NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:14

NRK - 12 okt 21 kl. 23:03

To personer skutt i Stockholm

To personer er skutt sør i Stockholm. Et av ofrene skal være en 15 år gammel gutt, erfarer svenske medier. Skyteepisoden skjedde i Farsta, om lag åtte kilometer sør for Stockholm sentrum sent tirsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Farsta

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer skutti , Stockholm
NRK - 27 okt 21 kl. 11:01

Nye detaljer rundt drapet på rapper

19 år gamle Nils Grönberg, bedre kjent med artistnavnet «Einár», ble skutt og drept i Hammarby sør i Stockholm torsdag, et drap som vakte skrekk og avsky. Det er foreløpig ingen som er pågrepet i saken, men nå kommer det nye detaljer rundt drapet. To andre rappere var sammen med rapperen «Einár» da han ble drept, skriver svenske Aftonbladet.

NRK - 13 okt 21 kl. 04:49

Mann døde etter skyting i Stockholm

En mann i 40-årene er drept og en 16 år gammel gutt alvorlig såret etter å ha blitt skutt i Stockholm tirsdag kveld, opplyser svensk politi. Skyteepisoden skjedde i Farsta, om lag åtte kilometer sør for Stockholm sentrum..

Aftenposten - 20 jun 21 kl. 19:37

To personer skutt og såret på pizzeria i Stockholm – politiet jakter gjerningsmenn på elsparkesykkel

To personer er skutt og såret på en restaurant sør i Stockholm, og politiet jakter gjerningsmenn….

Aftenposten - 20 jun 21 kl. 19:37

To personer skutt og såret i Stockholm – politiet jakter gjerningsmenn på elsparkesykkel

To personer er skutt og såret på en restaurant sør i Stockholm. Politiet jakter gjerningsmenn på elsparkesykkel, ifølge….

NRK - 06 jul 21 kl. 04:25

Mann skutt i Stockholm

En mann er alvorlig skadd etter at han ble skutt på gata i Stockholm-bydelen Rinkeby i natt, melder SVT. Ifølge SVT skal den skadde mannen ha kobling til et kriminelt nettverk. Politiet etterforsker skytingen som drapsforsøk og leter etter en eller flere gjerningsmenn.

NRK - 17 aug 21 kl. 05:13

To skutt og drept i Stockholm

To menn i 20-årene ble skutt og drept i Tenstad nordvest i Stockholm mandag kveld, opplyser politiet. Det to ble funnet utenfor en bolig. Ved 4-tiden i natt var ennå ingen pågrepet i saken.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 09:24

Rapperen Einár skutt og drept i Stockholm – beskrives som en henrettelse

Artistkollegaer er i sjokk etter meldingen om at rapperen Einár (19) ble skutt og drept i Stockholm torsdag kveld..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 09:37

Rapperen Einár skutt og drept i Stockholm – beskrives som en likvidasjon

Artistkolleger er i sjokk etter meldingen om at rapperen Einár (19) ble skutt og drept i Stockholm torsdag kveld..

NRK - 24 jun 21 kl. 01:04

Hannbjørn skutt i Bardu

Onsdag ble det skutt en hannbjørn i Bardu, to dager etter at en bjørnebinne ble skutt. Det er gitt en fellingstillatelse på tre bjørner i området etter angrep på sau. Hannbjørnen ble skutt overfor Polar Park i Salangsdalen, opplyser ordfører Toralf Heimdal til TV 2..

NRK - 15 aug 21 kl. 20:30

To skutt på Skøyenåsen i Oslo

Politiet skriver på Twitter at de er på Skøyenåsen T-banestasjon etter melding om skudd. To personer er skutt, opplyser politiet til NRK. Nødetatene i Oslo har rykket ut til Skøyenåsen T-bane etter melding om skudd, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt