VG > Økonomi

Tirsdag, 11 Mai, 06:22

VG - 15 mars 21 kl. 22:33

Tok førerkort for å kjøre drømmebil i «Exit»

Under innspillingen av den første sesongen av «Exit» hadde ikke Simon J. Berger førerkort. Dermed måtte han bare late som han kjørte de dyre, flotte bilene til karakteren Adam. Det gjorde han noe med før innspillingen av sesong to..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Simon, Adam

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tok, førerkort, forå , kjøre, drømmebili , Exit
NRK - Igår: 13:34

Frp vil la yngre få førerkort

Fremskrittspartiet vil redusere aldersgrensen for ordinært førerkort for bil til 17 år. Det ble vedtatt på partiets landsmøte i dag. Videre vil partiet at 15-åringer skal kunne kjøre moped..

NRK - 02 feb. 21 kl. 18:19

Skroter førerkort-attest for eldre

Et flertall på Stortinget vil fjernet kravet om helseattest på førerkort for eldre. SVs forslag får støtte av Ap og Frp. SVs Arne Nævra sier til NTB at dette særlig vil komme eldre i distriktene til gode, der det er få andre transportmuligheter..

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:22

Glemte at han ikke hadde førerkort

Politiet fikk sent søndag kveld melding om en bil som hadde havnet i grøfta i Indre Østfold. En mann i 80-årene innrømte bilkjøringen og forklarte at han hadde glemt at han ikke lenger hadde gyldig førerkort. Forholdet er anmeldt, ifølge politiet..

NRK - 27 mars 21 kl. 15:09

Mister førerkort etter ulykke

En kvinne i 60-åra er fratatt førerkortet etter en trafikkulykke på Hareid, der tre biler var involvert. Årsaken til ulykken er påkjørsel bakfra. En person er kjørt til Ålesund sykehus, ikke alvorlig skadet.

NRK - 13 feb. 21 kl. 01:01

18-åring kjørte i 162 km/t

En 18 år gammel bilfører ble stanset av politiet på E6 ved Kløfta på Romerike natt til lørdag, etter å ha kjørt i 162 kilometer i timen i 110-sone. 18-åringen har ikke lenger førerkort, melder Øst politidistrikt..

VG - 22 jan. 21 kl. 16:16

Melina Johnsen innrømmer straffskyld for ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse

Realitykjendis Melina Johnsen innrømmer straffskyld for en rekke forhold. – Hun angrer veldig og kommer til å ta straffen, sier forsvarer..

NRK - 05 feb. 21 kl. 21:01

Stanset samme bil to ganger

Politiet i Bø i Telemark stanset fredag kveld en bil med en fører som ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Kort tid ble bilen med samme bilfører stanset igjen..

VG - 26 feb. 21 kl. 16:11

Melina Johnsens advokat: Påtalemyndigheten foreslår 100 dager fengsel

Realitykjendis Melina Johnsen (25) har tidligere innrømmet straffskyld for blant annet ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse..

VG - 26 feb. 21 kl. 16:11

Melina Johnsens advokat: Påtalemyndigheten ber om 100 dager fengsel

Realitykjendis Melina Johnsen (25) har tidligere innrømmet straffskyld for blant annet ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse..

VG - 02 mars 21 kl. 12:37

Melina Johnsen dømt til 90 dager fengsel og bot på 45.000

Realitykjendis Melina Johnsen (25) dømmes for blant annet ruskjøring, kjøring uten førerkort og vold..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Adegbenro fra Rosenborg til toppscorer i svensk fotball: – Han har alt

Samuel Adegbenro (25) har fått en strålende start i Norrköping etter overgangen fra Rosenborg. Nå hylles Norrköping-speideren Stig Torbjørnsen..

VG - 8 timer siden

Golden Globes-protester: NBC vil ikke sende prisutdelingen

Presseorganisasjonen Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. Nå har beskyldninger om rasisme og sexisme fått TV-stasjonen NBC til å avlyse neste års Golden Globes-utdeling. Tom Cruise skal ha levert tilbake sine tre statuetter..

VG - 7 timer siden

Fare for storbrann

I Jerusalem kan en gnist være nok til å utløse eksplosiv vold. Nå spiller flere forhold sammen. Det er overhengende for en storbrann..

VG - 7 timer siden

Erik Nevland mener Parker bør fredes tross nedrykk

(Fulham - Burnley 0–2) Nedrykkskampen i Premier League er avgjort - og det historisk tidlig: Fulham tar turen ned til Championship sammen med Sheffield United og West Bromwich. Men tidligere Fulham-spiller Erik Nevland tror «The Cottagers» slår raskt tilbake..

VG - 8 timer siden

Golden Globe-protester: NBC vil ikke sende utdelingen

Amerikanske Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. De beskyldes blant annet for rasisme og sexisme. Nå skal Tom Cruise ha leverte tilbake sine tre statuetter..

VG - 8 timer siden

Langtidsplager etter covid: – En tilstand vi vet for lite om

Mens Sveriges Radio anslår at rundt 16.000 svensker har diagnosen postcovid, er det kun registrert 354 pasienter med diagnosen i Norge. Tirsdag holder FHI fagseminar for å kartlegge tilstanden og forstå den bedre..

VG - 8 timer siden

Amerikanske medier: Tom Cruise leverer tilbake sine Golden Globes

Amerikanske Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. De beskyldes for både rasisme og sexisme. Nå har Tom Cruise leverte tilbake sine tre statuetter..

VG - 10 timer siden

Midtøsten-ekspert om Jerusalem-angrepet: – En krigserklæring

Det har ikke blitt skutt raketter mot Jerusalem siden 2014. Nå varsler Israels statsminister at Hamas-angrepet vil bli besvart «med stor styrke»..

VG - 11 timer siden

Tore Reginiussen legger opp: – Definisjonen på en hedersmann

St. Pauli-forsvarer Tore Reginiussen (35) skriver på Instagram at fotballkarrieren er over etter sesongen..

VG - 12 timer siden

Rakettangrep fra Hamas mot Jerusalem – Israel gjengjelder angrepet

BEIRUT/OSLO (VG) Mandag har det blitt skutt raketter fra Gazastripen mot Jerusalem. Israel har skutt raketter tilbake mot Gaza, ifølge palestinske medier..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt