NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 08:30

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg. – Det er framleis ei alvorleg ulykke, men personane var vakne då dei vart sendt til sjukehus, seier Steinar Hausvik i Vest politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flaktveit, Bergen, Steinar Hausvik, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personar, til, sjukehus, etter, ulykke
NRK - 20 apr 22 kl. 09:16

Færre døydde ved norske sjukehus i koronaåra

Færre døydde ved norske sjukehus både i pandemiåra 2020 og 2021 enn i 2019. Mindre smitte av andre sjukdommar og mindre mobilitet i samfunnet er nokre av årsakene. I 2021 døydde 10.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:08

167 koronapasientar på sjukehus

Onsdag var 167 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein auke på fire pasientar frå dagen før. 17 av pasientane får respiratorbehandling, og 37 ligg på intensivavdeling.

NRK - 02 apr 22 kl. 20:44

Seks personar til sjukehus etter trafikkulukke i Malvik

Tre bilar har hamna i ei trafikkulukke på E6 i Malvik. Til saman seks personar er involverte. Dei blir no frakta til sjukehus.

NRK - 17 mar 22 kl. 21:46

13-åring i pickup kolliderte med varebil i Texas – ni personar drepne

Ein 13-åring som køyrde ein pickup-lastebil og kolliderte med ein varebil i Texas, USA drap ni personar, melder USAs nasjonale sikkerheitstyre for transport. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Blant dei drap er seks medlem av eit golflag frå eit college i New Mexico.

NRK - 24 apr 22 kl. 07:54

Politiet har meining om kven som står bak skyting

Like etter klokka 2 søndag fekk politiet fleire meldingar om at det var fyrt av skot på Grønland torg i Oslo. Det verkar som at det er fyrt av skot av ei gruppe på 4–6 personar til fots mot ein bil som har køyrt forbi, og frå bilen til gruppa til fots, opplyser operasjonsleiar Tor Gulbrandsen. – Vi har mange vitne til hendinga og har brukt mykje tid på å oppta desse forklaringane.

NRK - 20 apr 22 kl. 09:27

Fleire døde i ulykke i gruve i Polen

Tre personar er døde og åtte sakna etter ei ulykke i ei kolgruve i sør i Polen onsdag. Det skriv nyheitsbyrået AFP. – 21 personar har blitt skadd.

NRK - 20 apr 22 kl. 09:27

Fleire døde i gruveulykke i Polen

Fire personar er døde og sju sakna etter ei ulykke i ei kolgruve i sør i Polen onsdag. Det skriv nyheitsbyrået AFP. – 21 personar har blitt skadd.

NRK - 24 mar 22 kl. 13:28

Politibetjentar til sjukehus etter aksjon

To politibetjentar er sende til sjukehus etter ein større politiaksjon i Bamble. Under arrestasjonen av ein mann i Bamble vart to politibetjentar skadde. Politibetjentane og den arresterte er sendt til sjukehus for sjekk.

NRK - 28 mar 22 kl. 15:59

Legionella oppdaga på Molde sjukehus

Etter ein rutinekontroll har det blitt oppdaga legionella i vassprøvar ved fleire avdelingar på Molde sjukehus. Strakstiltak har blitt sett i verk for å fjerne bakterien og sjukehuset har kontroll på situasjonen. – Vi monterer filter på kraner og dusjar og vi set fram drikkevatn i flasker.

NRK - 09 mar 22 kl. 13:01

617 koronasmitta pasientar på sjukehus

Onsdag var 617 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Av dei er 55 på intensivavdeling. Talet på innlagde er ein nedgang på 21 pasientar frå dagen før, men det er seks fleire intensivpasientar enn dagen før.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skeive minoriteter ønsker regjeringsinitiativ

Bassel Hatoum, leder i Skeiv Verden, sier til NRK at mange skeive i Norge opplever å bli dobbelt diskriminert. Skeiv Verden ønsker større initiativ fra regjeringen for å kjempe mot homofobi, men også rasisme og islamofobi. Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) er positiv til deres ønske om et initiativ fra regjeringen til å nå samle bredden av trossamfunn i Norge bak en felles uttalelse.

NRK - 1 time siden

Forsterker sikkerhet rundt Pride-arrangement i Grimstad

Politiet i Agder vil være til stede med ekstra mannskap under arrangementet Grimstad Pride til helgen. Det sier leder Åge Bjelland i Fri Agder. Han roser politiets involvering med trusselvurderinger på arrangementer bevegelsen skal ha fremover..

NRK - 30 minutter siden

Kommunen som vokser mest i Norge setter på bremsen

Politikerne i Lørenskog vil bremse utbygginga i kommunen, skriver Romerikes Blad. Lørenskog har i flere år vært kommunen i Norge med størst befolkningsvekst. Men nå holder det, mener politikerne.

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brann i Eidsvoll

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen i Eidsvoll. Ingen ble skadd i brannen, og beboerne er gjort rede for. Brannvesenet vil bli og gjøre etterslokking i noen timer framover.

NRK - 1 time siden

AP: USA vil forsyne Ukraina med norsk rakettsystem

USA vil forsyne Ukraina med et avansert norskutviklet luftvernrakettsystem, opplyser en kilde med kjennskap til beslutningen til nyhetsbyrået AP. Ifølge kilden dreier det seg om Norwegian Advanced Surface to Air Missile System (NASAMS), som er utviklet av Kongsberg Defence & Aerospace og som produseres i samarbeid med amerikanske Raytheon. NASAMS benyttes blant annet av USA til å beskytte luftrommet rundt Det hvite hus og Kongressen i Washington.

NRK - 1 time siden

– Pride er politisk, også i 2022

Det som har gjort mest inntrykk denne helgen er solidaritets- og samholdsfølelsen. Det sier Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo Pride. – Det er det pride-bevegelsen handler om: at vi skal stå sammen og at man samles om viktige budskap.

NRK - 1 time siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 1 time siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 1 time siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 2 timer siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com