NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:26

NRK - 02 dec 22 kl. 07:41

Togforsinkelser mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Oslo, Bane Nor, Gardermoen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togforsinkelser, mellom, Gardermoenog , Lillestrøm
NRK - 26 dec 22 kl. 09:11

Togforsinkelser mot Gardermoen

Reisende som skal til Oslo lufthavn må beregne ekstra tid på grunn av en dump i togsporet mellom Lillestrøm og flyplassen. – Vi har fått beskjed om dump i sporet. Derfor kjører togene saktere enn vanlig.

NRK - 08 dec 22 kl. 07:29

Togforsinkelser mellom Asker og Drammen

Det er togforsinkelser mellom Asker og Drammen på grunn av signalfeil ved Brakerøya, skriver Bane Nor. Flere lokaltog og regionstogene fra Bergen og Stavanger er blant togavgangene som er berørt av signalfeilen..

NRK - 21 dec 22 kl. 23:37

Gardermobanen åpnet igjen

Togtrafikken mellom Lillestrøm og Gardermoen på Gardermobanen er i gang igjen etter at en signalfeil førte til full stopp tidligere onsdag kveld. – Signalfeilen mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn er rettet. Du må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger.

NRK - 12 dec 22 kl. 07:58

Flere togforsinkelser i morgentrafikken

Bane Nor melder om flere forsinkelser i morgentrafikken. Det er forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen grunnet feil på en sporveksel ved Oslo S. Dette påvirker blant annet den nye Follobanen mellom Ski og Oslo.

NRK - 05 okt 22 kl. 09:51

Signalfeil på Gardermobanen rettet

En signalfeil på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo S førte til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken onsdag morgen. Feilen er nå rettet. – Signalfeilen mellom Lillestrøm og Oslo er rettet.

NRK - 21 dec 22 kl. 22:12

Gardermobanen stengt mellom Lillestrøm og Oslo

Toglinjen mellom Lillestrøm og Oslo er stengt på grunn av signalfeil, melder Bane Nor i en trafikkmelding. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid dette vil ta. Noen tog vil kjøre Hovedbanen mellom Lillestrøm og Eidsvoll.

Aftenposten - 07 aug 22 kl. 19:58

Keeper reddet Lillestrøm mot Tromsø

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Tromsø 1–1) Målvakten Mads Hedenstad Christiansen reddet Lillestrøm med mål i det 94..

VG - 07 aug 22 kl. 19:58

Keeper reddet Lillestrøm mot Tromsø

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Tromsø 1–1) Målvakten Mads Hedenstad Christiansen reddet Lillestrøm med mål i det 94. minutt da Tromsø klarte 1–1 på Åråsen..

VG - 07 aug 22 kl. 19:58

Keeper-scoring for Lillestrøm mot Tromsø: – Pinlig

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Tromsø 1–1) Målvakten Mads Hedenstad Christiansen reddet Lillestrøm med mål i det 94. minutt da Tromsø klarte 1–1 på Åråsen..

Aftenposten - 07 aug 22 kl. 19:58

Keeper-scoring for Lillestrøm mot Tromsø: – Pinlig

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Tromsø 1–1) Målvakten Mads Hedenstad Christiansen reddet Lillestrøm med mål i det 94..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 15 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 30 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 30 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 1 time siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 1 time siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com