NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 12:01

NRK - 18 sep 21 kl. 02:19

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukeland, Vest, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To tenåringer, til, sykehus
NRK - 11 okt 21 kl. 01:39

Tenåringer pågrepet etter vold

To gutter i tenårene er pågrepet etter at to mindreårige gutter ble utsatt for vold i Nærbø i Rogaland. Sørvest politidistrikt ble varslet om saken klokka 22.40 søndag kveld.

NRK - 23 jun 21 kl. 04:29

Skal granske hjerteproblemer

Amerikanske eksperter møtes onsdag for å granske over 300 bekreftede tilfeller av hjerteproblemer hos tenåringer som har blitt vaksinert mot koronavirus. Ekspertene inngår i en komité i regi av Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Onsdag skal de gå gjennom data knyttet til mer enn 300 bekreftede tilfeller av hjertemuskelbetennelse (myokarditt) hos tenåringer etter å ha fått mRNA-vaksiner.

NRK - 02 jun 21 kl. 18:52

Franske tenåringer får vaksine

Tenåringer i Frankrike vil få tilbud om koronavaksine fra og med 15. juni. Det er unge mellom 12 og 18 år som får tilbudet, opplyste president Emmanuel Macron onsdag..

NRK - 07 jun 21 kl. 15:11

Moderna vil vaksinere tenåringer

Vaksineprodusenten Moderna vil søke om godkjenning for koronavaksinering av europeiske og canadiske tenåringer. Selskapet har også planer om å søke om godkjenning hos USAs legemiddeltilsyn (FDA)..

NRK - 20 aug 21 kl. 16:15

Oslo: Vaksine til 16- og 17-åringer

Oslo kommune åpner opp for vaksinasjon av 16- og 17-åringer som skal på skole i utlandet. Kommunen vil også åpne opp for vaksinering av 16- og 17-åringer som bor med noen som har nedsatt immunforsvar. Disse innbyggerne kan møte til drop-in ved vaksinasjonssenter i egen bydel fra og med mandag 23.

NRK - 04 jul 21 kl. 17:01

Ungdom alvorlig skadd i ulykke

En tenåring er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en ulykke med lettmotorsykkel på Grytøya i Harstad kommune søndag formiddag. Ulykken skjedde 100 meter fra ferjeleiet på Bjørnerå, i retning Lundenes på Grytøya, like før klokken 11.30 søndag formiddag, skriver Harstad Tidende.

NRK - 06 aug 21 kl. 00:58

Tenåringer kritisk skadd i Sverige

To gutter i tenårene er kjørt til sykehus med kritiske skader etter en skyting i Linköping i Sverige torsdag kveld. – Det er en gutt på 15 år og en på 16 år, sier talsperson for politiet, Diana Qudhaib til Expressen. Politiet ser på saken som drapsforsøk og har startet etterforskning.

NRK - 12 aug 21 kl. 18:36

Tenåring til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene på lettmotorsykkel er flydd til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en ulykke i Brekkegata i Larvik. Motorsyklisten kolliderte med en bil. Politiet jobber med å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 27 aug 21 kl. 12:31

Tenåring råkjørte på UTV

En tenåring på UTV ble torsdag kveld målt til 84 km/t i en 30-sone. Ifølge politiet skjedde råkjøringen ved Komsa skole i Alta. Kjøretøyet var ulovlig trimmet, og politiet har vært i kontakt med tenåringens foreldre.

NRK - 04 sep 21 kl. 01:40

Fraranet ATV i Porsgrunn

En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter at han skal ha ranet til seg en ATV fra en annen tenåring i Porsgrunn. Sørøst politidistrikt fikk melding om saken rett etter klokka 22 fredag kveld. Raneren brukte ifølge politiet kniv.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 30 minutter siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 45 minutter siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 45 minutter siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 1 time siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 1 time siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Har funnet båt

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet..

NRK - 1 time siden

Fengslingsmøte i Mortensrud-saken

Mannen som er pågrepet og siktet for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan, fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag. Den pågrepne mannen er i 40-årene og bosatt i Oslo. De to andre siktede er fortsatt etterlyst internasjonalt, men ikke pågrepet ennå..

NRK - 1 time siden

Nytt rekordnivå for klimagasser

Konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren har nådd et nytt rekordnivå. Det kommer fram i en ny utgave av publikasjonen Greenhouse Gas Bulletin som utgis hvert år av Verdens meteorologiorganisasjon (WMO). Mengden drivhusgasser øker nå så raskt hvert år at Paris-avtalens mål står i fare, skriver WMO i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Fullt hus på Munchmuseet

Det var, ikke overraskende, fullt hus hele helgen på det nye Munchmuseet i Oslo. Da de 15.000 billettene ble sluppet, ble de revet bort på noen få timer, opplyser Munchmuseet til NRK.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt