NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:40

NRK - 18 feb 23 kl. 22:37

To personer lettere skadd med kniv i Mosjøen

To personer er lettere skadd etter å ha blitt kuttet med kniv på en adresse i Mosjøen. En person er pågrepet, opplyser politiet. Politiet i Nordland opplyser at de rykket ut til et slagsmål på en privat adresse i Mosjøen lørdag kveld. Politiet opplyser at det var uoversiktlig da de kom fram, men at det fremstår som at åtte personer var involvert i bråket. – To personer er lettere skadd etter kutt med kniv.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mosjøen, Nordland, Twitter, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer lettere, skaddmed , knivi , Mosjøen
VG - 25 maj 23 kl. 19:57

Marcus og Mosjøen ligger under 0–2

MOSJØEN/OSLO (VG) (Mosjøen-Bodø/Glimt 0–2, pågår) Tvilling-Marcus sliter som ventet mot Bodø/Glimt, som leder 2–0 ved pause i Mosjøen. Tre andre Eliteserie-lag er kommet seg helskinnet gjennom 1. runde i cupen..

Aftenposten - 25 maj 23 kl. 19:57

Mosjøen ligger under 0–3

MOSJØEN/OSLO (VG) (Mosjøen-Bodø/Glimt 0–3, pågår) Marcus og Mosjøen sliter som ventet mot Bodø/Glimt, som leder 3–0..

NRK - 29 jan 23 kl. 02:10

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

Aftenposten - 25 maj 23 kl. 19:57

Marcus og Mosjøen ligger under 0–2

MOSJØEN/OSLO (VG) (Mosjøen-Bodø/Glimt 0–2, pågår) Tvilling-Marcus sliter som ventet mot Bodø/Glimt, som leder 2–0 ved….

Aftenposten - 25 maj 23 kl. 19:57

Ingen cupbombe for Marcus og Martinus – tapte 0–3 for Glimt

MOSJØEN/OSLO (VG) (Mosjøen-Bodø/Glimt 0–3) Marcus & Martinus og Mosjøen tapte 3–0 for Bodø/Glimt..

NRK - 30 jan 23 kl. 17:42

Kvinne i 20-årene alvorlig skadd etter frontkollisjon i Meråker

En av de fem som søndag var involvert i en alvorlig frontkollisjon på E14 i Meråker i Trøndelag, betegnes som alvorlig skadd. Det var et par i 20-årene og et par i 50-60-årene og ett barn som var involvert i kollisjonen søndag ettermiddag, skriver Trønder-Avisa. I den ene bilen satt et par i 20-årene.

NRK - 01 jun 23 kl. 23:43

To personer lettere skadd i knivstikking i Oslo

Politiet har kontroll på tre personer etter melding om knivstikking på Dalsløkka i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. To personer er lettere skadd. Oslopolitiet meldte om saken ved 23.

NRK - 18 apr 23 kl. 18:29

Én lettere skadd etter knivstikking på trikk

Politiet i Oslo bekrefter at en person er lettere skadet etter å ha blitt stukket med kniv på en trikk på Grefsen. Politiet har kontroll på det de tror er gjerningspersonen, skriver de klokka 18.33.

NRK - 07 maj 23 kl. 03:49

Mann truet med kniv i Drammen

Ingen personer er skadd, etter at en mann har truet flere personer med kniv i Drammen sentrum natt til søndag – Vi var raskt på stedet og fikk kontroll på mannen. Pågripelsen var udramatisk, sier operasjonsleder Victoria Hillveg i Sørøst politidistrikt til NTB. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.

NRK - 04 dec 22 kl. 02:38

To lettere skadd i Balsfjord-ulykke

To personer som først ble opplyst å være alvorlig skadd i en kollisjon mellom to vogntog på E6 i Balsfjord i Troms lørdag kveld, ble kun lettere skadd. Et av vogntogene fikk sleng på det glatte føret, havnet i motgående kjørefelt og traff et møtende vogntog. Den ene hengeren var lastet med biler.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 3 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 4 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com