NRK > Nyheter

Thursday, 06 October, 12:26

NRK - 23 sep 22 kl. 05:24

To personer til legevakt etter brann

To personer er kjørt til legevakt for undersøkelse etter å ha pustet inn røyk da det oppsto brann i en bolig på Bjorbekk i Arendal. Brannen oppsto på et soverom, og er slukket nå. Det er gjort rede for alle som bor i huset, ingen skal være alvorlig skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjorbekk, Arendal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer til, legevakt, etter, brann
NRK - 15 sep 22 kl. 02:07

Én til legevakt etter brann i Harstad

En person ble fraktet til legevakt etter en boligbrann i Harstad i Troms. Totalt to personer ble evakuert fra boligen, opplyser Troms politidistrikt på Twitter. Personen som ble sendt til legevakt hadde fått i seg røyk.

NRK - 19 maj 22 kl. 04:32

Fem til legevakt etter brann på Sortland

Fem beboere er fraktet til legevakt etter at det brøt ut brann i en enebolig på Sortland ved 3.30-tida i natt. Brannvesenet har fått kontroll på brannen, opplyser politiet i Nordland.

NRK - 28 maj 22 kl. 23:04

Mann til legevakt etter å pustet inn røyk etter brann i Sandes

En person blir fraktet til legevakt etter å ha pustet inn røyk i forbindelse med brannen i en låve på Sandes lørdag kveld. Brannvesenet har kontroll på brannen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 15 aug 22 kl. 10:52

Fire til legevakt etter brann i Nissedal

Brannvesenet melder at dei har kontroll på brannen på ei hytte i Bjønntjønnlia i Nissedal. Totalt 15 personar blei evakuert frå hytta. Fire er køyrd til legevakt med ukjent skadeomfang etter å ha blitt eksponert for røyk.

NRK - 15 maj 22 kl. 15:43

En person til sykehus etter brann i Nittedal

En person er kjørt til Akershus universitetssykehus etter å ha fått i seg mye røyk i forbindelse med en brann i en enebolig på Gjelleråsen. I tillegg er fem personer kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet på Twitter. – Seks personer har vært i huset, men alle er ute, sier Svein Walle, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

NRK - 21 sep 22 kl. 03:27

En person sendt til legevakt på Gjøvik etter slåsskamp

En person er fraktet til legevakt for sjekk etter en slåsskamp på Gjøvik natt til onsdag. Politiet søker etter andre som var med i slåsskampen, melder politiet Innlandet på Twitter..

NRK - 21 aug 22 kl. 17:50

Flere til legevakt etter slåssing

Flere politipatruljer er i området rundt Triaden kjøpesenter i Lørenskog etter meldinger om slåssing. – Ifølge de meldingene som kom inn, var det minst 10–15 personer som var i håndgemeng på stedet. Foranledninga er en konflikt som har gått der oppe en stund, sier Terje Skaftnes, operasjonsleder i Øst politidistrikt til NRK.

NRK - 28 maj 22 kl. 03:30

Fem personer til legevakt etter trafikkulykke i Oslo

Fem personer ble kjørt til legevakt for sjekk etter en trafikkulykke i Vålerengtunnelen i Oslo natt til lørdag. Bilene er tauet bort og tunnelen åpnes så snart feiebil har fått ryddet veien, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 16 jun 22 kl. 00:17

En til legevakt etter elgpåkjørsel

Nødetatene rykket ut etter melding om elgpåkjørsel på Meheiaveien ved Kongsberg natt til torsdag. To personer er involvert, en av dem blir fraktet til legevakt for sjekk. Elgen blir avlivet av viltnemnda, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 09 jul 22 kl. 03:26

Fem til legevakt for sjekk etter bilulykke ved Skedsmovollen

Fem personer ble sendt til legevakt for sjekk etter en bilulykke på E6 ved Skedsmovollen natt til lørdag. Det er ikke meldt om alvorlig personskader. Ligger oljesøl i veibanen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

ABE-reformen borte

Avbyråkratiserings- og effektiviseringsreforma, som vart innført av tidlegare statsminister Erna Solberg, er ikkje lenger omtalt i budsjettdokumenta. Reforma gjekk ut på å krevje at offentleg sektor skulle vise omstillingsevne og -vilje. I budsjetta frå statsminister Solbergs regjeringar medførte den at offentlege verksemder måtte spare inn mellom 0,5 og 0,8 prosent på driftspostane årleg.

