NRK - 20 feb 24 kl. 21:11

To personer siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to personer er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Super-Bowl, Kansas City, Super Bowl

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer siktet, for, drap, etter, masseskytingenunder , Super, Bowl-parade i Kansas City
NRK - 16 dec 23 kl. 10:05

Fire personer siktet for drap eller medvirkning til drap i Lørenskog

Fire personer er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en person ble funnet død i en bil i Lørenskog fredag, skriver politiet i en pressemelding lørdag formiddag. De fire fremstilles for varetektsfengsling i dag ved Romerike og Glåmdal tingrett. – Politiet ble varslet natt til 15.

NRK - 31 dec 23 kl. 15:07

Høyesterett vil ikke løslate 28-åringen som er siktet for drap på Jonas Henriksen

28-åringen som er siktet for drapet på Jonas Aarseth Henriksen (30), blir ikke løslatt, har Høyesterett bestemt. Borgarting lagmannsrett besluttet torsdag at mannen skulle løslates. Søndag opphevet Høyesterett avgjørelsen.

Klartale - 05 feb 24 kl. 06:00

En tragisk og mørk januar

«Hjerter blør i hele Norge». «Vanskelig å forstå». «Smertefullt».

Klartale - 22 feb 24 kl. 15:30

Hvorfor er det flest menn som dreper?

Det er generelt få drap i Norge. Men januar i år skiller seg ut. 13 mennesker ble drept på én måned.

NRK - 09 apr 24 kl. 14:43

Varetektsfengslet mann siktet for enda et drap

Politiet har utvidet siktelsen mot en mann som sitter varetektsfengslet for drap på en kvinne i Porsgrunn 12. september i 2022. Etterforskingen av et mistenkelig dødsfall i Porsgrunn den 17.

Aftenposten - 16 dec 23 kl. 16:35

Fire siktet for drap eller medvirkning til drap. Avdøde kjempet i Ukraina.

Fire personer er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død i en bil i….

NRK - 08 feb 24 kl. 13:15

Nye fire uker i varetekt for de siktede i Stian Hole-saken

Alle de tre siktede i Stian Hole-saken er blitt varetektsfengslet i fire nye uker. Alle tre er siktet for drap eller medvirkning til drap. Politiet i Nordland fikk dermed rettens medhold i å holde de siktede i Stian Hole-saken fortsatt fengslet med brev- og besøksforbud.

NRK - 08 feb 24 kl. 14:29

Fire nye uker i varetekt

Alle de tre siktede i Stian Hole-saken er blitt varetektsfengslet i fire nye uker. Alle tre er siktet for drap eller medvirkning til drap. Politiet i Nordland fikk dermed rettens medhold i å holde de siktede i Stian Hole-saken fortsatt fengslet med brev- og besøksforbud.

NRK - 24 nov 23 kl. 14:12

Død mann siktet for uaktsomt drap etter trafikkulykke

En mann er siktet for uaktsomt drap etter en trafikkulykke på E39 i Kristiansand der to personer mistet livet. Den siktede mannen døde selv i ulykken. – Etterforskningen har vist at mannen kjørte i motgående kjøreretning da ulykken inntraff, og at blodprøver i forbindelse med obduksjon viste at han hadde 2,5 i alkoholpromille.

NRK - 11 nov 23 kl. 22:36

Kvinne død funnet død i Hamar – mann siktet for drap

Politiet har startet etterforskning etter funn av en død kvinne i en bolig i Hamar. – Politiet mottok lørdag kveld melding om en mulig voldshendelse i en bolig i Hamar. Da politiet kom til stedet, ble en person funnet død, opplyser politiet i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 1 time siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 2 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 4 timer siden

Sjukehustilsett dømt til fengsel

Ein mann i 30-åra frå Romsdal er dømt til fengsel i eitt år og seks månader for å ha misbrukt stillinga si til å skaffe seg seksuell omgang med ein pasient som var innlagt på sjukehuset der han jobba. Dette gjorde han mot den kvinneleg pasienten si vilje. Mannen erkjente ikkje straffeskuld då saka blei behandla i Møre og Romsdal tingrett.

NRK - 3 timer siden

Macron: EU må innføre sanksjoner mot Iran

– Vår plikt er å utvide sanksjonene, sa Macron i forkant av EU-toppmøtet i Brussel onsdag. Der blir Irans angrep mot Israel i helgen et av temaene. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz og Belgias statsminister Alexander De Croo tok til orde for flere sanksjoner mot Iran på vei inn til toppmøtet.

NRK - 3 timer siden

Republikanerne i Representantenes hus vil gi Ukraina 60 milliarder dollar

Republikanerne i Representantenes hus har lagt fram forslag til støttepakker for Ukraina, Israel, Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet. Støttepakken til Ukraina er på 60,84 milliarder dollar, tilsvarende over 671 milliarder kroner etter dagens kurs. Ifølge forslaget skal Israel få en støttepakke på 26,38 milliarder dollar, mens pakken til Taiwan og USAs allierte i Indo-Stillehavet er på 8,12 milliarder dollar.

NRK - 3 timer siden

Det israelske forsvaret sier nødhjelp er kommet til Gaza fra Ashdod-havnen

Det israelske forsvaret sa onsdag at nødhjelp med mat kom inn i den blokkerte Gazastripen fra Ashdod havn for første gang siden regjeringen godkjente åpningen av havnen for nødhjelpssendinger. «Åtte lastebiler fra Verdens matvareprogram (WFP) med mel kom inn i Gazastripen fra Ashdod havn i dag», stod det i uttalelsen, og la til at lastebilene gjennomgikk sikkerhetssjekker på havnen og ble deretter sluppet inn i Gaza gjennom den israelskkontrollerte Kerem Shalom-grenseovergangen..

NRK - 4 timer siden

Hamas: – Angrepet fra Iran var fortjent

Den militante palestinske gruppen Hamas sier Irans angrep på Israel i helgen var både legitimt og fortjent. Dette er første gang Hamas uttaler seg om det iranske luftangrepet mot Israel lørdag. Iran sendte 300 raketter og droner mot Israel som et svar på det israelske angrepet på Irans konsulat i Syria tidligere denne måneden.

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com