NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:00

NRK - 15 jan 23 kl. 11:07

Tog sperrer sporet på Nordlandsbanen

Et tog sperrer sporet på Nordlandsbanen, og dermed oppstår det forsinkelser – Det er forsinkelser på grunn av et tog som sperrer sporet mellom Stjørdal og Skatval. Vi jobber med å fjerne toget, opplyser Bane Nor. Alle tog på strekningen Trondheim S – Bodø er berørt. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordlandsbanen, Stjørdal, Skatval, Bane Nor, Trondheim, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tog, sperrer, sporet, Nordlandsbanen
Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 01 feb 23 kl. 06:26

Nordlandsbanen mellom Dunderland og Røkland er stengt

Onsdag morgen er Nordlandsbanen mellom Dunderland og Røkland stengt. Årsaken er at et tog sperrer sporet. Bane Nor skriver i en trafikkmelding at de jobber med å fjerne toget, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.

NRK - 09 dec 22 kl. 16:48

Tog sperrer sporet – forsinkelser på Østfoldbanen

Det er forsinkelser mellom Greverud og Oppegård på Østfoldbanen fordi et tog sperrer sporet. Foreløpig er det ingen prognose for hvor lang tid det vil ta å få fjernet toget, skriver Bane Nor på sine nettsider. Det er toglinjene L2, L21, L22 og R20 som berøres av problemene.

NRK - 14 dec 22 kl. 06:54

Tog sperrer sporet

Det er stengt mellom Skien og Porsgrunn togstasjon på grunn av et tog som sperrer sporet. Bane Nor jobber med å fjerne toget, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 09 dec 22 kl. 16:48

Tog sperrer Østfoldbanen

For andre dag på rad er det problemer på Østfoldbanen. Et tog sperrer nå sporet mellom Greverud og Oppegård, og det fører til forsinkelser. Foreløpig er det ingen prognose for hvor lang tid det vil ta å få fjernet toget, skriver Bane Nor på sine nettsider.

NRK - 17 feb 23 kl. 11:44

Selskap fra Sveits skal levere 17 fjerntog til Norge

Stadler, med hovedkontor i Sveits, skal levere 17 fjerntog til Norske tog. Med opsjoner kan det kjøpes inn inntil 100 nye tog. – Dette er en festdag.

NRK - 14 dec 22 kl. 13:07

Tog sporet av ved Ski stasjon

Et tog på vei fra Indre Østfold til Ski med rundt 110 passasjerer sporet av ved Ski stasjon kl. 12.00, melder Bane Nor.

NRK - 14 mar 23 kl. 08:47

Tog sperrer spor på Oslo S - 18 toglinjer berørt

Flytoget, Gjøviksbanen, Østfoldbanen og Follobanen er blant de berørte toglinjene på grunn av toget som sperrer sporet på Oslo S. Det skriver Bane Nor på sine nettsider. Det står ikke noe om når feilen vil bli rettet..

Aftenposten - 14 dec 22 kl. 14:50

Nye forsinkelser i togtrafikken – tog sporet av på Ski

Et tog har sporet av ved Ski stasjon. Allerede har flere tog blitt forsinket og innstilt som følge av trøbbel i….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fleire skadde etter skipsvelt i Skottland

Fleire personar er skadde etter at eit skip velta medan det låg i tørrdokk i ei hamn i Skottland, melder Reuters. Fem ambulansar, eit redningshelikopter og redningsmannskap har rykka ut til staden som ligg i Leith utanfor Edinburgh. Ifølge kjelder på staden var kraftig vind grunnen til velten..

NRK - 5 minutter siden

Støre: – Kontrollkomiteens Ukraina-kritikk er feilslått

Statsminister Jonas Gahr Støre mener leder av kontrollkomiteen Peter Frølich (H) prøver å «skåre billig poeng» med kritikken av regjeringens Ukraina-innsats. – Det bildet som komiteens leder prøver å tegne av norsk Ukraina-bistand, mener jeg er feilaktig, sier Støre til NTB. Støre sier at han selvsagt tar komiteens uttalelse på alvor.

NRK - 5 minutter siden

Zelenskyj på besøk nær fronten i Bakhmut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøkte onsdag fronten nær Bakhmut, ifølge ukrainske styresmakter. Der skal han ha møtt soldatar i området, der det har vore svært harde kampar. Slaget om Bakhmut i Aust-Ukraina har gått føre seg i fleire månader.

NRK - 30 minutter siden

Varsler om kraftig snøfokk i Finnmark og Troms

Varslingstjenesten Varsom har sendt ut gult farevarsel for kraftig snøfokk langs kysten og fjordstrøkene i Finnmark og deler av Nord-Troms fra onsdag formiddag av..

NRK - 45 minutter siden

Ein person gripen for drapsforsøk i Tyskland

Onsdag blei det gjennomført aksjonar mot høgreekstreme miljø i åtte tyske delstatar og Sveits, opplyser tyske styresmakter, ifølge Reuters. Ein person er arrestert mistenkt for drapsforsøk. Ein politibetjent blei skadd då det blei fyrt av skot under aksjonen..

NRK - 1 time siden

Toga går igjen etter ulukka i Hellas

Togtrafikken mellom store byar i Hellas er onsdag i gang igjen etter den store ulukka i slutten av februar. 57 menneske omkom då to tog kolliderte i høg fart mellom Aten og Thessaloniki 28. februar.

NRK - 1 time siden

Abelprisen til matematikaren Luis Caffarelli

Abelprisen for 2023 går til den argentinsk-amerikanske matematikaren Luis Caffarelli. Det er første gong at Abelprisen blir delt ut til ein matematikar frå Latin-Amerika. Han får prisen for banebrytande arbeid med partielle differensiallikningar, som blant anna kan bidra til å forstå korleis naturen endrar seg over tid.

NRK - 1 time siden

– Helseutplattforma kan ikkje utsetjast ytterlegare

– Helseplattforma kan ikkje utsetjast ut over april 2024 med tanke på at det nærmar seg innflytting i det nye sjukehuset på Hjelset. Det sa IKT-direktør i Helse Møre og Romsdal, Helge Storøy. Helse Møre og Romsdal følgjer med på situasjonen og arbeider direkte inn mot Helseplattforma og 15.

NRK - 1 time siden

FN takkar Noreg for innsatsen for fred

FNs undergeneralsekretær for fredsoperasjonar, Jean-Pierre Lacroix. takkar Noreg for den varige støtta til FNs fredsbevaring, melder FN i ei pressemelding. I år er det 75 år sidan FNs fredsbevaring starta.

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet i voldtektssak i Skien

Politiet har pågrepet ytterligere en person etter at en prostituert kvinne natt til tirsdag ble ranet med kniv og voldtatt på en privatadresse i Skien. En lokal mann i 20-årene ble pågrepet samme natt, men ifølge kvinnen var det to personer til stede da hendelsen fant sted. Det skal være denne personen som nå er tatt av politiet, skriver Varden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com