NRK - 5 minutter siden

Elbilforeningen: Tidenes verste elbilbudsjett

Det er ikke bare NAF som reagerer på elbilsatsingen i budsjettet. – Denne regjeringa går på diesel! Med forslag til statsbudsjett blir det dyrere å både kjøpe og bruke elbil.

NRK - 15 minutter siden

Frikortgrensa blir på 3040 kroner neste år

Egenandelstaket for helsetjenester blir på 3040 kroner neste år. Det betyr at man får frikort når man har betalt 3040 kroner i helseutgifter. I år er dette beløpet på 2921 kroner.

NRK - 15 minutter siden

0,75 prosent til bistand

Regjeringa vil bruke 0,75 prosent av brutto nasjonalinntekta (BNI) til bistand. Dermed er dei langt unna Stortinget sitt vedtak om å bruke 1 prosent av BNI på bistand. I budsjettet skriv dei at veksten i anslått brutto nasjonalinntekt er "eksepsjonelt høg".

NRK - 15 minutter siden

Foreslår 43 millioner til Nationaltheatret: – Lettet

Nationaltheatret-bygningen er i svært dårlig stand, og regjeringen tar sikte på at prosjektet skal gjennomføres med effektiv framdrift uten unødig opphold, skriver de i Statsbudsjettet. Direktør Marta Færevaag Hjelle er lettet over at teatret får 25 millioner til drift, samt 15 millioner til videre utgreing av hvordan teatret skal rehabiliteres. – Regjeringen har tatt ned forventingene våre, så man blir lettet for hva som helst.

NRK - 30 minutter siden

EU vedtar ny sanksjonspakke

EUs stats- og regjeringssjefer har formelt vedtatt en ny sanksjonspakke som reaksjon på Russlands annektering av områder i Sør- og Øst-Ukraina. Det bekrefter Det europeiske råd i en pressemelding torsdag. De nye sanksjonene innebærer blant annet pristak på russisk olje, forbud mot sjøtransport av russisk olje til tredjeland, samt forbud mot relaterte tjenester.

NRK - 30 minutter siden

Støre svarer på Erna Solbergs kritikk

Statsminister Jonas Gahr Støre tar regjeringens første statsbudsjett i forsvar. – Det er et stramt budsjett, slår Støre (Ap) fast overfor NTB. – Vi er i en tid der realiteten for mange er at selv om de får det samme neste år som de får nå, så vil de likevel ha mindre å rutte med fordi prisene stiger, sier statsministeren, som torsdag er i Praha for å delta på et felleseuropeisk toppmøte.

NRK - 30 minutter siden

Foreslår 10,6 millioner for å satse på lesing – Forleggerforeningen reagerer

Nordmenn leser færre bøker enn før, og regjeringen foreslår 10,6 millioner kroner til tiltak for å snu trenden. Summen skal ifølge forslaget fordeles på forskjellige organisasjoner som fremmer lesing. Blant annet får Språkrådet en økt bevilgning på 1 millioner kroner.

NRK - 30 minutter siden

Russland sier det er utenkelig at de ikke er del etterforskningen i gasslekkasjene

Russlands utenriksdepartement sier det er «utenkelig» at en etterforskning av lekkasjene i gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 vil fortsette uten Russlands deltagelse, skriver Reuters. Utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova sier utestengelsen av Russland og Gazprom viste at Vesten hadde noe å skjule. President Vladimir Putin har tidligere anklaget USA og deres allierte for å utføre angrepet på rørledningene..

NRK - 30 minutter siden

10 000 flyktningar frå Ukraina

Regjeringa ventar det vil kome 10 000 flyktningar og fordrivne frå Ukraina til Noreg neste år. Samt 4 000 andre asylsøkarar. Men dei skriv at prognosane for 2023 er «svært usikre» Regjeringa foreslår å bruke 1,6 milliardar kroner av bistandsbudsjettet på flyktningar i Noreg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com