Hegnar.no > Økonomi

Tirsdag, 27 Juli, 06:56

Hegnar.no - 30 juli 16 kl. 12:12

To pågrepet for terrorplanlegging i Belgia

To menn er pågrepet, mistenkt for å ha planlagt terrorangrep i Belgia, opplyser landets påtalemyndighet..
Les mer på Hegnar.no Bilden deled av Hegnar.no via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Belgia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To pågrepet, for, terrorplanleggingi , Belgia
P4 - 22 jan. 17 kl. 19:39

Pågrepet for terrorplanlegging

Tysk politi har pågrepet en mann som er mistenkt for terrorplanlegging. Mannen skal ha bånd til en 18 år gammel mann, som fredag ble pågrepet for terrorplanlegging i Østerrike. Ifølge østerriksk politi planla denne mannen et bombeangrep i Wien i slutten av januar..

Hegnar.no - 18 juni 16 kl. 11:58

Mange pågrepet i nye antiterroraksjoner i Belgia

Tolv personer er pågrepet i over 40 antiterroraksjoner gjennomført av belgisk politi. Politiet fryktet et angrep under EM-fotballkampen mellom Belgia og Irland, opplyser nyhetsmagasinet Focus..

NRK - 22 jan. 17 kl. 19:34

Pågrepet for terrorplanlegging

Tysk politi har pågrepet en mann som er mistenkt i en terrorsak. Mannen skal ha bånd til en annen som fredag ble pågrepet for terrorplanlegging i Østerrike. Pågripelsen skjedde i byen Neuss i delstaten Nordrhein-Westfalen, melder NTB..

P4 - 14 juni 18 kl. 17:06

Pågrepet for terrorplanlegging

To menn er pågrepet, mistenkt for terrorplanlegging i Frankrike. Det melder nyhetsbyrået AFP. De to mennene på 21 og 22 år skal ha hatt tilknytning til IS, og politiet fant skytevåpen, kniver og brannbomber da de ble pågrepet..

NRK - 29 juni 18 kl. 20:40

Tre pågrepet for terrorplanlegging

Tre personer er pågrepet og siktet for terrorplanlegging i Kosovo. De tre ble pågrepet i to ulike byer, og våpen, ammunisjon og elektronisk utstyr ble beslaglagt, opplyser politiet i en uttalelse fredag. De tre er varetektsfengslet i én måned..

P4 - 29 juni 18 kl. 21:55

Tre pågrepet etter terrorplanlegging

Tre personer er pågrepet og siktet for terrorplanlegging i Kosovo. Ifølge politiet i landet ble de tre pågrepet i to ulike byer, og våpen, ammunisjon og elektronisk utstyr ble beslaglagt. De tre er varetektsfengslet i fire uker..

P4 - 26 juli 20 kl. 17:40

Belgia over FHIs smittegrense

Smittetallene i Belgia er over Folkehelseinstituttets grense for rødt nivå. Belgia har nå 25,3 smittetilfeller per 100.000 innbyggere, mens grensen FHI har satt er 20.

P4 - 30 juli 16 kl. 10:36

To tatt i Belgia for terrorplanlegging

Politiet i Belgia har pågrepet to personer som mistenkes å ha planlagt et terrorangrep på belgisk jord. Det opplyser belgisk påtalemyndighet i en pressemelding i dag. Arrestasjonene skjedde i går i forbindelse men flere husransakelser vest i landet.

P4 - 24 aug. 16 kl. 18:23

32-åring pågrepet for terrorplanlegging

En 32 år gammel mann er pågrepet i London etter mistanke om terrorplanlegging. Det melder BBC. Ifølge politiet skal mannen ha tilknytning til Syria..

P4 - 12 des. 16 kl. 10:30

Seks pågrepet for terrorplanlegging

I Storbritannia er fem menn og en kvinne pågrepet, siktet for terrorplanlegging. Det opplyser det britiske antiterrorpolitiet. Fire av mennene er fra Derby i Nord-England, den femte fra Burton, mens kvinnen er fra London.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt