NRK > Nyheter

Torsdag, 05 August, 12:24

NRK - 19 juni 21 kl. 05:23

To til sykehus etter slagsmål

Ytterligere en mann er fløyet til sykehus i Hammerfest i ambulansefly etter et slagsmål i Halvøysund, melder politiet i Finnmark. Tidligere i natt meldte de at en mann var innagt med alvorlige skader. En mann i 30-årene er arrestert etter hendelsen, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hammerfest, Halvøysund, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To til, sykehus, etter, slagsmål
NRK - 19 juni 21 kl. 04:48

Alvorlig skadd etter slagsmål

I Havøysund i Vest-Finnmark måtte en mann i 40-årene i natt flys til sykehus i Hammerfest med ambulansehelikopter. Han har fått alvorlige skader etter et slagsmål. En mann i 30-årene er pågrepet av politiet.

NRK - 12 juli 21 kl. 02:15

Skadd i slagsmål i Arendal

En mann er kjørt til sykehus etter et slagsmål i sentrum av Arendal. Det skal bare ha vært to personer involvert i slagsmålet, og den skadde har mulige bruddskader i et bein, skriver Agder politidistrikt på Twitter. Politiet er på stedet og avhører vitner..

NRK - 26 juli 21 kl. 00:02

40 ungdommer involvert i slagsmål

Rundt 40 tenåringer fra 15 til 19 år var søndag kveld involvert i et slagsmål ved Morttjern på Gjelleråsen i Nittedal. Politiet fikk flere meldinger om slagsmålet like før klokken 22. Ingen skal ha kommet til skade, opplyser politiet til Romerikes Blad..

NRK - 03 juli 21 kl. 10:54

Til sykehus etter slagsmål

En mann i slutten av 30-årene ble kjørt til sykehuset i Gjøvik etter et slagsmål i Gjøvik sentrum natt til lørdag. Mannen skal ha falt mot en gjerdestolpe i forbindelse med slåssingen. Tre personer er mistenkt i saken..

NRK - 11 juli 21 kl. 00:11

Skadd etter slagsmål i Bergen

En person er kjørt til sykehus og en annen plassert i politiarrestene etter et slagsmål ved 22-tida på Bryggen i Bergen, melder Vest politidistrikt. Det er uklart hva slags skader den fornærmede har fått..

NRK - 20 juni 21 kl. 00:06

Slagsmål med saks på Jessheim

Politiet har pågrepet en mann som de mener var den aggressive parten i et slagsmål der saks var involvert på Jessheim ved Lillestrøm lørdag kveld. Den siktede er fraktet til sykehus med kuttskader, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 06 juni 21 kl. 00:15

Rundt 3000 personer samlet i Oslo

3000 personer skal være samlet på St. Hanshaugen i Oslo natt til søndag. Tidligere meldte politiet at det var rundt 2000 tilstede i parken, og at det var mange klager på høy musikk.

VG - 20 juni 21 kl. 02:03

Alvorlig skadet etter slagsmål i Oslo – søker med flere patruljer etter gjerningspersoner

Oslopolitiet beskriver en så langt svært hektisk natt med mange voldsoppdrag. En mann i 20-årene er alvorlig skadet etter et slagsmål med øks eller machete..

Aftenposten - 18 mai 21 kl. 05:55

To skadd etter slagsmål i Frognerparken

To unge menn er skadd, sannsynligvis med kniv, etter et slagsmål i Frognerparken i Oslo mandag kveld..

Aftenposten - 18 mai 21 kl. 05:55

To skadet etter slagsmål i Frognerparken

To unge menn er skadet, sannsynligvis med kniv, etter et slagsmål i Frognerparken i Oslo mandag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 20-årene fra Oslo er tiltalt for flere voldtekter av en kvinne. Hun skal også ha blitt utsatt for annen vold og truet på livet. I tillegg er mannen tiltalt for å ha tatt kvelertak på en annen kvinne og for å ha dyttet en mann slik at han falt og fikk en muskelscene revet av..

NRK - 5 minutter siden

Over 200 millioner smittede

Over 200 millioner koronasmittede er registrert på verdensbasis siden starten av pandemien, melder Johns Hopkins-universitetet. Deltavarianten fører til ny smitteøkning. Den smitter raskere enn alle tidligere varianter av koronaviruset.

NRK - 15 minutter siden

82 nye smittede i Bergen

82 nye smittede er registrert i Bergen siste døgn. Byrådet har kalt inn til pressekonferanse i dag klokken 14 for å varsle om nye tiltak. Smittetallene i Bergen har gått merkbart opp de to siste ukene, de fleste smittede er i aldersgruppen 20-29 år..

NRK - 15 minutter siden

– Har identifisert ulykkessjåfør

Politiet melder at de nå har identifisert en person de mener var fører av el-sparkesykkelen under ulykken på Torgallmenningen lørdag i Bergen. Dette har skjedd med bistand fra Voi. Vedkommende stakk av etter å ha kjørt på en 1-åring.

NRK - 30 minutter siden

Tre pågrepet for foreningssvindel

Tre personer er pågrepet for svindel mot lag og foreninger over hele Norge, skriver politiet i Nordland i en pressemelding. Nordland politidistrikt har de siste ukene samarbeidet med Sør-Vest politidistrikt og Oslo politidistrikt i etterforskning av to såkalte CEO-bedragerier, hvor lag og foreninger via epost er lurt til å utbetale til dels store summer til det de tror er betaling for utstyr. Som følge av etterforskningen ble det 3.

NRK - 30 minutter siden

Oslofolk kan stemme fra bilen

Årets valgdag er mandag 13. september. Dessverre er det lite tvil om at noen vil tilbringe dagen i isolasjon eller karantene.

NRK - 30 minutter siden

Sikter mot 50 % nullutslippsbiler

President Joe Biden kunngjør torsdag nye utslippsmål for biler. Innen 2030 skal halvparten av alle nye biler være nullutslippsbiler. Bidens plan innebærer en innstramming etter at foregående president Donald Trump løsnet på en rekke miljøkrav og reguleringer..

NRK - 45 minutter siden

Israel med nye angrep i Libanon

Israel gjennomførte torsdag flere flyangrep mot Libanon som svar på rakettangrep. Det er første gang på sju år at israelske fly angriper mål i Libanon. Tre raketter ble også avfyrt mot Israel onsdag.

NRK - 1 time siden

Listhaug åpner valgkampen

Frp-leder Sylvi Listhaug åpnet torsdag partiets valgkamp. Listhaug advarer kraftig mot å la partier på «den sosialistiske kanten» få innflytelse etter valget. – Valget vi står overfor, er et verdivalg mellom en venstreradikal sosialistisk side, og Fremskrittspartiet, som er garantisten for å stoppe dem, sa Listhaug i en tale torsdag.

NRK - 1 time siden

Slår alarm om venstreradikale

Frp-leder Sylvi Listhaug advarer kraftig mot å la partier på «den sosialistiske kanten» få innflytelse etter valget. – Valget vi står overfor, er et verdivalg mellom en venstreradikal sosialistisk side, og Fremskrittspartiet, som er garantisten for å stoppe dem, sa Listhaug i en tale torsdag. Ifølge henne kan «sosialistene» få den største innflytelsen de har hatt siden 1945.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt