NRK > Nyheter

Saturday, 25 September, 12:18

NRK - 29 jul 21 kl. 08:40

To til sykehus etter ulykke

Fire personer er involvert i trafikkulykken med en trailer og en personbil i Grong. To av dem sendes til sykehus. – Skadeomfang og hendelsesforløp foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grong, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To til, sykehus, etter, ulykke
NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragrace-fører døde i ulykke

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragsykkel-fører til sykehus

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 31 jul 21 kl. 04:59

MC-fører til sykehus etter ulykke

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus i Kristiansand etter en ulykke ved Spangereid i Lindesnes, melder politiet i Agder. MC-føreren var på vei mot Vigeland og mistet kontrollen i en rundkjøruing..

NRK - 12 aug 21 kl. 18:36

Tenåring til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene på lettmotorsykkel er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en ulykke i Brekkegata i Larvik. Motorsyklisten kolliderte med en bil. Politiet jobber med å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 24 jun 21 kl. 14:36

T-banestans etter alvorleg ulykke

Ein person er alvorleg skadd etter ei ulykke på Bogerud T-banestasjon i Oslo. T-banen er stansa i begge retningar etter ulykka. – Alle nødetatar er på staden etter at det har vore ei ulykke på staden.

NRK - 16 jul 21 kl. 23:25

MC-ulykke i Froland, en til sykehus

En mann er kjørt til sykehus med ambulanse etter en MC-ulykke ved Froland fredag kveld. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 19 sep 21 kl. 01:24

ATV ulykke ved Stjernøya i Alta

To ambulansehelikoptre og et Sea King redningshelikopter er sendt til Stjernøya i Alta etter en ATV-ulykke. Finnmark politidistrikt meldte klokken 00.32 at en ATV har kjørt ut av veien i Store Kvalfjord på Stjernøya.

NRK - 07 aug 21 kl. 02:18

Elsparkesyklist til sykehus

En person er fraktet til sykehus etter en ulykke mellom en elsparkesykkel og en bil i Myre i Vesterålen. Nordland politidistrikt meldte om ulykken like etter klokka ett natt til lørdag.– Fører av elsparkesykkel er sendt til Stokmarknes sykehus.

NRK - 26 aug 21 kl. 12:12

En til sykehus etter MC-ulykke

En person er brakt til sykehus etter at en lettmotorsykkel og en bil kolliderte i Tempokrysset i Sandefjord. Det satt to personer på motorsykkelen og en av dem er brakt til sykehus, ifølge Sør-Øst politidistrikt. – Vi dirigerer trafikken på stedet og snakker med vitner, skriver politiet på Twitter..

NRK - 11 aug 21 kl. 17:09

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til akuttmottaket etter en front mot front-ulykke på Kirkeveien i Færder kommune. En drosje har kollidert med en personbil. – En ganske kraftig kollisjon, melder Vestfold interkommunale brannvesen på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Siktet for drap i Asker

Politiet har siktet en person i drapssaken i Asker. Vedkommende er ikke pågrepet, men politiet søker etter den antatte gjerningsmannen. En ung mann ble erklært død etter en knivstikking i Asker fredag..

NRK - 30 minutter siden

Tiananmen-gruppe oppløses

Den pro-demokratiske gruppa som i tre tiår har organisert årlige minnemarkeringer for Tiananmen-massakren stemte lørdag for å oppløses, skriver AFP. Det skjer etter press fra kinesiske myndigheter. – Dette er en svært smertefull nedleggelse, sier Tsang Kin-shing, som er medlem av gruppa, etter at ledelsen stemte for å oppløse den etter 32 års virksomhet..

NRK - 45 minutter siden

Veteraner inviteres til MDMA-studie

Sykehuset Østfold undersøker om stoffet MDMA sammen med psykoterapi kan hjelpe folk med posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Nå inviteres krigsveteraner som har fått diagnosen etter å ha tjenestegjort i utlandet til å delta. – Det er bruk av MDMA i kombinasjon med psykoterapien som er poenget, ikke MDMA i seg selv.

NRK - 1 time siden

Søker vitner i knivstikking-sak

Krimsjef i Elverum Roger Næss sier politiet søker vitner i forbindelse med knivstikkingen i Elverum i går kveld, litt før klokka 19. Politiet har sikret seg videoopptak fra området ved kjøpesenteret Amfi og ser at det var flere personer i nærheten..

NRK - 1 time siden

Ber Melby snu om fraværsgrensen

– Det er en krevende dobbeltkommunikasjon å si «Vær hjemme ved symptomer, men kom på skolen fordi det finnes en fraværsgrense på 10 prosent», sier rektor ved Kuben videregående skole i Oslo, Kjell Ove Hauge. Han får støtte fra Elevorganisasjonen. Det har vært et unntak fra fraværsgrensen i videregående skole under pandemien, men i oktober gjeninnføres den..

NRK - 1 time siden

Bombe mot Taliban-kolonne

Minst en person ble drept og sju såret i en eksplosjon som rammet en kolonne av Taliban-kjøretøy i Jalalabad øst i Afghanistan lørdag, skriver NTB. Øyenvitner sier en bombe i veikanten gikk av, og et sykehus i Nangarhar-provinsen skal ha fått inn de sårede. Blant dem var både Taliban-krigere og sivile.

NRK - 1 time siden

Kan ta årevis å bygge hele nye SUS

I verste fall står hele det nye sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024.

NRK - 1 time siden

Lysbakken: En god begynnelse

– Vi har hatt et lite treff på Hurdalssjøen de siste dagene. Det har vært trivelig. Det har også vært en tillitsfull samtale tre partier imellom, sa partileder Audun Lysbakken til SVs landsstyremøte lørdag.

NRK - 2 timer siden

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

NRK - 1 time siden

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt