NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 01:23

NRK - 31 maj 22 kl. 15:02

Tone Sofie Aglen ny NRK-kommentator

Tone Sofie Aglen er ansatt som ny politisk kommentator i NRK Nyheter. Aglen er i dag politisk kommentator i VG. – NRKs samfunnsoppdrag går helt til kjernen av det jeg brenner for som kommentator, og jeg er svært glad for denne muligheten til å bidra til å gi folk innsikt og interesse for norsk politikk og samfunnsliv. For meg er det en gammel drøm som går i oppfyllelse å få etterfølge nettopp Magnus Takvam som jeg har sett på og sett opp til så lenge jeg minnes, sier Tone Sofie Aglen, og legger til: – Samtidig vil jeg takke gode kolleger i VG for lærerike år i et imponerende og aldri hvilende mediehus Fra 2014 til 2019 jobbet Aglen som politisk kommentator/politisk redaktør i Adresseavisen, før hun begynte i VG. Aglen har også bakgrunn som rådmann i Moskenes og Kommuna
Les mer på NRK


Les mer om:
Sofie Aglen, NRK Nyheter, VG, NRKs, Magnus Takvam, Tone Sofie Aglen, Fra, Aglen, Adresseavisen, Moskenes, Kommunalråd, Trondheim, NTNU, Nakkim, Tone Sofie, Norges, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tone, Sofie, Aglenny , NRK-kommentator
VG - 11 apr 22 kl. 15:36

Hør dagens episode av Giæver og gjengen

VGs kommentator Tone Sofie Aglen sier Odd Roger Enoksen har begått en av politikkens dødssynder..

VG - 21 maj 22 kl. 13:03

By mot land, mann mot mann?

På selveste 17. mai benyttet VG-kommentator Tone Sofie Aglen anledningen til å trekke opp en påstått by mot land-konflikt. Der hevder hun blant annet regjeringen har avspist byene med smuler i regjeringserklæringen..

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 12:17

En gang var hun politiker selv. Nå føler NRKs nye politiske kommentator seg litt som en stalker som følger etter politikerne landet rundt.

I dag ser Tone Sofie Aglen på hele sin politiske karriere som en omvei. – Selv om jeg hadde prøvd meg i alle partier, tror jeg at jeg aldri ville følt meg til rette. Jeg er for mye «på den ene og den andre siden».

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

NRK - 07 dec 22 kl. 08:07

Ber folk ta kontakt om forbytta babyar

Kommunedirektør Trond Arne Aglen i Herøy ber folk som mistenkjer at dei kan ha blitt forveksla som babyar, om å ta kontakt med kommunen. NRK fortalte nylig historia om ei kvinne som blei fødd på fødestova på Eggesbønes og først etter 60 år oppdaga at ho ikkje vaks opp med den biologiske familien sin. I etterkant har to familiar tatt kontakt med kommunen og varsla om kortvarig ombytting av babyar på samme fødestove.

Klartale - 03 okt 22 kl. 13:43

NRK får kritikk etter podkast med Sophie Elise

Sofie Steen Isachsen er bedre kjent som Sophie Elise. Hun og Fetisha Williams har sluppet podkast med kanalen NRK.Isachsen er en kjent profil.

VG - 07 feb 22 kl. 09:51

Tobarnsmoren Sofie (33): – Uaktuelt å få flere barn

BÆRUM (VG) Sofie Horsle Setlo (33) synes deler av møtet med helsevesenet da hun gikk gravid og skulle føde var så vondt at hun ikke greier tanken på å gjøre det igjen..

VG - 21 maj 22 kl. 08:00

Jennie-Sofie og Tarjei om hvordan de ble kjærester: – Sykt å tenke tilbake på

Forholdet startet med null fysisk kontakt og kontraktsbrudd med «Skal vi danse». Nå har influencer Jennie-Sofie Lie Pickl og proffdanser Tarjei Svalastog blitt samboere..

Klartale - 30 jun 22 kl. 08:48

Advarer om at vi kan se flere dataangrep framover

– Alt tyder på at angrepet kom fra et russisk, og vil jeg si, kriminelt miljø. Det sa Emilie Enger Mehl til pressen onsdag kveld. Hun er justisminister.

Aftenposten - 07 jul 22 kl. 13:54

På rekordtid har «lille» Sofie Jørgensen (34) blitt sumobryter. Nå kjemper hun om historisk medalje.

For elleve år siden fikk Sofie Jørgensen (34) påvist to brudd i ryggen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 15 minutter siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 45 minutter siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 1 time siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 2 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 2 timer siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 2 timer siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com