Klartale > Nyheter

Friday, 24 March, 09:23

Klartale - 11 jan 23 kl. 10:56

Tore Tvedt er tiltalt for rasisme igjen

Tvedt skal i mars 2021 ha sendt en e-post til 228 mottakere. Den var merket «Til ordførere og andre i landets kommuner», ifølge tiltalen. Det skriver avisa Dagbladet.Han er tiltalt for å ha brutt rasismeparagrafen i straffeloven. Tvedt skriver i brevet at han mener byen Oslo skal være styrt av jøder, og anklager jødene for å ha svindlet til seg flere hundre millioner kroner på den måten.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Dagbladet, Oslo, Christian Elden, Tvedt, Elden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tore, Tvedter , tiltalt, for, rasisme, igjen
NRK - 11 jan 23 kl. 10:13

Tore Tvedt tiltalt for rasisme

Tore Tvedt, kjent som leder i den høyreekstreme gruppa Vigrid, er igjen tiltalt for rasisme. Ifølge tiltalen skal Tvedt i mars 2021 sendte epost til 228 mottakere. Eposten var merket «Til ordførere og andre i landets kommuner».

VG - 15 nov 22 kl. 12:02

Sofie Karlstad og Linnea Løtvedt er nye profiler i «Bloggerne»

Tiktok-profil Linnea Løtvedt (22) og og influencer Sofie Karlstad (25) blir å se i den nye sesongen av «Bloggerne»..

VG - 02 jan 23 kl. 06:59

Elin Tvedt: Tilbake på skjermen – og i jobb

2023 starter godt for TV 2s tidligere værvarsler Elin Tvedt (49). Om en drøy uke er hun tilbake på TV-skjermen i «Farmen kjendis». Samtidig har hun fått ny, fast jobb hos tidligere kolleger fra TV 2..

NRK - 13 feb 23 kl. 13:50

18-åringer tiltalt for væpnet ran

To 18-åringer er tiltalt etter det væpnede ranet på Rema 1000 Byterminalen i Stavanger i mai i fjor. En av personene er tiltalt for å ha utført selve ranet, mens den andre er tiltalt for å ha medvirket til handlingen. Samme person som er tiltalt for ranet, er også tiltalt for å ha stjålet en semitrailer i august samme år.

NRK - 15 sep 22 kl. 21:32

Mann og kvinne tiltalt for overgrep mot seksåring

En mann og en kvinne i 40-årene fra Innlandet er tiltalt for voldtekt av en seks år gammel jente. Mannen, som var jentas stefar, er tiltalt fordi han skal ha fått seksåringen til å beføle ham. Det betegnes som en «kvalifisert seksuell handling» med et barn under 14 år, noe som i straffeloven defineres som voldtekt.

NRK - 07 nov 22 kl. 09:06

Advokat og sykepleier tiltalt i grov underslagssak

To personer er tiltalt for grovt underslag av en pleietrengende kvinne i 90-årene og en person er tiltalt for grovt bedrageri ovenfor samme person. Det skriver Økokrim. De tiltalte er kvinnens tidligere advokat og sykepleieren som drev sykehjemmet kvinnen bodde på.

NRK - 07 nov 22 kl. 09:06

Advokat og sykepleier tiltalt for grovt underslag av en kvinne i 90-årene

To personer er tiltalt for grovt underslag av en pleietrengende kvinne i 90-årene, og en person er tiltalt for grovt bedrageri ovenfor samme person. Det skriver Økokrim. To av de tiltalte er kvinnens tidligere advokat og sykepleieren som drev sykehjemmet kvinnen bodde på.

NRK - 18 nov 22 kl. 14:20

Mann tiltalt for seksuelle overgrep mot mindreårige i Alta

En snart 40 år gammel mann er tiltalt for flere tilfeller av seksuelle overgrep mot barn under 16 år i Alta. Det melder NTB. Ifølge tiltalebeslutningen fra Troms og Finnmark statsadvokatembeter er mannen tiltalt for seksuell omgang med en 14 år gammel jente ved to tilfeller i 2019.

NRK - 02 mar 23 kl. 15:04

Tore Rem tildelt Kritikerprisen for beste sakprosabok

Biograf Tore Rem er tildelt årets Litteraturkritikerpris for beste sakprosabok for det siste bindet av trilogien om kong Olav den femte. Prisen ble delt ut i Oslo torsdag ettermiddag. Rem, som foruten å være forfatter er professor og direktør ved Universitetet i Oslo, har også selv jobbet som litteraturkritiker i flere aviser.

NRK - 14 sep 22 kl. 09:19

Mann tiltalt for å ha delt overgrepsvideoer av barn

En 40 år gammel mann er tiltalt for å ha tatt bilder og videoer som framstiller seksuelle overgrep mot barn, og for å ha delt materialet videre. Det skriver Avisa Nordhordland. I videoene ble barna misbrukt av en voksen mann eller dame, ifølge avisen.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

– Blir overrasket om noen andre kan ta opp kampen

– Det er vanskelig å si hvem som vinner av Brann, Vålerenga og Rosenborg. Det sier Solveig Gulbrandsen til nyhetsbyrået NTB. Hun er ekspert for kanalen TV 2 og har tidligere vært fotballspiller.

Klartale - 30 minutter siden

Mann dømt for å ha svindlet 94 år gammel kvinne

En 62 år gammel mann har svindlet en 94 år gammel kvinne. Han er dømt til rundt to år i fengsel. Mannen kommer fra Østfold.

Klartale - 45 minutter siden

Solberg mener hun kunne styrt Norge bedre enn Støre

Erna Solberg leder partiet Høyre. Hun har også vært statsminister før. Hun sier hun kunne styrt landet bedre enn nårværende statsminister Jonas Gahr Støre.

Klartale - 45 minutter siden

Mange i Norge lurte på hva dette var

I Sverige skjøt de opp en rakett torsdag. I Norge så folk lysende objekter på himmelen. Mange lurte på hva det var.

Klartale - 1 time siden

Amerikansk angrep i Syria

USA har gjennomført et luftangrep i Syria. De angrep torsdag kveld. Det var gjengjeldelse for et angrep tidligere på dagen.

Klartale - 3 timer siden

Europa ruser seg på både kokain og «hestedop»

Et byrå har sjekket vann fra avløp. Der fant de mye rester av kokain. Folk i Europa bruker mer av narkotikaen enn før, sier de.

Klartale - 17 timer siden

Klarer Norge å kvalifisere seg?

Herre-landslaget til Norge skal spille mot Spania. Den spilles lørdag. Kampen er kvalifisering til Europa-mesterskapet (EM).

Klartale - 19 timer siden

Sier nei til Tiktok og Telegram

Folk som jobber i Oslo kommune, må fjerne apper. Det gjelder Tiktok og Telegram. Mange i arbeidslivet har telefoner gjennom jobb.

Klartale - 20 timer siden

Fant død person i Byfjorden i Bergen

Folk om bord i en hurtigbåt varslet politiet. Det lå en død person i i Byfjorden i Bergen. Personen er hentet til land.

Klartale - 20 timer siden

Stadig flere strever med å betale for lånene sine

Norges Bank gjør lånene våre dyrere. Men hensikten er god. Høyere styrings-rente skal hjelpe oss på sikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com