NRK > Nyheter

Wednesday, 29 November, 22:30

NRK - 23 sep 22 kl. 05:24

To personer til legevakt etter brann

To personer er kjørt til legevakt for undersøkelse etter å ha pustet inn røyk da det oppsto brann i en bolig på Bjorbekk i Arendal. Brannen oppsto på et soverom, og er slukket nå. Det er gjort rede for alle som bor i huset, ingen skal være alvorlig skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjorbekk, Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer til, legevakt, etter, brann
NRK - 15 sep 22 kl. 02:07

Én til legevakt etter brann i Harstad

En person ble fraktet til legevakt etter en boligbrann i Harstad i Troms. Totalt to personer ble evakuert fra boligen, opplyser Troms politidistrikt på Twitter. Personen som ble sendt til legevakt hadde fått i seg røyk.

NRK - 19 maj 22 kl. 04:32

Fem til legevakt etter brann på Sortland

Fem beboere er fraktet til legevakt etter at det brøt ut brann i en enebolig på Sortland ved 3.30-tida i natt. Brannvesenet har fått kontroll på brannen, opplyser politiet i Nordland.

NRK - 03 nov 23 kl. 05:08

Ektepar til legevakt etter brann på hytte

Et ektepar i 70-åra er kjørt til legevakt for sjekk etter en brann på en hytte på Sjusjøen. Det brant i en vegg tilknyttet et ildsted. Saken skal etterforskes av politiet..

NRK - 16 jun 23 kl. 10:10

Samfunnsbedriftene: Regjeringen må lytte til brannfaglige råd

Regjeringen må lytte til de tydelige signalene fra arbeidsgruppen som har gjennomgått brann- og redningstjenesten, mener Samfunnsbedriftene Brann og redning. Fredag fikk justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) rapporten fra arbeidsgruppen som har foretatt en helhetlig gjennomgang av brann- og redningstjenesten. – Dette er en fagrapport som det brede flertallet i Brann-Norge stiller seg bak.

NRK - 09 maj 23 kl. 03:43

To til legevakt etter brann i russebil

To personar blei sendt til legevakt med ambulanse etter at det byrja å brenne i ein russebuss på Ellingsøya i Ålesund. Dei to skal ha blitt utsett for røyk i samband med brannen. Totalt var det åtte personar i køyretøyet.

NRK - 09 maj 23 kl. 03:43

To til legevakt etter brann i russebuss

To personar blei sendt til legevakt med ambulanse etter at det byrja å brenne i ein russebuss på Ellingsøya i Ålesund. Dei to skal ha blitt utsett for røyk i samband med brannen. Totalt var det åtte personar i køyretøyet.

NRK - 28 maj 22 kl. 23:04

Mann til legevakt etter å pustet inn røyk etter brann i Sandes

En person blir fraktet til legevakt etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med brannen i en låve på Sandes lørdag kveld. Brannvesenet har kontroll på brannen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 17 maj 23 kl. 04:10

Mye bråk og slåsskamper natt til 17. mai

Politiet mange steder i landet melder om støy, bråk og slåssing natt til 17. mai. På Slependen i Bærum fikk en person et risp i overkroppen da det var slåsskamp og det ble truet med en spiss gjenstand.

NRK - 29 okt 23 kl. 08:04

Brann i boligbygg i Sandnes

Klokken 07.56 søndag meldte politiet på Twitter/X om brann i et bygg med flere boliger og næringsbygg. Da NRK kom til stedet klokken 08.

NRK - 15 aug 22 kl. 10:52

Fire til legevakt etter brann i Nissedal

Brannvesenet melder at dei har kontroll på brannen på ei hytte i Bjønntjønnlia i Nissedal. Totalt 15 personar blei evakuert frå hytta. Fire er køyrd til legevakt med ukjent skadeomfang etter å ha blitt eksponert for røyk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Reuters: 10 israelske gisler er frigitt

10 israelske gisler er overlevert fra Hamas til Røde Kors onsdag kveld. Det melder Reuters. Den forlengede våpenhvilen mellom Israel og Hamas utløper i utgangspunktet onsdag.

NRK - 15 minutter siden

Karpe gir en million til barn i Gaza

Organisasjonen til Karpe, PAF, donerer million kroner til The Artificial Limbs and Polio Centre (ALPC), som hjelper barn i Gaza med proteser. Det melder bandet på Instagram. Vi vet at mange av dere ikke klarer å tenke på annet.

NRK - 30 minutter siden

Hamas: Villig til å bytte israelske soldater mot palestinske fanger

Hamas sier at de er klare til å frigi alle de israelske soldatene de har anholdt i bytte mot alle de palestinske fangene Israel har. Det skriver AFP, som siterer offisielle kilder i Hamas..

NRK - 45 minutter siden

Filter: Alliansen-leder tiltalt for hatefulle ytringer

Hans Jørgen Lysglimt Johansen, partileder i Alliansen, er tiltalt for en rekke hatefulle ytringer. Det skriver Filter Nyheter. Han er også tiltalt for hensynsløs atferd overfor Ervin Kohn, daværende forstander i Det Mosaiske Trossamfund og nestleder i Antirasistisk Senter, bekrefter statsadvokat Carl Graff Hartmann til Filter.

NRK - 1 time siden

Person stukket med kniv på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 1 time siden

Person knivstukket på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 1 time siden

Tuva Fellman har fått brystkreft

TV- og radioprofilen Tuva Fellman har fått brystkreft. Det skriver hun på sin egen Instagram-konto onsdag kveld. – I vårt lille hus har det i det siste gått opp og ned.

NRK - 4 timer siden

Flere henvisninger forsvant: Frykter alvorlige konsekvenser for enkelte pasienter

– Det er nå klart at 44 radiologiske henvisninger til samarbeidspartnere utenfor St. Olavs hospital ikke har kommet frem til mottaker. Det skriver St.

NRK - 3 timer siden

VG: Karpe får Røde Kors-prisen for 2023

Rapduoen Karpe får Røde Kors-prisen for 2023, melder VG onsdag kveld. Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid får prisen for deres mangeårige engasjement for mangfold, for oppvekstvilkårene for ungdom og for flyktninger, asylsøkere og innvandrere, ifølge VG. – Karpe har med stort engasjement og troverdighet nådd frem med viktige budskap og holdninger til hele befolkningen, på tvers av bakgrunn, etnisitet, religion og geografi, blant annet med bruk av musikk og kultur i utradisjonelle kanaler og på nye måter og uttrykk, sier Siri Hatlen, president i Røde Kors, til avisa.

NRK - 3 timer siden

Mehl om skyting i Moss: - Urovekkende

Tirsdag ble en mann skutt utenfor svømmehallen i Moss. Justisminister Emilie Enger Mehl kaller det urovekkende at slikt skjer i det offentlige rom. – Dette er en sak som er under etterforsking, så den kan jeg ikke gå inn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com