NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:06

NRK - 11 mai 21 kl. 06:05

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hagfors, Sverige, Lesjöfors, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tokmed , seg, ulvevalpfra , skogen
NRK - 10 mars 21 kl. 06:28

Åpner for hogst i Bialowieza-skogen

Polske myndigheter åpner for hogst i Bialowieza-skogen, en av Europas siste uberørte skoger. Polen stoppet hogst i skogen etter en dom i EU-domstolen i 2018, men tar nå opp hogsten igjen..

VG - 16 mai 21 kl. 22:35

Jon Arne fant en nedgravd pistol i skogen – trolig fra krigen

Lørdagsturen tok en brå vending da metallsøker Jon Arne Valan og sønnene fant en nedgrav pistol i skogen. – Jeg ble egentlig helt i hundre, mer enn barna, sier han..

Aftenposten - 17 feb. 21 kl. 20:00

Hun ser ikke russerne og kineserne i skogen for bare trær

Hun ser ikke russerne og kineserne i skogen for bare trær..

NRK - 21 mars 21 kl. 09:27

Skogens dag 21. mars

– Skogen er en avgjørende del av det grønne skiftet, sier landbruksminister Olaug Bollestad på skogens dag. FNs internasjonale dag for skog skal øke bevisstheten om hvor viktig skog er. Bollestad ber nordmenn benytte dagen til å ta en tur i skogen..

Dagbladet - 27 mars 21 kl. 14:27

Folk har løpt til skogen

Både Vest og Oslo politidistrikt har fått en del meldinger om festing. I Oslo har politiet sett folk hoppe ut av vinduet og løpt nærmest barbeint til skogen..

NRK - 15 mars 21 kl. 03:41

11 prosent tok imot foreldrepenger

Kun 11 prosent av fedrene som tok imot foreldrepenger i fjor, tok ut mer enn sin kvote og brukte av felleskvoten, viser tall fra Nav. Tallene viser også at 13 prosent av fedrene tok ut mellom 1 til 19 dagers permisjon, skriver Klassekampen..

NRK - 06 juni 21 kl. 23:51

Koronasmittet tok buss i Tromsø

En koronasmittet person tok søndag buss i Tromsø, og folk som har vært med bussen i det aktuelle tidsrommet, bes om å ha lav terskel for å teste seg. Ifølge Tromsø kommune tok personen rute 24 fra Båthavna i Tromsdalen til Kroken sykehjem. – Folk som har reist denne ruten i det aktuelle tidsrommet bes være oppmerksomme på symptomer og ha lav terskel for å teste seg, skriver kommunen i en pressemelding.

NRK - 05 april 21 kl. 11:04

Forsøkte å snike seg unna karantene

Ein mann i 50-åra måtte hentast ned frå fjellet i Trøndelag etter at han forsøkte å gå på ski over grensa frå Sverige, skriv Adressa. Bakgrunnen var at han ville omgå karantenehotellreglane ved å snike seg gjennom skogen og deretter bli plukka opp av ein slektning. Mannen vart oppdaga av to fiskarar ved Essandsjøen påskeaftan.

NRK - 01 mai 21 kl. 19:49

Tatt for å krysse grensen til fots

Lørdag ettermiddag stanset politiet en bil med fire personer. De skal ha gått med bager over svenskgrensa og inn i Halden. – Vi fikk et tips fra publikum om at fire personer hadde kommet gående gjennom skogen fra Sverige med bager.

Aftenposten - 27 april 21 kl. 18:00

Hun måtte legge fra seg drømmen om sveitserhus. Nå har paret tegnet og bygget sitt eget laftehus.

De har fem mål tomt i skogen og et nybygd laftehus på 300 kvadratmeter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 15 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 15 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 45 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 45 minutter siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 1 time siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 1 time siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 1 time siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt