NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 02:36

NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.30-tiden søndag morgen. Den mannlige føreren har blitt siktet for kjøring i påvirket tilstand.
Les mer på NRK


Les mer om:
E75, Mortensnes, Finnmark, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer fløyet, til, sykehus, etter, utforkjøringi , Finnmark
Klartale - 27 maj 22 kl. 08:43

Stadig flere tar vaksine mot flått

I alt 22.494 personer har vaksinert seg mot flått i år. De har tatt til sammen 28.

NRK - 29 jun 22 kl. 12:38

Gutt fløyet til sykehus etter ulykke i Sogn

En gutt på sykkel ble påkjørt av en bil i Vik i Sogn onsdag formiddag. Gutten er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Førde. – Luftambulansen har fløyet til sykehuset i Førde.

NRK - 26 jun 22 kl. 08:52

Person fløyet til sykehus etter ulykke i Finnmark

En person er fløyet til sykehus for behandling etter en ulykke med to personbiler involvert på E69 mellom Honningsvåg og Nordkapp. Politiet fikk melding om ulykken klokka 7.34 søndag morgen.

NRK - 21 mar 22 kl. 09:04

Avregistrering av kjøretøy på nett

Fra 12. september trenger du ikke levere inn skiltene når du skal avregistrere kjøretøyet. Statens vegvesen lanserer en selvbetjeningsløsning som gjør det enklere for eiere av sesongkjøretøy å av- og påregistrere kjøretøyet.

NRK - 30 apr 22 kl. 17:56

Ble fløyet til sykehus etter ulykke

En mann i slutten av 50-årene ble fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring på E16 i Begnadalen i Valdres. Politiet skriver på Twitter at skadeomfanget er ukjent..

NRK - 16 jun 22 kl. 18:45

Gutt fløyet til sykehus etter kanovelt

Gutten som ble funnet etter at en kano kantret i Tysnes, er fløyet til Haukeland sykehus. Skadeomfanget på gutten er ukjent. Det skriver Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - I førrgår: 17:01

Fløyet til sykehus etter ulykke

Ved 16.30 tiden søndag rykket politiet ut til en motorsykkelulykke i Setskog i Aurskog-Høland. En mann og kvinne på samme MC var involvert i ulykken.

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 15:19

Brennende reketråler sank i Oslofjorden: Én person fløyet til sykehus

En person er fløyet til sykehus etter å ha blitt reddet fra en brennende reketråler ved Moss i Oslofjorden torsdag….

VG - 19 maj 22 kl. 21:23

Turgåer i Troms fløyet til sykehus - skal ha falt flere hundre meter

En turgåer er fløyet til sykehus etter å ha ramlet fra fjellet Mjeldskartinden i Troms torsdag kveld..

NRK - 23 apr 22 kl. 14:27

En siktet etter alvorlig voldshendelse i Kvinesdal

En mann er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kvinesdal fredag kveld. Offeret er fløyet til sykehus i Stavanger. Væpnet politi rykket fredag kveld ut til en privat adresse i Kvinesdal.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 15 minutter siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 45 minutter siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 1 time siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 1 time siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 2 timer siden

Uenige om russisk turistnekt

De nordiske statsministrene og Tysklands forbundskansler fremsto samlede om både fornybar energi og forsvarssamarbeid. Men et spørsmål om russisk turistnekt fikk temperaturen til å stige. Etter en endring i UDIs regler i mai er det allerede svært vanskelig for russiske turister å få godkjent visum til Norge..

NRK - 2 timer siden

Siktet vedgår terror på Gotland

Mannen som er siktet for å ha drept den svenske psykiateren Ing-Marie Wieselgren på Gotland i juli, har erkjent straffskyld for terrorlovbrudd, skriver SVT. Den svenske 32-åringen er siktet for terror og terrorplanlegging, samt for drap, og er varetektsfengslet..

NRK - 2 timer siden

Nok en journalist drept i Mexico

En uavhengig journalist er funnet død i det nordlige Mexico. Han er den 14. journalisten som er drept hittil i år i Mexico.

NRK - 2 timer siden

157 barn døde av meslinger

Minst 157 barn har dødd i et utbrudd av meslinger i Zimbabwe, skriver NTB / AFP. Over 2000 smittede er registrert siden utbruddet startet tidigere i august. Ifølge landets informasjonsminister Monica Mutsvangwa er de døde uvaksinerte.

NRK - 3 timer siden

Mann med machete i arresten

En mann som var bevæpnet med machete er arrestert av politiet på Gran og satt i sentralarresten, melder politiet i Innlandet. Ingen ble truet eller skadet, men politiet bevæpnet seg under pågripelsen. Tidligere i kveld meldte politiet at han ble tatt hånd om av helsevesenet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com