NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 21:00

NRK - 05 jun 23 kl. 22:03

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd. To personer pågrepet og et funn av en hagle er blitt gjort..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillestrøm, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To pågrepet, etter, hagleskuddi , leilighet
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 12 jun 23 kl. 07:50

Person med stikkskader i en leilighet i Oslo – kontroll på tre personer

Politiet er i en leilighet i Ullevålsveien i Oslo hvor en person skal ha fått stikkskader i låret. –Vi fikk melding om bråk og krangling i en oppgang i Ullevålsveien. Da vi kom til stedet kom vi i kontakt med en blodig person med knivstikk i låret.

NRK - 03 mar 23 kl. 08:25

To nordmenn pågrepet i Polen etter voldshendelse i Sandefjord

To nordmenn er pågrepet i Polen etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold i Sandefjord i forrige uke. Til sammen fire personer er pågrepet i saken, skriver Sandefjords Blad. En mann i 20-årene ble først pågrepet av politiet like etter voldshendelsen.

NRK - 22 feb 23 kl. 05:36

Tre anholdt etter voldshendelse i Oslo-leilighet

Politiet rykket onsdag morgen ut til en leilighet i Oslo etter en voldshendelse. – Like før klokken 05 fikk vi en del nødtelefoner i forbindelse med et innbrudd. Vi fikk melding om flere maskerte menn som prøvde å ta seg inn i en leilighet.

NRK - 29 apr 23 kl. 16:04

Brann på Rodeløkka i Oslo

Alle nødetatene er på Rodeløkka i Oslo etter melding om brann i en leilighet. Det har vært åpne flammer i en leilighet, men brannen skal nå være slukket. – Ca.

NRK - 30 apr 23 kl. 10:48

Person til sykehus etter slåsskamp i leilighet i Oslo

Politi og ambulanse er på plass utenfor en leilighet på Torshov i Oslo etter en voldshendelse, skriver politiet på Twitter. Det er minst tre personer involvert i hendelsen, opplyser politiet. Alle de involverte er menn.

NRK - 22 feb 23 kl. 08:17

Tre pågrepet for vold etter forsøk på å bryte seg inn i leilighet

Tre personer er pågrepet og mistenkt for vold etter at maskerte personer forsøkte å bryte seg inn i en leilighet på Løren i Oslo i natt. Personen som var offer for volden kom seg ut og løp bort, ifølge politiet. En bil som kjørte fra stedet satt seg fast, og personer ble sett løpende fra bilen.

NRK - 03 jul 23 kl. 17:02

Drapssiktet mann etter dødsfall på Vestli avhøres mandag kveld

Mannen i 40-årene som er drapssiktet etter at mann døde i leilighet på Vestli i Oslo, avhøres mandag kveld. – Avdøde er ikke identifisert. Vi jobber med saken, opplyser krimleder Sjur Nilsen ved Kriminalvakten til NTB.

NRK - 30 apr 23 kl. 10:07

Politiet bekrefter: Undersøkte leilighet i Oslo

Fredag ble det gjort funn av en død mann i 20-årene på en parkeringsplass i Lørenskog. Politiet har senere opplyst at de etterforsker saken som et drap. Lørdag ettermiddag undersøkte politiet en leilighet i Oslo i forbindelse med saken.

NRK - 22 jul 23 kl. 11:09

Knuste vindu i leilighet - påstod det var sin egen

Politiet i Trøndelag fikk melding fra Østbyen i Trondheim om noen som knuste vindu på en leilighet. Politiet fikk kontroll på en person som påstod at han knuste vindu i sin egen leilighet for å komme seg inn. Problemet var bare at knusingen skjedde i nabogården.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris

Grupper av demonstranter og politi barket sammen under en protest mot politivold i Paris lørdag. Den franske innenriksministeren Gérald Darmanin kaller voldsbruken uakseptabel. En film som er lagt ut på X/Twitter av Paris' politisjef Laurent Nunez, viser en politibil som blir angrepet av demonstranter med jernstenger.

NRK - 1 time siden

Lavrov langet ut mot Vesten fra FNs talerstol

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot USA og Vesten da han inntok talerstolen under høynivåuka i FNs hovedforsamling lørdag. Landets krig i Ukraina brukte han imidlertid ikke særlig mye av taletiden på. – USA og dets underordnede vestlige kollektiv fortsetter å nøre oppunder konflikter som kunstig deler menneskeheten i fiendtlige blokker, og hindrer oppnåelsen av overordnede mål.

NRK - 1 time siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 2 timer siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 3 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 2 timer siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 4 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 3 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 3 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com