NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 03:40

NRK - 09 feb 23 kl. 16:57

Tog sperrar mellom Bergen og Arna

Mellom Bergen og Arna sperrar eit tog sporet. Det gjer at lokaltoga og Bergensbanen ikkje kjem seg forbi staden. – Me jobbar med å flytta toget, men me veit ikkje kor lang tid det vil ta, skriv Bane Nor på sine heimesider..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Arna, Bergensbanen, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tog, sperrar, mellom, Bergenog , Arna
Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

Klartale - 20 mar 24 kl. 16:30

Vy beklager tekniske feil på togene

Har du vært passasjer på et Vy-tog i det siste? Da kan du ha opplevd at det er trangt på toget. Mange av togene kjører normalt med to togsett, totalt ti vogner.

NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X sperrar kontoen til Julia Navalnaja

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, sperrar kontoen til Julia Navalnaja. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen. «X sperrar kontoar som bryt med Xs reglar», heiter det på det sosiale mediet..

NRK - 20 jul 23 kl. 00:51

Tog er dobbelt så dyrt som fly

Tog er dobbelt så dyrt som fly i Europa, viser en rapport fra organisasjonen Greenpeace. I Norge er tog 35 prosent dyrere enn fly, ifølge rapporten. Greenpeace har sammenlignet prisene på tog og fly på 112 ruter i Europa.

NRK - 10 maj 23 kl. 08:37

Jernbanestasjonen i Bergen er stengt for trafikk

Det er full stans ved Bergen stasjon på grunn av eit tog som sperrar sporet, melder Bane Nor. – Det fekk problem eit problem på veg ut frå stasjonen i Bergen, seier ein informasjonarbeidar på stasjonen. Det går ingen tog til eller frå stasjonen.

NRK - 16 okt 23 kl. 06:11

I dag startar lang periode med buss for tog frå Bergen

Fra og med dag og åtte veker framover er det store endringar for dei som skal ta toget til og frå Bergen. Dette grunna arbeid med dobbeltsporet mellom Arna og Bergen og ny godsterminal på Nygårdstangen. Den førstkommande veka er det buss for tog på strekninga Bergen-Voss, medan det vert buss for tog mellom Bergen og Arna frå og med neste veke og til 20.

NRK - 17 feb 23 kl. 11:44

Selskap fra Sveits skal levere 17 fjerntog til Norge

Stadler, med hovedkontor i Sveits, skal levere 17 fjerntog til Norske tog. Med opsjoner kan det kjøpes inn inntil 100 nye tog. – Dette er en festdag.

NRK - 29 aug 23 kl. 07:36

Bergenbanen innstilt igjen: – Strevsam sommar

Bergenbanen er framleis innstilt på grunn av flaum mellom Geilo og Gol. Det fortel kommunikasjonssjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby til NRK. – Me hadde håpa at banen kunne opna i går kveld, men geologar jobbar framleis på staden, seier han.

NRK - 25 mar 24 kl. 06:06

Alle tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn er innstilt

En signalfeil fører til forsinkelser og innstillinger for togtrafikken på Hovedbanen, Dovrebanen og Gardermobanen. Både Hovedbanen og Gardermobanen er nå stengt, og det kjører ingen tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn. – Vi kjører busser mellom Oslo S og Gardermoen.

NRK - 06 jan 23 kl. 09:34

To vogntog sperrar veg i Bærum

Politiet er på veg til staden der to vogntog sperrar E16 ved Skui i Bærum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fire mindreårige gutter til sykehus etter utforkjøring

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag.

NRK - 45 minutter siden

Biden vil gi hundretusener av innvandrere lovlig opphold i USA, melder CBS News

Biden-administrasjonen planlegger et historisk skifte i innvandringspolitikken, nemlig opphold til hundretusener som i dag er i USA ulovlig, ifølge CBS News. Det dreier seg om lovbeskyttelse for hundretusener av papirløse innvandrere som i dag er i USA, sier fire personer med kjennskap til planene til CBS News. Kildene utdyper at innvandrere som bor ulovlig i USA, er gift med amerikanske statsborgere, og som har bodd i USA i minst ti år, kan få arbeidstillatelse og utvisningsbeskyttelse.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke ved Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres..

NRK - 1 time siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 3 timer siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 3 timer siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 3 timer siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 4 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 4 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 4 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com