NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:09

NRK - 24 nov 22 kl. 11:34

Toralv Maurstad bisettes i Oslo Domkirke

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads bisettelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham. Toralv Maurstad hedres med bisettelse på statens bekostning. Seremonien overføres direkte på NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harald, Jonas Gahr Støre, Toralv Maurstads, Oslo, Erik Ulfsby, Petter Skavlan, Lise Fjeldstad, Svein Tindberg, Maurstad, NRK, Oslo Domkirke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Toralv, Maurstad, bisettesi , Oslo, Domkirke
Klartale - 07 nov 22 kl. 09:39

Toralv Maurstad får begravelse på statens bekostning

Toralv Maurstad døde forrige uke. Han ble 95 år gammel.– Toralv Maurstad vil bli husket som en legende i norsk teater- og kulturliv, sier statsminister Jonas Gahr Støre.

NRK - 06 nov 22 kl. 14:00

Toralv Maurstad hedres med begravelse på statens bekostning

Toralv Maurstad hedres med begravelse på statens bekostning. Maurstad var skuespiller, regissør og teatersjef og sentral i norsk teater. – Toralv Maurstad skriver seg inn i historien som en legende i norsk teater- og kulturliv.

NRK - 10 nov 22 kl. 14:10

Toralv Maurstad bisettes 24. november

Toralv Maurstad bisettes fra Oslo domkirke torsdag 24. november kl. 12.

NRK - 04 nov 22 kl. 18:42

Teaterkollegar: – Fylles av takknemlighet, ikke knusende sorg

Det norske teater- og skuespillermiljøet minnes teaterlegenden Toralv Maurstad etter meldingen om hans død. – Som 95-åring har man lov å takke for seg. Nå fylles jeg av takknemlighet, heller enn knusende sorg.

NRK - 04 nov 22 kl. 18:42

Teaterkollegaer: – Fylles av takknemlighet, ikke knusende sorg

Det norske teater- og skuespillermiljøet minnes teaterlegenden Toralv Maurstad etter meldingen om hans død. – Som 95-åring har man lov å takke for seg. Nå fylles jeg av takknemlighet, heller enn knusende sorg.

NRK - 24 nov 22 kl. 11:34

Toralv Maurstad bisettes

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads bisettelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 14:17

Stående applaus for Toralv Maurstad i Oslo domkirke

Applausen gjenlød en siste gang for Toralv Maurstad i Oslo domkirke torsdag da teppet gikk ned for en av våre aller….

NRK - 24 nov 22 kl. 11:34

Toralv Maurstads begravelse torsdag

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads begravelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

Klartale - 24 nov 22 kl. 11:41

Kongen og statsministeren tar farvel med Toralv Maurstad

Toralv Maurstad var en kjær skuespiller, regissør og teatersjef. Torsdag klokka 12 følges han til graven. Seremonien er i Oslo domkirke.

NRK - 04 nov 22 kl. 17:12

NTB: Toralv Maurstad (95) er død

Toralv Maurstad er død, opplyser familien til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 3 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com