NRK - 24 okt 23 kl. 18:22

Tom Emmer nominert som speakerkandidat i Representantenes hus

Det melder CNN. Emmer slo ut sju andre republikanske representatar som kjempa om å bli speakerkandidat, tysdag morgon. Det gjenstår å sjå om han får dei stemmene han treng for å bli speaker. Kevin McCarthy, som har stilling som speaker no, støtter Emmer..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, McCarthy, Emmer, Representantenes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tom, Emmer, nominertsom , speakerkandidati , Representantenes, hus
NRK - 24 okt 23 kl. 22:37

Tom Emmer trekker seg

Tom Emmer som tidligere tirsdag kveld ble nominert som speakerkandidat i Representantenes hus, trekker seg som speakerkandidat melder flere amerikanske medier..

Dagbladet - 24 okt 23 kl. 22:47

Trekker seg etter fire timer

Få timer etter at han fikk flertall for å bli speakerkandidat i Representantenes hus, har Tom Emmer trukket seg. Det skjer etter det som blir beskrevet som en allerede lang og vanskelig prosess..

NRK - 06 sep 23 kl. 19:23

Reiten, Ødegaard og Haaland nominert til Gullballen: – Helt vanvittig

Martin Ødegaard og Guro Reiten er for første gang nominert til Gullballen (Ballon d'Or). Erling Braut Haaland er også nominert, noe som er tredje gang for stjernespissen. Totalt 30 menn og 30 kvinner ble nominert.

NRK - 12 jul 23 kl. 19:36

Norsk produksjonsselskap nominert til to Emmy-priser

Det norske produksjonsselskapet Storm Studios er nominert til to priser i årets Emmy-utdeling. Selskapet har laget visuelle effekter til to av seriene som er nominerte for sitt arbeid med visuelle effekter, skriver TV 2. Espen Nordahl er nominert i kategorien «Beste visuelle effekter i en sesong eller film» for sitt arbeid med HBO-serien «The Last of us».

NRK - 25 okt 23 kl. 04:01

Nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus

Republikanerne nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus, melder AP. Det skjer timer etter at den forrige kandidaten, Tom Emmer, trakk seg. Republikanerne skal stemme bak lukkede dører i morgen for å se om Johnson kan sikre seg de 217 stemmene for å kunne bli valgt, skriver CNN.

NRK - 06 sep 23 kl. 19:23

Reiten nominert til Gullballen

Guro Reiten er for første gang nominert til Gullballen (Ballon d'Or). Det ble kjent onsdag. Prisen ble for første gang delt ut i 2018.

NRK - 06 sep 23 kl. 19:23

Reiten, Ødegaard og Haaland nominert til Gullballen

Martin Ødegaard og Guro Reiten er for første gang nominert til Gullballen (Ballon d'Or). Erling Braut Haaland er også nominert, noe som er tredje gang for stjernespissen. Haaland ble nummer ti i kåringen i 2022 og nummer elleve i 2021.

NRK - 24 jan 24 kl. 09:44

Raser over at «Barbie»-kvinnene ble Oscar-vraket: – Burde vært nominert

Selv om Ryan Gosling ble Oscar-nominert for «Barbie»-innsatsen, er han skuffet over at både motspiller Margot Robbie og regissør Greta Gerwig ble vraket. Gosling, som spiller Ken, er «svært beæret» over nominasjonen i beste mannlige birollekategori samt for beste originalsang med «I'm Just Ken». Men han sier til Deadline at han er «mer enn skuffet» over at verken Gerwig eller Robbie ble Oscar-nominert: – Det er ingen Ken uten Barbie, og det ville ikke vært noen Barbie-film uten Greta Gerwig og Margot Robbie, de to personene som har størst ansvar for denne historiske filmen som er feiret verden over, sier han.

NRK - 01 feb 24 kl. 13:42

Kritikerlaget har talt – disse kan vinne litteraturprisene

Vigdis Hjorth er blant de nominerte til litteraturkritikerprisene for 2023. Hun har vunnet tre ganger tidligere og vært nominert ytterligere en gang. Det er Norsk kritikerlag som står bak denne litteraturprisutdelingen, der vinnerne offentliggjøres 7.

Dagbladet - 25 okt 23 kl. 01:51

Stemt fram

Kaoset i Representantenes hus fortsetter. Nå har republikanerne stemt fram sin fjerde speakerkandidat på tre uker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 30 minutter siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 45 minutter siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 4 timer siden

Macron: EU må innføre sanksjoner mot Iran

– Vår plikt er å utvide sanksjonene, sa Macron i forkant av EU-toppmøtet i Brussel onsdag. Der blir Irans angrep mot Israel i helgen et av temaene. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz og Belgias statsminister Alexander De Croo tok til orde for flere sanksjoner mot Iran på vei inn til toppmøtet.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com