NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:32

NRK - 16 jul 21 kl. 06:44

To til sykehus etter trafikkulykke

Fylkesvei 64 er stengt mellom Åndalsnes og Isfjorden på grunn av ei trafikkulykke. Det melder Vegtrafikksentralen. Nødetatene skal være fremme på stedet. Politiet skriver på Twitter at det har vært et kollisjon mellom en personbil og en lastebil med tre personer i kjøretøyene. «Det er redusert fremkommelighet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Åndalsnes, Isfjorden, Vegtrafikksentralen, Twitter, Molde

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To til, sykehus, etter, trafikkulykke
NRK - 17 jul 21 kl. 00:24

En til sykehus etter trafikkulykke

En person er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på Drangsvegen ved Os fredag kveld. Skadeomfang er ukjent. En annen person blir fraktet til legevakt for sjekk, skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 17 jul 21 kl. 02:25

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer har blitt kjørt til sykehus i Førde etter en trafikkulykke på Nordfjordvegen i Nordfjordeid natt til lørdag. Bilen skal ha kjørt ut av veien, rullet rundt og havnet på et jorde. Skadeomfang er ikke kjent, men de to personene skal ha vært oppegående, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 aug 21 kl. 08:26

Til sykehus etter trafikkulykke

En mann er kjørt til Flekkefjord sykehus med ambulanse etter en trafikkulykke på fylkesvei 465 Kleventunnelen i Kvinesdal. Skadeomfanget er ukjent. Veien er stengt ved tunnelen på strekningen Feda - Kvinesdal..

NRK - 12 maj 21 kl. 16:27

4 biler i trafikkulykke

4 biler skal være involvert i en trafikkulykke ved E6 på Abildsø. Det fører til store trafikale problemer. Det har også vært en trafikkulykke på Hoffsveien.

NRK - 05 jul 21 kl. 15:42

Alvorlig trafikkulykke i Ulstein

Flere kjøretøy er involvert i en trafikkulykke i Ulstein. Politiet omtaler den som en alvorlig trafikkulykke. Det vil bli trafikale problemer på stedet ei god stund framover, melder politiet..

NRK - 27 apr 21 kl. 22:38

Én person omkom i trafikkulykke

En person er bekreftet omkommet etter en alvorlig trafikkulykke i Kongsvinger tirsdag kveld. Én person er fløyet til Ullevål sykehus. Nødetatene fikk i 19-tiden melding om en bil med fire personer som hadde gått rundt og lå på siden på fylkesvei 198..

VG - 21 aug 21 kl. 23:19

Kvinne (18) omkom i trafikkulykke: – Slikt skal ikke skje

OSTERØY (VG): En 18 år gammel kvinne mistet livet og en annen er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen lørdag kveld. Ved ulykkesstedet er det lagt ned blomster og tent lys..

NRK - 21 maj 21 kl. 20:14

Bi og syklist i trafikkulykke

Politi og ambulanse har rykket ut til Ullern i Oslo, hvor det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en syklist. Syklisten er kjørt til sykehus med moderate skader. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort, tvitrer politiet, som oppretter sak..

NRK - 05 jul 21 kl. 17:42

Én person omkom i trafikkulykke

Én person er bekreftet omkommet i en trafikkulykke i Ulstein kommune mandag. Det melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter. Tre personer var involvert i ulykken.

NRK - 26 aug 21 kl. 07:33

Trafikkulykke på Ulefoss

Nødetatene rykker ut til melding om trafikkulykke på Sauheradveien ved Strømodden. Det melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter kl. 07.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 10 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 15 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 45 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 2 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 3 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt