NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:43

NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.30 melde politiet i Nordland at brannvesenet hadde kontroll på brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stokmarknes, Vesterålen, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Totalskadd, hus, Stokmarknes
NRK - 27 mars 21 kl. 07:01

Jakt på brannstiftar i Stokmarknes

Politiet i Vesterålen meiner at brannane i to campingvognar og ein einebustad på Stokmarknes i natt har vore påsette. Ingen blei skadde i brannane, men einebustaden er totalskadd..

NRK - 19 april 21 kl. 21:14

Forlenger kjøp på flyruter ut mai

Regjeringen viderefører kjøpet av et minimumstilbud på flyruter ut mai. Avtalene gjelder ruter som ble drevet kommersielt før pandemien. – Det er viktig for oss å sørge for å opprettholde et tilstrekkelig flytilbud for de reisende fram til markedene normaliserer seg, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) i en pressemelding.

NRK - 15 mai 21 kl. 05:24

Husbrann på Stokmarknes

Det brenner i et bolighus med fire boenheter på Stokmarknes i Nordland. Alle beboere har kommet seg ut og er gjort rede for. Brannvesenet driver med slukking og det skal ikke være spredningsfare, melder politiet i Nordland..

NRK - 29 april 21 kl. 04:06

Hus i Kautokeino totalskadd i brann

Et bolighus i Kautokeino ble totalskadd i en brann natt til torsdag. Ingen kom til skade i brannen. Nødetatene rykket ut til et bolighus med to boenheter natt til torsdag.

NRK - 09 april 21 kl. 04:48

Museumslager brant ned

En lagerbygning ble totalskadd i en brann i Steinkjer natt til fredag. Bygningen var utleid til Egge Museum. Politiet opplyser til Trønder-Avisa at det ble lagret landbruksutstyr og gamle traktorer i bygningen.

NRK - 06 juni 21 kl. 03:26

Bil brant på Bogstad

En varebil som sto parkert i Grindbakken ved Bogstad i Oslo, ble totalskadd i en brann natt til søndag. Politiet har ingen formening om årsaken til brannen som nødetatene fikk melding om klokken 1.45.

NRK - 12 timer siden

Fire biler totalskadd i brann

Fire biler ble totalskadd da en garasje i Ås brant ned natt til mandag. Politiet gjør undersøkelser og vil opprette sak. Ingen personer er skadd, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 feb. 21 kl. 05:37

Eksplosjon i hus i Flekkefjord

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et hus i Flekkefjord. Ifølge politiet skal et varmeapparat drevet av gass eksplodert. Personen som var i huset er skadet, men bevisst.

NRK - 16 jan. 21 kl. 10:42

Stabil etter hyttebrann

Mannen som reddet seg ut fra hyttebrannen i Vesterålen får behandling for skader på Nordlandssykehuset Stokmarknes. – Han er stabil og blir tatt hånd om på sykehuset, sier kommunikasjonsrådgiver Ida Kristin Dølmo i Nordlandssykehuset til NRK..

NRK - 27 mars 21 kl. 08:13

To personer pågrepet

Politiet har pågrepet to personer i forbindelse med brannen på Stokmarknes i Vesterålen i natt, etter observasjoner fra vitner på stedet, opplyser operasjonsleder Kjetil Kaalaas til NRK. Politiet ber fortsatt om tips fra publikum som kan ringe 02800..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Norge leder WHO-arbeidsgruppe

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 15 minutter siden

Høyre støtter mistillit

Høyre har bestemt seg for å støtte mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bekrefter partiet i en pressemelding. De mener hun har brutt informasjonsplikten.

NRK - 15 minutter siden

Nato skjerper kritikken av Kina

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg uttrykker etter Natos toppmøte i Brussel stor bekymring over Kinas utvikling. – Kinas voksende påvirkning presenterer utfordinger, sier Stoltenberg. I slutterklæringen fastslås det at Kinas ambisjoner og selvhevdende oppførsel utgjør «systemiske utfordringer for den regelbaserte internasjonale ordenen».

NRK - 15 minutter siden

Bekrefter at trener slutter

Styret i IK Start bekrefter at de har valgt å avslutte samarbeidet med hovedtrener Joey Hardarson og assistenttrener Mattias Andersson. På klubbens nettside takker styret begge for innsatsen og ønsker dem lykke til videre..

NRK - 1 time siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 45 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 1 time siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt