NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:31

NRK - 20 april 21 kl. 05:56

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede. I for eksempel Trondheim og Stovner i Oslo har man prioritert å vaksinere mennesker med utviklingshemming og personellet som jobber med dem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Klassekampen, Bergen, Folkehelseinstituttets, Trondheim, Stovner, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolker, vaksinereglene, ulikt
NRK - 20 april 21 kl. 06:34

Prioriterer utviklingshemmede ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 19:00

– Forelskelse er ikke ulikt narkotika. Det er jo deilig, men det er ikke kjærlighet.

– Forelskelsen er en kort og intens fase, ikke ulikt narkotika, sier vitenskapsjournalist Lone Frank i samtale med Finn….

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 18:00

Hva gjør du hvis partneren tolker behovet ditt for alenetid som avvisning? Disse feilene bør du unngå.

Hva gjør du hvis partneren tolker behovet ditt for alenetid som avvisning?.

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 20:05

Tolker som jobbet for amerikanerne trygler om ikke å bli etterlatt i Afghanistan

Flere titalls tolker som har jobbet for amerikanerne i Afghanistan under ofte livsfarlige forhold, trygler om ikke å bli….

VG - 24 jan. 21 kl. 22:28

Erna Solberg: – Dette blir alvorlig

Erna Solberg er bekymret for dugnadsånden, fordi coronaen rammer så ulikt. Hun varsler mye hardere tiltak hvis vi mister kontroll på det britiske mutant-viruset..

NRK - 26 jan. 21 kl. 14:10

IMF tror på økt vekst i 2021

Det internasjonale pengefondet (IMF) anslår at verdensøkonomien vil vokse 5,5 prosent i år. Det er 0,3 prosentpoeng høyere enn fondets anslag i oktober. Samtidig advarer IMF mot økte forskjeller fordi gjenreisingen etter pandemien vil slå ulikt ut..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 19:21

Hvorfor behandles fortsatt menn og kvinner ulikt i idrett?

Nesten alle hopprenn for kvinner er avlyst på grunn av koronaviruset. Mennene har ikke mistet noen renn..

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 07:00

Hun overlevde drap, krig og flukt. Hvorfor tåler noen «alt» og andre «ingenting»?

Folk reagerer ulikt på samme krise. Hvorfor tåler noen «alt», mens noen bryter sammen av «ingenting»?.

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 20:51

Hvorfor tåler noen «alt» og andre «ingenting»? Irene Kinundas far ble drept, moren forsvant. I dag er livet likevel godt.

Folk reagerer ulikt på samme krise. Hvorfor tåler noen «alt», mens noen bryter sammen av «ingenting»?.

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 17:23

Hvorfor tåler noen «alt» og andre «ingenting»? Irene Kinundas far ble drept, moren forsvant. I dag er livet likevel godt.

Folk reagerer ulikt på samme krise. Hvorfor tåler noen «alt», mens noen bryter sammen av «ingenting»?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Skal ha blitt sparket i hodet

En person skal ha blitt sparket i hodet etter en slagsmål ved Sotra arena i Øygarden kommune. Vedkommende som har vært bevisstløs er tatt hånd om av ambulanse, tvitrer Vest politidistrikt..

NRK - 10 minutter siden

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil skal stå fast på stedet. Rasfaren skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 45 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt