NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 10:19

NRK - 13 mars 21 kl. 08:51

Togene går, med forsinkelser

Gjennom Romeriksporten mellom Lillestrøm og Oslo S er færre spor i bruk og folk må regne med forsinkelser og innstillinger i togtrafikken. Årsaken er feil på en sporveksel, opplyser Vy. Bane Nor jobber med å rette feilen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Romeriksporten, Lillestrøm, Oslo, Vy, Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togene, gårmed , forsinkelser
NRK - 08 mai 21 kl. 12:16

Store forsinkelser for britiske tog

Om lag 1000 togsett er tatt ut av trafikk i Storbritannia fordi det er oppdaget sprekker på enkelte vogner. Togene som må sjekkes brukes til flere hurtigtogruter. Flere togselskaper ber passasjerer om ikke å møte opp og reise, melder the Guardian..

NRK - 13 timer siden

Bergensbanen stengt pga. flom

Bergensbanen er stengt ved Bolstadøyri i Voss på grunn av flom, melder Bane Nor. – Dette tar tid, skriver selskapet. Strekningen Dale–Evanger er stengt for togtrafikk.

NRK - 6 timer siden

Flom ødela transibirsk jernbane

Kraftig flom har gjort stor skade på den transsibirske jernbanen, og det er forsinkelser og kanselleringer langs den 9000 km lange strekningen. Vanet har førte til at flere broer har kollapset. Det kommer til å ta 10 dager før togene er i rute igjen, opplyser russiske jernbanemyndigheter til nyhetsbyrået Interfax..

NRK - 24 jan. 21 kl. 16:28

EU-president misliker forsinkelser

EU-president Charles Michel truer vaksineprodusenter med rettslig etterspill fordi leveranser av koronavaksiner tar lengre tid enn lovet. Det melder den franske radiokanalen Europe 1. Både Pfizer-Biontech og AstraZeneca har varslet forsinkelser..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 08:55

Nakstad om gjenåpningen: Ingen grunn til å tro det blir forsinkelser

Slik det ser ut nå, er det ingen grunn til å tro at det blir forsinkelser i regjeringens gjenåpningsplan, sier….

VG - 06 juni 21 kl. 09:07

Nakstad om gjenåpningen: Ingen grunn til å tro det blir forsinkelser

Slik det ser ut nå, er det ingen grunn til å tro at det blir forsinkelser i regjeringens gjenåpningsplan, sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

NRK - 18 juli 21 kl. 15:20

Opp mot en time forsinkelser på E18

Det er stedvis saktegående kø i begge retninger mellom Larvik og Kragerø på grunn av mye ferietrafikk. Store forsinkelser i retning Oslo opplyser Statens vegvesen..

Aftenposten - 09 jan. 21 kl. 11:38

Sporveien har slettet tweet der de truet med politiet – men vil fremdeles kaste ut folk

Først truet Sporveien med å kalle politiet. Nå skal førerne passe på at togene ikke blir for fulle..

NRK - 17 jan. 21 kl. 17:16

T-bane-stans på Holmenkollbanen

Sporveien melder at det forsøkes å sette inn buss for bane mellom Majorstuen og Holmenkollen. Togene har problemer med å komme seg opp til Holmenkollen..

NRK - 18 april 21 kl. 13:44

Østfoldbanen i normal drift

Østfoldbanen er tilbake i normal drift, og togene kan igjen kjøre på begge sporene mellom Kolbotn og Holmlia. Banen ble stengt i sammenheng med en brann langs toglinjen og at en kjøreledning falt ned på et tog onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 45 minutter siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 1 time siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 1 time siden

Kraftig styrtregn til Østlandet

Torsdag kan bli den våteste dagen i flere deler av landet. I Vestfold og Østfold er det utstedt oransje farevarsel på styrtregn. – Det er observert svært kraftig styrtregn i kyststrøkene i Ytre Oslofjord og det er sendt ut oransje varsel, melder Meteorologisk institutt på Twitter i 8-tiden torsdag.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter ulykke

Fire personer er involvert i trafikkulykken med en trailer og en personbil i Grong. To av dem sendes til sykehus. – Skadeomfang og hendelsesforløp foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt