NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:49

NRK - 12 feb 23 kl. 23:06

Toppledere i Norge øker lønna mer enn de ansatte.

Toppledere i Norge øker lønna mer enn de ansatte. Administrerende direktører hadde en lønnsøkning på 6,9 prosent i fjor, vanlige arbeidstakere 4,6 prosent. Det er 40.000 administrerende direktører i Norge, viser den nye lønnsstatistikken til Statistisk sentralbyrå (SSB). De hadde en lønnsøkning på 6,9 prosent fra november 2021 til november 2022.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Statistisk, SSB, Knut Snellingen Bye, NRK, Snellingen Bye

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Topplederei , Norge, øker, lønna, mer, ennde , ansatte
NRK - 23 apr 23 kl. 16:41

Fergen til Brønnøya kan bli nedlagt

Asker kommune foreslår å legge ned kabelfergen som går mellom Nesøya og Brønnøya i sommerhalvåret, skriver Budstikka. I så fall blir det atkomst via en helås flytebro, som sperrer for båttrafikken. Det er rundt 60 helårsboliger på Brønnøya og flere hundre hytter.

Klartale - 11 jan 23 kl. 15:06

Så vanskelig er det for enslige å kjøpe bolig i Oslo

Eiendom Norge lager samme rapport to ganger hvert eneste år. De kaller den sykepleier-indeksen. Eiendom Norge ser først på hva en sykepleier tjener i gjennomsnitt.

NRK - 22 dec 22 kl. 12:10

Tyrkia øker minstelønna med 55 prosent

For tredje gang i år øker Tyrkia minstelønna, denne gangen med 55 prosent. Skyhøy inflasjon er årsaken. I 2023 skal minstelønna ligge på 8.

NRK - 12 mar 23 kl. 21:17

Skiløper tatt av snøskred i Brønnøy

To skiløpere ble tatt av et snøskrev på vei ned fra den populære turdestinasjonen Sæterfjellet i Brønnøy kommune i Nordland. Begge kom uskadd fra hendelsen. Det skriver lokalavisen Brønnøysunds Avis.

NRK - 15 okt 22 kl. 13:02

Fallulykke i Brønnøysund

Nødetatene har rykket ut til en fallulykke i Brønnøysund. En mann har falt ned fra Vikerfjellet. – Vi holder med en redningsaksjon på Vikerfjellet der en mann har falt og slått seg, sier operasjonsleder Lars Halvorsen ved Nordland politidistrikt klokken 12.

NRK - 15 apr 23 kl. 07:48

Har kontroll på brann i Brønnøysund

Det brenner fortsatt i en bygning i Brønnøysund i Nordland lørdag morgen, mens brannen i terrenget rundt er i ferd med å dø ut. Ved femtiden lørdag morgen var brannmannskapene fortsatt på stedet, men drev ingen aktiv slukkeinnsats i terrenget. – Brannen i omkringliggende terreng er i ferd med å dø ut, og brannmannskapene observerer og har kontroll på situasjonen.

NRK - 07 mar 23 kl. 09:38

Ingen lønnsfest for ledere i staten i 2022

Det ble ingen lønnsfest for ledere i staten i fjor. Årslønnen økte i snitt med 3,3 prosent. Det er 0,4 prosentpoeng under rammen for frontfaget.

Klartale - 07 jan 23 kl. 07:00

Disse bøkene lånte vi mest i 2022

Deichman bibliotek har laget lister over bøkene som ble mest lånt i 2022. Deichman er Oslo kommunes folke-bibliotek. Så dette er bøkene Oslofolk lånte mest i 2022.

Klartale - 18 maj 23 kl. 06:06

Slik jobber norsk barnevern

«Barnevernet stjeler barn», «Barnevernet er Gestapo» og «Vern barna». Norge er dømt i flere saker om barnevern. Og barnevernet får kjeft på nett og på gata – i flere land.

Klartale - 28 nov 22 kl. 10:50

Norge er verdens beste land for pensjonister

Det er den franske banken Natixis som har laget rapporten. De har analysert trygghet og leveforhold for pensjonister i 44 land. Norge har kommet på tredjeplass i fire år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 3 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 4 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 4 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com