NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:19

NRK - 28 mar 23 kl. 17:10

To personer mistenkt for å planlegge terror pågrepet i Hellas

Gresk politi sier de har aksjonert mot et terrornettverk. To personer er pågrepet for å planlegge et angrep i Hellas. Det opplyser gresk politi tirsdag, ifølge nyhetsbyråene AP og AFP. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellas, AP, AFP, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer mistenkt, forå , planlegge, terror, pågrepeti , Hellas
NRK - 05 jul 23 kl. 11:26

Folk flykter fra Zaporizjzja etter meldinger om mulig angrep

Mennesker har begynt å forlate området rundt atomkraftverket i Zaporizjzja. Det skal være lange køer ved grensen til Moldova. Russland og Ukraina anklager hverandre for å planlegge angrep mot atomkraftverket i den ukrainske byen Zaporizjzja.

NRK - 08 okt 23 kl. 23:06

WSJ: Iran hjalp til med å planlegge angrepet på Israel

Iranske sikkerhetstjenestemenn bidro til å planlegge Hamas' angrep på Israel og ga denne uken grønt lys til angrepet, melder The Wall Street Journal. Avisa skriver at de får dette opplyst av høytstående medlemmer av Hamas og Hizbollah. Ledere fra Irans revolusjonsgarde har jobbet med Hamas siden august for å planlegge angrepet, opplyser kildene.

Klartale - 23 jan 23 kl. 08:53

Arfan Bhatti siktet for medvirkning til grov terror

Politiet har endret på siktelsen av Arfan Bhatti. De har nå siktet ham for medvirkning til grov terror. Det skriver kanalen NRK.

Klartale - 04 apr 23 kl. 11:00

Frykter mer terror i afrikanske land

Afrikanske land ber verdens-organisasjonen FN ta det på alvor. De har møtt FNs sikkerhetsråd.Utviklingen i Sahel-regionen er spesielt urovekkende.

NRK - 09 aug 23 kl. 11:27

Fire terrormistenkte i Sverige slippes fri

Fire personer som har sittet varetektsfengslet, mistenkt for å planlegge terror, er sluppet fri i Sverige. Men terrormistanken opprettholdes. Tre menn på 24, 25 og 29 år og en gutt på 15 år har sittet varetektsfengslet siden april.

Klartale - 11 okt 23 kl. 14:30

Statsministeren kaller Hamas terror-organisasjon

Politikerne møttes på Stortinget onsdag. Der hadde blant annet Erna Solberg et eget innlegg om krigen mellom Hamas og Israel. Hun mente Norge burde ta stilling til om Hamas er en terror-organisasjon eller ikke.

Aftenposten - 04 apr 23 kl. 06:47

USA: Har drept IS-leder som planla terror

En IS-leder med ansvar for å planlegge terror i Europa, skal være drept av USA..

Klartale - 06 feb 23 kl. 14:50

Regjeringen vil gi 75 milliarder kroner til Ukraina

Regjeringen vil totalt gi Ukraina 75 milliarder kroner over fem år. Statsminister Jonas Gahr Støre presenterte pakken mandag.– Vi foreslår at Norge skal gi et langvarig bidrag til Ukraina over flere år, sa Støre.

Aftenposten - 05 mar 23 kl. 16:31

Møttes i dag for å planlegge:

Søndag møttes regjeringen for å planlegge neste års statsbudsjett. Ifølge statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) vil krigen….

NRK - 22 mar 23 kl. 07:44

NSM-direktør: – Krisen kan ramme i morgen

Den sikkerhetspolitiske situasjonen vi lever i, preger programmet når Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) holder sikkerhetskonferanse i Oslo denne uken. – Det siste året har vært uforutsigbart, uvirkelig – og det har vist at det utenkelige faktisk kan skje, sier NSM-direktør Sofie Nystrøm i forkant av sikkerhetskonferansen. Hun peker blant annet på droner, spionanklager, mulige sabotasjeforsøk utenfor våre farvann og krig i Ukraina.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com