VG > Økonomi

Saturday, 18 September, 12:32

VG - 05 aug 21 kl. 10:27

Tokyos yngste olympier har levd et liv i krig: – Kjemp for drømmene dine!

TOKYO (VG) OL-eventyret endte i første kamp, men syriske Hend Zaza (12) håper hun kan inspirere håpefulle unge og drømmer om Paris-OL i 2024..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tokyo, Hend Zaza, Paris-OL

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tokyos, yngste, olympierhar , levdet , livi , krig, Kjemp for drømmene dine
Aftenposten - 05 aug 21 kl. 10:27

Tokyos yngste olympier har levd et liv i krig: – Kjemp for drømmene dine!

TOKYO (VG) OL-eventyret endte i første kamp, men syriske Hend Zaza (12) håper hun kan inspirere håpefulle unge og….

NRK - 15 jul 21 kl. 18:03

18-åring til verdensrommet

En 18 år gammel betalende kunde skal fly til verdensrommet om bord i Blue Origins romfartøy 20. juli, og han blir dermed den yngste astronauten noensinne. Den 20.

Aftenposten - 18 apr 21 kl. 06:00

14-åringene Henriette og Nora har levd halve livet med rødt kryss over taket.

14-åringene Henriette og Nora har levd halve livet med rødt kryss over taket. Over 450 mennesker må rive hjemmet sitt for ny E18..

NRK - 04 jun 21 kl. 09:42

Drektig panda ga børshopp

Nyheten om en panda som trolig er drektig i en dyrehage i Tokyo, føre til at investorer fikk skjerpet appetitt på aksjer i restaurantkjeder som ligger nær dyrehagen. Aksjekursen til den kinesiske restaurantkjeden Totenko steg i en kort periode 30 prosent, før aksjen stabiliserte seg på en oppgang rundt 10 prosent. Den franske restaurantkjeden Seiyoken gikk opp rundt 7,8 prosent.

NRK - 02 jun 21 kl. 14:40

Oslo prioriterer de yngste i køen

Oslo kommune vil vaksinere alle mellom 18 og 24 år i uke 24 og 25. Kommunen vil først starte på gruppen mellom 40 og 44 nå de yngste har fått første dose. Planen er at alle over 18 år i Oslo skal ha fått tilbud om første dose innen den første uka i juli.

VG - 08 jun 21 kl. 16:37

Her vaksineres friske 18-åringer

Vaksineringen av den yngste aldersgruppen mot coronaviruset har startet i Oslo. Bydel Bjerke i hovedstaden startet å vaksinere den yngste aldersgruppen, 18 til 24 år, mot coronaviruset tirsdag etter skoletid..

VG - 15 jul 21 kl. 12:06

Eliteseriens yngste trener: – Jeg kan gjerne bli en ny Solskjær

NADDERUD (VG) Da Eirik Kjønø (30) var 20 år bestemte han seg for å bli fotballtrener. Nå er han en av verdens yngste trener på toppnivå og forteller hvordan han skal få Stabæk-skuta på rett kjøl..

VG - 30 aug 21 kl. 13:58

VG-måling: Camilla (20) kan bli tidenes yngste på Stortinget

På VGs nye Vestfold-måling er Ap størst, mens Sp sliter voldsomt. Det kan føre til at Camilla Maria Brekke (20) blir tidenes yngste stortingsrepresentant..

Aftenposten - 16 apr 21 kl. 08:21

De hvite kom for svarte slaver. I veien sto en dronning, med egne slaver og et harem av menn.

Hun er rangert som en av de viktigste kvinnene som noen gang har levd..

NRK - 16 apr 21 kl. 17:02

Det var 2.500.000.000 tyrannosaurer

Forskere i USA har for første gang tallfestet hvor mange tyrannosaurer som har levd på Jorda. Tallet er satt til 2,5 milliarder, melder Reuters. Rovdyrene var over fem tonn tunge, opptil 12 meter lange og døde heldigvis ut etter 2,4 millioner år..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Bismarcks skandinaviske union

Norge var på midten av 1800-tallet kun en hårsbredd fra å havne i en skandinavisk union med både Sverige og Danmark. Historiens gang kan være nokså tilfeldig..

VG - 2 timer siden

Molde-Moe avviser «luksusproblem»: – En sannhet som har vokst frem fordi alle prater om det

Molde-trener Erling Moe (51) har fått med seg at fotballfolk mener han får en utfordring i å holde hele spillerstallen i gang uten Europa-spill. Han mener troppen ikke kunne vært mindre..

VG - 4 timer siden

Hylles av Klopp: – Han har vært utrolig

Joël Matip (30) har vært en viktig brikke i Jürgen Klopps Liverpool-lag i sesongstarten av Premier League. Nå hyller tyskeren midtstopper-kjempen sin..

VG - 5 timer siden

Kalvå bruker Bjørgen-tips: – Setter veldig pris på å ha hun nær

LAVAZÈ (VG) Anne Kjersti Kalvå (29) er endelig inne på landslaget og benytter seg av tips fra kusinen Marit Bjørgen (41) før OL-sesongen..

VG - 8 timer siden

USAs hovedstad i beredskap: – Tar ingen sjanser

WASHINGTON D.C. (VG) Nasjonalgarden står klare til å gripe inn og politiet i hovedstaden får låne politistyrker fra delstatene Virginia og Maryland før lørdagens demonstrasjon..

VG - 8 timer siden

Frifunnet etter 15 år og dødsstraff – døde av corona

Etter 15 år i fengsel ble dødsdømte Damon Thibodeaux frikjent på grunn av nye DNA-bevis. Nå er han død etter å ha blitt smittet av corona..

VG - 12 timer siden

Fryktet krig, kupp og kaos

Hva gjør USAs militære ledelse hvis de mener at en president er mentalt svekket? Forsvarssjef Mark Milley ringte Kina for å berolige. To ganger på vel to måneder..

VG - 14 timer siden

Johaug vil ha OL til Norge: – Vi har alle muligheter

LAVAZÈ (VG) Verdens beste langrennsløper, Therese Johaug (33), mener det er synd at OL til vinteren går i Kina hvor de kanskje må lage kunstsnø..

VG - 16 timer siden

«The Wanted»-stjernen vil ikke tenke på den uhelbredelige sykdommen

Tom Parker nekter å la den livstruende hjernekreften få plass i livet sitt. – Jeg har barn, jeg har en familie. Jo mer jeg tenker på det, jo verre blir det bare..

VG - 16 timer siden

Carlsen-dobbel i generalprøve før VM

Magnus Carlsen (30) vant også det andre partiet mot Jan Nepomnjasjtsjij (31) i Norway Chess i deres generalprøve foran VM-matchen mellom dem i november/desember..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt