NRK - 24 feb 24 kl. 11:10

To personer tatt i skred i Oppdal

To personer ble tatt i et skred i Storlidalen i området Kråkvasstind i Oppdal. De to personene er gjort rede for og er bare lettere skadet. Det skal ikke være flere som ble tatt i skredet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storlidalen, Kråkvasstind, Oppdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer tatti , skredi , Oppdal
NRK - 10 jan 24 kl. 08:36

Flere veistrekninger er stengt på grunn av skred

Statens vegvesen melder at E6 Kvænangsfjellet er stengt på grunn av snøskred. En ny vurdering vil bli gjort klokken 14.00 på onsdag.

NRK - 29 mar 24 kl. 08:38

Masseslagsmål på Oppdal

Politiet meldte om at flere personer var i slagsmål ved Turisthotellet på Oppdal torsdag kveld. – Vi fikk førstetelefon klokka 22.46.

NRK - 14 feb 24 kl. 17:39

Hovedinnfartsåren til Finnmark er stengt

Vegtrafikksentralen nord melder at det har gått et nytt snøskred i Finnmark. Et snøskred har gått over E6 i Langfjorden i Alta kommune. Det betyr at hovedinnfartsåren inn til Finnmark er stengt.

Klartale - 08 jan 24 kl. 13:45

Stor fare for snøskred i Nord-Norge

Været har snudd fra kaldt til mildt i Nord-Norge. Det har ført til fare for snøskred. Snøskred har ført til flere stengte veier mandag.

NRK - 10 jan 24 kl. 09:02

Betydelig snøskredfare i Troms og Finnmark

Varsom.no melder at en ny runde med mye vær og vind fører til mulighet for naturlig utløste skred i Finnmark og Troms. Faren er størst første del av dagen, når været er på sitt mest intense.

NRK - 24 jan 24 kl. 07:50

Snøskred og stengte veier i Vest-Finnmark

Det er meldt om betydelig snøskredfare i Vest-Finnmark og på Finnmarkskysten onsdag. Flere veier er stengt på grunn snøskred eller skredfare. Meteorologisk institutt skriver at det er ventet nordvestlig bris, periodevis liten kuling utsatte steder og stiv kuling på østkysten.

NRK - 29 jan 24 kl. 05:50

Nødvarsel sendt ut i Kvæfjord: Skred på vei mot hus

Det er ifølge politiet i Troms kommet melding om skred over fylkesvei 85 i Gullesfjord. Og det er fare for skred mot hus, ifølge politiet på X. Politi og redningsressurser på tur mot stedet.

NRK - 14 feb 24 kl. 14:00

Flere skredstengte veier i Finnmark

Statens vegvesen melder at det blir gjort en ny vurdering om den skredstengte veien riksvei 94 mellom Leirvik og Kvalsund bru i Hammerfest kommune kan åpne klokken 15.00. Fylkesvei 8028 mellom Saraby og Porsa i Hammerfest er stengt på grunn av snøskred.

Klartale - 10 jan 24 kl. 09:03

Hammerfest sperret inne av snøskred

Mandag ble det meldt om stor fare for snøskred i Nord-Norge. Tirsdag ettermiddag gikk et stort skred utenfor Hammerfest i Finnmark. En bil ble tatt av snø.

NRK - 11 feb 24 kl. 11:02

Flere småskred over veien i Ersfjorden på Senja

Politiet melder om at det skal ha gått flere skred over fylkesvei 862 ved Tungeneset i Ersfjorden på Senja. En innringer har fortalt politiet at vedkommende står fast mellom to skred. Det er snakk om små skred, og politiet melder om at ingenting tyder på at noen er tatt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com