NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:40

NRK - 22 mar 23 kl. 12:00

Toga går igjen etter ulukka i Hellas

Togtrafikken mellom store byar i Hellas er onsdag i gang igjen etter den store ulukka i slutten av februar. 57 menneske omkom då to tog kolliderte i høg fart mellom Aten og Thessaloniki 28. februar. Mange blei også skadde. Greske styresmakter har fått kritikk etter ulukka på grunn av nedskjeringar i jernbanen over fleire år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellas, Aten, Thessaloniki

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Toga, går, igjen, etter, ulukkai , Hellas
NRK - 10 jan 23 kl. 08:54

Vy får bot i Sverige

Togselskapet Vy må betale bøter til den svenske staten fordi toga var for mykje forseinka i andre kvartal av 2022, melder Sveriges Radio. Styresmaktene har også kritisert mangel på toalett på Vy-toga i Sverige Summen togselskapet må ut med ligg på 73.000 svenske kroner..

Aftenposten - 10 jan 23 kl. 13:36

Huset skulle løse «buss for tog»-floken. Nå må Bane Nor tenke nytt.

Bane Nor kjøpte P-huset for å løse «buss-for-tog»-floken. Nå må de droppe planene og begynne forfra..

NRK - 12 jan 23 kl. 07:48

SV vil ha fast «buss for tog»

SV i Viken krever at det opprettes fast «buss for tog», slik at togpendlerne er sikre på at de kommer seg på jobb. – Vi kan ikke ha en kollektivtransport hvor folk må sjekke nyhetene om morgenen for å vite om de kommer seg på jobb den dagen, sier SVs gruppeleder i Viken, Balder Alvær Olafsen. Det har vært mye trøbbel i togtrafikken den siste tiden, blant annet på grunn av strømproblemer, signalfeil og dårlig vær.

E24 - 12 jan 23 kl. 09:40

Vil ha fast «buss for tog»

SV i Viken ønsker at det opprettes fast «buss for tog», slik at togpendlerne på Østlandet er sikre på at de kommer seg på jobb..

NRK - 06 apr 23 kl. 07:36

Dovrebanen open igjen

Dovrebanen mellom Brumunddal og Moelv opna igjen like før klokka 07.30 torsdag morgon. Strekninga vart stengt onsdag kveld grunna eit ras over jernbanesporet.

NRK - 10 jan 23 kl. 13:03

Evakueringa av trafikkstyringssentralen i Oslo er over

Bane Nor melde om alle tog i austlandsområdet stod stille etter evakueringa. Til NRK seier Bane Nor at ein brannalarm som gjekk av skal ha føresaka hendinga. Toga går igjen no, men ein må rekne med forseinkingar og enkelte innstillingar, skriv Bane Nord på sine sider..

Klartale - 14 jan 23 kl. 06:30

Vil vise hvordan folk levde i Pompeii

I mange år har arkeologer jobbet med å grave fram byen. Den ble dekket av aske etter at vulkanen Vesuv hadde et stort utbrudd i år 79 etter Kristus.Målet har vært å lære mer om hva slags liv folk levde i en middels stor romersk by.

NRK - 15 mar 23 kl. 21:42

Bergensbanen stengd mellom Flå og Hønefoss

Bergensbanen er onsdag kveld stengd mellom Flå og Hønefoss. Det er uvisst kor lenge togstrekninga kjem til å vere stengt for trafikk. Årsaka er straumproblem, opplyser Bane Nor, som allereie er i gang med å rette feilen.

NRK - 05 apr 23 kl. 14:58

Bergensbanen stengt ved Finse

Grunna straumproblem er det stengt for togtrafikk på Bergensbanen ved Finse. Det melder VY på sine nettsider. Bane Nor jobbar med å rette feilen, men det er uvisst kor lang tid det vil ta før toga kan køyre som normalt igjen..

NRK - 20 timer siden

Fleire problem for Bane Nor i Oslo og Viken

Bane Nord meldte i dag om fleire forseinkingar på grunn av signalfeil ved Oslo S. Dei skriv no at dei fleste toga køyrer som normalt igjen. Desse toglinjene som var ramma: Spikkestad – Asker – Oslo S – Lillestrøm, Hovedbanen L1 Drammen – Oslo S – Lillehammer, Dovrebanen RE10 Skien – Oslo S – Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Kongsberg – Oslo S – Eidsvoll, Gardermobanen R12 Drammen – Oslo S – Dal, Hovedbanen R13 Asker – Oslo S – Kongsvinger – (Charlottenberg), Kongsvingerbanen R14 Oslo S – Trondheim S, Dovrebanen F6 Signalfeila påverkar berre Gjøvikbanen i 15.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 15 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 15 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 1 time siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 2 timer siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com