NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 16:32

NRK - 24 juli 17 kl. 05:31

Totalskadd hus i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen. De to personene er fraktet til sykehus for en sjekk, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stryn, Sogn, Fjordane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Totalskadd, husi , branni , Stryn
Aftenposten - 24 juli 17 kl. 06:20

Hus totalskadd i brann i Stryn

To personer fikk reddet seg ut fra et hus som ble totalskadd i en brann i Stryn i Sogn og Fjordane mandag morgen..

NRK - 28 april 18 kl. 23:16

Brann i hus i Stryn

Det brenner i et hus i Stryn i Sogn og Fjordane, melder Førde AMK på Twitter. Både brannvesen og helsepersonell er på stedet..

P4 - 28 april 18 kl. 23:46

Brann i hus i Stryn

Det brenner i et hus i Stryn sentrum. Både brannvesenet og ambulanse er på stedet. Det var folk i huset som skal ha kommet seg ut på egenhånd..

P4 - 03 juni 18 kl. 15:16

Flere kritisk skadd etter trafikkulykke i Stryn

Atten personer skal være skadd, tre av dem kritisk, etter en trafikkulykke i Stryn i Sogn og Fjordane. Politiet opplyser at det var en buss og en bil med åtte seter som kolliderte på fylkesvei 60 ved Staveneset i Stryn. De tre som er kritisk skadd er fraktet til sykehus med luftambulanse.

NRK - 14 juli 19 kl. 22:39

Kokepåbud for drikkevann i Stryn

Beboere i Stryn kommune i Sogn og Fjordane blir bedt om å koke drikkevannet på grunn av en lekkasje, det skriver Fjordingen. I en melding fra Stryn vassverk står det at lekkasjen er tettet og at de jobber med å rense vannet..

P4 - 14 juli 19 kl. 23:44

Må koke drikkevannet i Stryn

Det er innført kokepåbud for drikkevannet i Stryn kommune i Sogn og Fjordane. Grunnen skal være en lekkasje. Den skal være tettet ifølge Stryn vassverk, men det jobbes med å rense vannet.

NRK - 08 okt. 20 kl. 11:12

To koronatilfelle i Stryn

To personar har fått påvist covid-19 i Stryn kommune, skriv Fjordingen. Dei to har ikkje tilknyting til kvarandre. Begge har blitt smitta på reise, og har vore i karantene etter at dei kom til Stryn, melder avisa..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:36

Totalskadd hus på Stokmarknes

Eit hus blei totalskadd då det braut ut brann i ein campingvogn som spreidde seg til huset på Stokmarknes i Vesterålen i natt. Alle i huset kom seg uskadde ut. Klokka 6.

NRK - 21 okt. 17 kl. 05:16

Hus totalskadd i brann

En enebolig på Roverud i Kongsvinger ble natt til lørdag totalskadd i brann. Ingen personer kom til skade, men fem husdyr er savnet. Nødetatene kom til en overtent enebolig på Roverud natt til lørdag.

NRK - 08 sep. 20 kl. 22:47

Hus totalskadd i brann i Drammen

En bolig på Bragenes i Drammen er totalskadd etter at en brann brøt ut tirsdag kveld. Tre personer var til stede i huset, men er uskadd. Det skal fortsatt være spredningsfare, og naboer har fått beskjed om å evakuere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 15 minutter siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 15 minutter siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 30 minutter siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 30 minutter siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 45 minutter siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.

NRK - 1 time siden

Bro i Alta

Broen som kollapset i Alta under flommen ble fikset på under 20 timer..

NRK - 1 time siden

Hellas sender asylsøkere til Tyrkia

I forrige uke besluttet Hellas at Tyrkia er et trygt land å sende asylsøkere tibake til. Avgjørelsen har fått 40 menneskerettsorganisasjoner til å reagere i en felles uttalelse. Ifølge rapporter presses flyktninger i Tyrkia ut av landet, til og med til krigsherjede Syria, advarer de.

NRK - 1 time siden

Tolv dømt til døden i Egypt

En egyptisk domstol har stadfestet dødsstraffen mot tolv medlemmer av Det muslimske brorskap. Samtidig reduserte retten straffen for 31 andre til livsvarig fengsel. Avgjørelsene er endelig og kan ikke ankes.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt