NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 08:34

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg. – Det er framleis ei alvorleg ulykke, men personane var vakne då dei vart sendt til sjukehus, seier Steinar Hausvik i Vest politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flaktveit, Bergen, Steinar Hausvik, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personar, til, sjukehus, etter, ulykke
NRK - 20 apr 22 kl. 09:16

Færre døydde ved norske sjukehus i koronaåra

Færre døydde ved norske sjukehus både i pandemiåra 2020 og 2021 enn i 2019. Mindre smitte av andre sjukdommar og mindre mobilitet i samfunnet er nokre av årsakene. I 2021 døydde 10.

NRK - 18 aug 22 kl. 11:05

Personar som får arbeidsavklaringspenger av Nav held seg stabilt

I andre kvartal har det vore ein svak nedgang i talet på personar som mottar arbeidsavklaringspenger (AAP), skriv Nav i ei pressemelding. Ved utgangen av juni i år fekk 136.000 personar avklaringspengar.

NRK - 11 aug 22 kl. 18:25

To personar frakta til sjukehus etter trafikkulykke i Alver

Nødetatane rykka ut etter melding om ei trafikkulykke i Alver kommune utanfor Bergen, skreiv Vest politidistrikt på Twitter. To personer er frakta til sjukehus etter ulykka, mellom to motorsyklar og ein lastebil. To personar sat ilag på den eine motorsykkelen.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:08

167 koronapasientar på sjukehus

Onsdag var 167 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein auke på fire pasientar frå dagen før. 17 av pasientane får respiratorbehandling, og 37 ligg på intensivavdeling.

NRK - 02 apr 22 kl. 20:44

Seks personar til sjukehus etter trafikkulukke i Malvik

Tre bilar har hamna i ei trafikkulukke på E6 i Malvik. Til saman seks personar er involverte. Dei blir no frakta til sjukehus.

NRK - 23 aug 22 kl. 17:04

Ein til sjukehus etter brann i Haugesund

Det brenn i ein bygning med fleire leilegheiter i Haugesund. Fem personar er evakuerte, og ein av dei er tatt med til sjukehus, skriv Haugesunds Avis. Brannen blei meld klokka 16.

NRK - 17 mar 22 kl. 21:46

13-åring i pickup kolliderte med varebil i Texas – ni personar drepne

Ein 13-åring som køyrde ein pickup-lastebil og kolliderte med ein varebil i Texas, USA drap ni personar, melder USAs nasjonale sikkerheitstyre for transport. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Blant dei drap er seks medlem av eit golflag frå eit college i New Mexico.

NRK - 24 apr 22 kl. 07:54

Politiet har meining om kven som står bak skyting

Like etter klokka 2 søndag fekk politiet fleire meldingar om at det var fyrt av skot på Grønland torg i Oslo. Det verkar som at det er fyrt av skot av ei gruppe på 4–6 personar til fots mot ein bil som har køyrt forbi, og frå bilen til gruppa til fots, opplyser operasjonsleiar Tor Gulbrandsen. – Vi har mange vitne til hendinga og har brukt mykje tid på å oppta desse forklaringane.

NRK - 20 apr 22 kl. 09:27

Fleire døde i ulykke i gruve i Polen

Tre personar er døde og åtte sakna etter ei ulykke i ei kolgruve i sør i Polen onsdag. Det skriv nyheitsbyrået AFP. – 21 personar har blitt skadd.

NRK - 20 apr 22 kl. 09:27

Fleire døde i gruveulykke i Polen

Fire personar er døde og sju sakna etter ei ulykke i ei kolgruve i sør i Polen onsdag. Det skriv nyheitsbyrået AFP. – 21 personar har blitt skadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

NRK - 45 minutter siden

4 av 14 trebruer bestod inspeksjon etter brukollaps

Etter brukollapsen på Tretten 15. august stengde Statens vegvesen 14 tilsvarande bruer i tre. Berre fire av desse bestod inspeksjonen, skriv Teknisk Ukeblad.

NRK - 1 time siden

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

NRK - 45 minutter siden

Togforsinkelser mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..

NRK - 1 time siden

Blir henta med helikopter

Ein bilførar er kritisk skadd og blir henta med luftambulanse etter ein frontkollisjon i flyplasskrysset i Hovdebyga i Ørsta. Den andre bilføraren blei sendt med ambulanse til sjukehuset i Volda..

NRK - 1 time siden

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..

NRK - 1 time siden

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel.

NRK - 1 time siden

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

NRK - 1 time siden

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måned druknet sju personer.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com