 10:02

Trafikkstasjon stengt på grunn av asbest

Delar av Risløkka trafikkstasjon i Oslo er stengt fordi det er funne asbest i skranken og på teoriprøverommet. Oppkøyring og kontrollhallen går som normalt, medan folk som skal ta teoriprøve eller gjere andre ting, må besøke trafikkstasjonar i nabokommunar..

NRK - 03 dec 22 kl. 10:53

32.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

31.899 personer har ennå ikke fornyet sitt store, plastlaminerte førerkort. Fra årsskiftet er ikke disse førerkortene gyldige lenger.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

NRK - 27 dec 22 kl. 12:42

Knesset vedtar lov som åpner for Netanyahu-regjering

Nasjonalforsamlingen i Israel har vedtatt en omstridt lov som åpner for at Benjamin Netanyahu kommer tilbake som statsminister. Loven som ble vedtatt tirsdag, åpner for at personer som er blitt dømt for forseelser, men ikke sonet i fengsel, kan være medlemmer av regjeringen. Dette betyr at en nøkkelperson i det ortodokse Shas-paritet kan bli medlem av regjeringen selv om han har kjent seg skyldig i skattejuks.

Klartale - 24 aug 22 kl. 06:30

Her lager de bitte litt av den livsviktige hveten

Hunden Happy kommer løpende. Spent på hvilken ukjent gjest som kommer. På Værby gård i Hurum i Viken er det grønt hvor du enn snur deg.

NRK - 20 jul 22 kl. 10:29

Italias statsminister åpner for å fortsette – ber om ny «tillitspakt» for å redde regjeringen

Statsminister Mario Draghi åpner for å fortsette, men sier det må en nye «tillitspakt» til for at den italienske regjeringen skal overleve. Draghi leverte inn sin avskjedssøknad til president Sergio Mattarella sist torsdag, men denne ble ikke godtatt. I en tale til senatet onsdag åpner han for å fortsette.

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

Klartale - 09 jun 22 kl. 06:30

Izabely vokste opp i favelaen

Rio de Janeiro er kjent for vakre strender og livlige fester. Turister fra hele verden kommer til den brasilianske byen. De nyter vakker natur, godt vær og luksus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com