NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:57

NRK - 09 feb 23 kl. 16:57

Tog sperrar mellom Bergen og Arna

Mellom Bergen og Arna sperrar eit tog sporet. Det gjer at lokaltoga og Bergensbanen ikkje kjem seg forbi staden. – Me jobbar med å flytta toget, men me veit ikkje kor lang tid det vil ta, skriv Bane Nor på sine heimesider..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Arna, Bergensbanen, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tog, sperrar, mellom, Bergenog , Arna
Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

Klartale - 20 mar 24 kl. 16:30

Vy beklager tekniske feil på togene

Har du vært passasjer på et Vy-tog i det siste? Da kan du ha opplevd at det er trangt på toget. Mange av togene kjører normalt med to togsett, totalt ti vogner.

NRK - 20 feb 24 kl. 13:45

X sperrar kontoen til Julia Navalnaja

Det sosiale mediet X, tidlegare Twitter, sperrar kontoen til Julia Navalnaja. Kona til Aleksej Navalnyj la i går ut ein video på plattforma der ho hevdar at Putin drap mannen. «X sperrar kontoar som bryt med Xs reglar», heiter det på det sosiale mediet..

NRK - 20 jul 23 kl. 00:51

Tog er dobbelt så dyrt som fly

Tog er dobbelt så dyrt som fly i Europa, viser en rapport fra organisasjonen Greenpeace. I Norge er tog 35 prosent dyrere enn fly, ifølge rapporten. Greenpeace har sammenlignet prisene på tog og fly på 112 ruter i Europa.

NRK - 10 maj 23 kl. 08:37

Jernbanestasjonen i Bergen er stengt for trafikk

Det er full stans ved Bergen stasjon på grunn av eit tog som sperrar sporet, melder Bane Nor. – Det fekk problem eit problem på veg ut frå stasjonen i Bergen, seier ein informasjonarbeidar på stasjonen. Det går ingen tog til eller frå stasjonen.

NRK - 16 okt 23 kl. 06:11

I dag startar lang periode med buss for tog frå Bergen

Fra og med dag og åtte veker framover er det store endringar for dei som skal ta toget til og frå Bergen. Dette grunna arbeid med dobbeltsporet mellom Arna og Bergen og ny godsterminal på Nygårdstangen. Den førstkommande veka er det buss for tog på strekninga Bergen-Voss, medan det vert buss for tog mellom Bergen og Arna frå og med neste veke og til 20.

NRK - 17 feb 23 kl. 11:44

Selskap fra Sveits skal levere 17 fjerntog til Norge

Stadler, med hovedkontor i Sveits, skal levere 17 fjerntog til Norske tog. Med opsjoner kan det kjøpes inn inntil 100 nye tog. – Dette er en festdag.

NRK - 29 aug 23 kl. 07:36

Bergenbanen innstilt igjen: – Strevsam sommar

Bergenbanen er framleis innstilt på grunn av flaum mellom Geilo og Gol. Det fortel kommunikasjonssjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby til NRK. – Me hadde håpa at banen kunne opna i går kveld, men geologar jobbar framleis på staden, seier han.

NRK - 25 mar 24 kl. 06:06

Alle tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn er innstilt

En signalfeil fører til forsinkelser og innstillinger for togtrafikken på Hovedbanen, Dovrebanen og Gardermobanen. Både Hovedbanen og Gardermobanen er nå stengt, og det kjører ingen tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn. – Vi kjører busser mellom Oslo S og Gardermoen.

NRK - 06 jan 23 kl. 09:34

To vogntog sperrar veg i Bærum

Politiet er på veg til staden der to vogntog sperrar E16 ved Skui i Bærum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 30 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com